• masacusec
    5.3k
    Evo jedno A/B blitz pitanje na ovoj temi...bojim se da znam odgovor.
    Možemo u Dinamu / zdravko mamić u Dinamu?
  • Enco
    284

"Trava raste kao luda zadnjih par godina "
    :rofl:
    Jbt. kakve bunike ovi koriste?
  • NitkoBitan
    26.1k
    Svi su se urotili protiv njih, od imaginarne mafije do majke prirode. Vode opasnu borbu protiv vjetrenjaca i kostura iz nepostojecih ormara.

Sa jedinom vidljivom mafijom (Pripuz) imaju vise poslova nego kaj ih je imao Bandic.
  • GZomanid
    727
    Stoga mi Tomislav Tomašević nejde u tu priču. Kako možeš kao gradonačelnik brisat grafite koje veličaju bivšeg kapetana koji je ustao u ime kluba i navijača protiv bivšeg režima i koji je simbol borbe Hrvata protiv Jugoslavije?Noel

Dakle djeco, političari se moraju ponašati u skladu sa zakonima. To kaj ovaj highkick nama predstavlja nešto više od samog udarca, u očima zakona on predstavlja sliku nasilja koja je kao takva zabranjena u blizini obrazovnih ustanova. Isto kao i fast foodovi, dućani, kladionice ili kockarnice.
    Uvijek se gura neki ekstremizam, lakše je nekoga proglasiti neprijateljem nego prihvatiti da svi mi imamo manje i više časne poteze u životu, nitko nije apsolutno pozitivan ili negativan lik.
    Već sama ideja da se na navijačkom forumu prepiremo oko političkih opcija pokazuje da smo zabrazdili u nešto gdje nebi trebali biti.
    Očito dinamovaca ima i nevjernika i ljevičara i mrzitelja NDH, koliko god nekom ovdije to nije jasno. Svi smo odrasli u nekoj svojoj dinamovštini i nigdje nije propisamo kakvi bi trebali biti. Mislim da bi dobar dio vas bio šokiran da u ovoj anketi glasaju i igrači i uprava, onda bi bilo igrači odlaze uprave prolaze..
  • Noel
    11.3k

Niti jedno niti drugo. Tako različiti a opet slični. Veže ih ljubav prema dvije stvari. Ljubav prema novcu i pljački. Ljubav prema Jugoslaviji.
  • ElDorado
    3.6k
    Zanimljive stvari se tu mogu pročitati, prije svega sve je puno mržnje. A trenutno je na čelu kluba simbol Dinama, čovjek koji je imao muda braniti svoje protiv jebene milicije. I taj isti čovjek više puta je rekao da je politički bliži ljevici. Znači svi vi koji trubite da je ljevica antihrvatska , da obožava jugoslaviju vi prosipate floskuletine. Bilo bi dobro da ponekad pročitate što je govorio Zvonimir Boban simbol našeg kluba. I prestanite našem klubu imputirati nekakve političke konotacije. Zna se šta smo bili u bivsoj drzavi, nositelji nacionalnog ponosa i ljubavi. Danas je druga prica i prije svega smo simbol grada Zagreba u slobodnoj Hrvatskoj.
  • Majki2111
    3.9k
    Pa kako nema? Moja familija i ja prvi. Pa znam i Hajdukovca koji ne želi da Hajduk bude prvi nego Dinamo.

Ja dobio proljev na objavu kluba za izbor Pape. Al kaj da radim. Živim s time, objava ko objava. Nije da će narušit rad kluba jedna objava na fejsu.
  • Hnlovac
    2.1k
    Odličan ragebait Majki
  • Noel
    11.3k

1. Nemoj mi se obraćat kao djetetu.
    2. Taj udarac bi djeca u obrazovnim ustanovama trebala učit kao iskrena borba protiv režima koji je ljudima koji su mislili drukčije skidala glave i vodila ih na robiju. To nije čin nasilja nego herojstva. Prema tvojoj teoriji djeca nebi smjela učit povijest u školama jer je puna nasilja ubojstva i krvi?
  • tigric
    649
    Strašno koliko su neki ljudi puni mržnje i isključivi. Vama stvarno nije lako u životu, daj se opustite... zamisli svoj jedan jedini život provest u mržnji prema ljudima koji drugačije razmišljaju
  • nemapredaje
    5.2k

Ok, ajde reci mi tko je kvalitetan izbor?

I to mi podupri sa 4,5 pozitivnih akcija koje očekuješ od tog kandidata.
  • masacusec
    5.3k
    Možda je prošlo vrijeme glasanja po ključu ideologije. Znalo se kada je trebalo držati do ideologije.
    Gradska se vlast svela na prepucavanja hoće li na Tomislavcu se vijoriti hrvatska zastava ili pederska zastava.
    Djeluj, a ne seri!

I ljudi, sad ću vas pokušati utješiti na zdravoseljački način...Ne boj'te se! Neće nam pederi oteti niti klub niti grad niti državu makar možemosi bili na vlasti u našem gradu!!!
  • GZomanid
    727

Kad malo narasteš shvatiti ćeš da djeca određene dobi percipiraju stvari na jedan način, a djeca druge dobi na drugi način. Misliš li da bi bilo ispravno djeci pričati o Domovinskom ratu uz sliku jednog HOSovca koji stoji s puškom iznad čejena? Nama sasvim normalna i ispravna slika ali djeci od 6 godina baš i ne.
    U svakom slučaju, nije na nama da procjenjujemo o tome, postoje i neki tamo zakoni i pravilnici i takve stvari. Ako ti se ne sviđaju, moraš u politiku pa ih mjenjaj, ne isplati ti se o tome na forumima..
  • Infinity
    18.1k
    Po tko zna koji put je zavladala paranoja kad pojedinci otkriju da svaki dinamovac nije identican njima. Sve sto nas veze je Dinamo, sve ostalo je od covjeka do covjeka.
  • marcio amoroso
    41.4k
    Tema ide pod ključ!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.