• vlatkomarkovic
    967
    Mislim da se trebamo prestati ponašati da ćemo naći podcijenjene igrače vani i skrivene talente. Mislim nađe se, ali sa svakim takvim ide 3 promašaja, ako radiš jako dobro.

Ko da ligue 1 klubovi nemaju niti jednog jebenog skauta u ligue 2 i tamo je izvor talenata koje nitko nikad nije pogledao. Ne samo ligue 2, nego općenito. Dinamo ima tu komparativni prednost samo u HNLu i mozda BiH i Slo ligi. Eto mi smo bili pametni pa smo uzeli igrača Ferencvarosa kojeg oni nisu htjeli. Pa valjda su oni znali zašto ga nisu htjeli više. Ne znam, ako Dinamo želi stranca po meni treba uzeti klasu, nema velike filozofije.
  • Dadox
    200
    Sjećam se komentara,na jednom drugom forumu,kada je dolazio Mislav Oršić.Pričalo se od siječnja da dolazi i komentari su bili u rangu ovih za Lisicu.
  • Navijač Dinama
    9.8k
    Što se Istre tiče, Koskia bi doveo kao stopera, jedino prije njega u HNL-u ako bi mogao uzet je Stjepan Radeljić.

Može i Pogrančić, s njim bi itekako bio zadovoljan. Rozića kao zamjenu za Hoxhu, ako ovaj bude išao.

Majkić mi je recimo osobno bolji golman od Nevistića, iako je i Neva dobar, Čavlina može uletit svakako, a Filipović nije za baš odstranit.

Valinčića ako ćemo dovest, onda to znači da RPG ide opet na LB, zanima me tu samo hoće opet određena forumaška stoka sitnog zuba vadit kuku i motiku na trenera(tko god to bio u idućoj sezoni) i svaku tekmu pisat zašto RPG igra jebeno kontra jebenu stranu??

Ono što nam je potrebno je zasigurno šestica, netko kao Selahi, ali i desno krilo(osim ako se ne misli i u idućoj sezoni ići sa Stojkovićem na njemu) onda nam rezervno krilo može biti komotno Mbuku,Špikić, Cordoba nebitno mi sasvim, jer njih tri zajedni nisu dobri ko Stojković.
  • Mlađi referent
    12.7k
    Sjećam se komentara,na jednom drugom forumu,kada je dolazio Mislav Oršić.Pričalo se od siječnja da dolazi i komentari su bili u rangu ovih za Lisicu.Dadox

Dobro, i koliko ‘Oršića’ smo doveli nakon njega?

Da se razumijemo, o Lisici imam nešto pozitivnije mišljenje nego se ovdje raspisalo, ali taj argument “to se pričalo i za Oršića” se koristi evo već 6 godina, a nakon njega nismo pogodili valjda ni s jednim ‘otkrićem’.
  • Brusa
    3.1k
    uvijek su argumenti Orša i Petko... 1 na 1000 se dogodi tako nešto...
  • vlatkomarkovic
    967
    Ljudi moji pa ti svi igrači Istre su završetkom sezone bili osmi na tablici i sada su zaredali tri Xa. Ne dovodi se igrača radi tri dobre utakmice. Ta ista Istra je tri utakmice bez pobjede trenutno, mislim koji kurac?
  • Pacho
    830

I jos isticanje da je Petko imao 0 golova u X sezona. Valjda onda trebamo takve traziti. To je jamacno dobitna formula.
  • Droljo
    15.7k

Precjenjuješ našu ligu i kvalitetu klubova u istoj. Izuzev dinama.
  • Dadox
    200
    stvarno ne kužim kaj misliš…Ne dovodimo mi igrače za 5-10milona eura pa se traži nepogrešivost struke.Navedi koji nam je igrač platežno dohvatljiv i da bi bio voljan doći,a da se ne “kockamo” kao s Oršićem,Lisicom ili Špikićem.
  • IceMan
    3k
    Sviđa mi se smjer u kojem je Zvone krenuo.

I ne kužim hejt za Lisicu, pa dečko ima 21 godinu i brdo HNL utakmica. I to ove sezone - fenomenalnih utakmica.

Meni je tiha patnja sad postao Franjić, e kad bi on ostao … :fear:

Kakva je opće situacije glede njega? Imamo il nemamo pravo otkupa?

Jedino me malo muči to čišćenje svlačionice, jasno je da se mora, al kolko će nas koštat to Marićevo prljavo rublje (a i prethodno prije njega) tek ostaje za vidjet…
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    neće koštati ništa više od ovog ako je bar pola istina što Boban pravi. Sve osim Ljubičica niti jedan navedeni nije pojačanje za Dinamo u odnosu na ono što imamo
  • Tvrdica McTvrdi
    71
    Jedino s čim se ne kockamo (toliko) je klasa tipa Džeko ili Modrić, ali takvog možeš imat jednog u rosteru i na jednu sezonu, naravno da to ne može bit okosnica transfer politike.
  • dinon7
    1.7k
    Sve mogu shvatiti ali spominjanje Vinka Rozića u kontekstu pojačanja za Dinamo… jebiga ali nemogu
  • Dadox
    200
    Ja bi osobno radije Rozića nego Lisicu.Takve brze,eksplozivne igrače trebamo i takvi se danas traže.Dominirao je i u juniorima i nije mi jasno da je tako olako pušten.
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    Znam da su ovo poprilično novinarska nabadanja, ali iskreno, meni je sve ovo što se povezuje s Dinamom identično kao i Mbukui, Cordobe, Kange, Mmaeei. Nitko od ovih nije ni blizu pojačanje, u najboljem scenariju samo prinove. Samo što sad više nije u pitanju Matheus Liscawu, nego Mateo Lisica pa je sve ok. Lisica, Jagušić, Valinčić, Soldo, to su solidna pojačanja za Rijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.