• vjeko1701
    18.1k
    Ova tema se od početne ankete i znatiželje polako pretvara u ispuh za sve ono kaj smo maknuli sa foruma. Pazite do kud idete i kako se izražavate jer granica postoji.
  • nemapredaje
    5.9k
    Ljudi se čude što je na forumu navijača Dinama u vodstvu čovjek koji je napravio najviše za izgradnju stadiona u zadnjih nekoliko desetljeća.

Da ne bi bilo zabune, ja nisam kliknuo njega.
  • Mr Anderson
    13.7k

Uvijek ću se boriti da mogu reći svoje mišljenje i uvijek ću se zalagati za pravo mojih neistomišljenika da iskažu svoje neslaganje sa mnom. To je bit demokracije, a nikakve floskule. Koja god strana dobila na izborima, ja ću to prihvatiti. Možda neću biti sretan, ali ću prihvatiti i neću trubiti okolo da su svi koji su glasali za ljevicu debili ako su u većini.
  • Mr Anderson
    13.7k
    Ne znam kako nazvat one koji daju svoj glas onima koji u gradu i državi promiču sve ono protiv čega se grupa i klub bore od svojeg postojanja. Kako nazvat te ljude? Dinamovcima? Oni očito ne znaju što je Dinamo.. (ili sam ja u krivu i živio sam svih ovih godina u ne znanju.)Noel

Ako ćemo staviti postavke tako da jedini pravi Dinamovci mogu biti Hrvati, desničari, vjernici itd onda bolje da se ugasimo
  • don
    15.5k
    Ljudi se čude što je na forumu navijača Dinama u vodstvu čovjek koji je napravio najviše za izgradnju stadiona u zadnjih nekoliko desetljećanemapredaje

da izgradi 10 stadiona i da san građanin Zagreba od mene glas ne bi dobia. Prija bi za hdzovca glasa nego za njega.
  • mali M
    8.6k
    al Anderson to nitko nije rekao. "Grupa" je specifična skupina ljudi i definiraju samo ono za što se oni bore. Što tu nije jasno?
    Isto tako, ako ne podržavaš ljevicu ne znači da si automatski desničar. Tu retoriku stalno koristi i ljevica. Kažeš nešto protiv Možemosa ili TT-a, zaljepe ti da si HDZ-ovac... Nije sve u krajnostima...
  • nemapredaje
    5.9k

Očito velik broj drugih misli drugačije.

Kaj je najgore nije baš da imaš nekakav drugi izbor.
  • Noel
    15.3k

Ne bumo se ugasili. Dinamo nije kleknul pred ničim ni kao klub niti BBB kao navijačka grupa. Ne znam kaj točno navijači Dinama koji su ljevičari i poklonici bivše države i bivšeg zločinačkog režima te države misle o Dinamu. Mislim da nisu svjesni kaj Dinamo predstavlja. Nisam siguran da navijaju za pravi klub.

Meni je nespojivo da netko može biti ljubitelj i Jugoslavije i Dinama. Stoga mi Tomislav Tomašević nejde u tu priču. Kako možeš kao gradonačelnik brisat grafite koje veličaju bivšeg kapetana koji je ustao u ime kluba i navijača protiv bivšeg režima i koji je simbol borbe Hrvata protiv Jugoslavije? Onda sad u svrhu predizborne kampanje sjedi pored njega u Dinamovoj loži i stišće mu ruku kao predsjedniku uprave Dinama? Istom tom čovjeku čiji je grafit naredio maknut! Gdje je sram, obraz, moral? Kako netko može dat glas tom čovjeku?
  • Crta
    84
    Stvar sam sebi pojednostavio za ove izbore...
    Glasam za bilo koga ko je na kontra strani od ove nakupine opasnih, ideoloških fanatika zvane Možemo.......apsolutno bilo koga.
    I imam pitanje, molim za čisto tehnički odgovor...
    Jel se može Tomašević proglasiti nepoželjnim u loži i zabraniti mu boravak tamo za vrijeme tekme?
    Ako hoće na neku drugu tribinu, nek plati kartu i nema problema, sve ok...
    Zanima me baš loža i tko o tome može eventualno odlučivat(i hoće li)?
  • NitkoBitan
    31k
    Kaj je najgore nije baš da imaš nekakav drugi izbor.nemapredaje

Za sve ove koji kažu da nema izbora i da su svi isti.Miro Vugrinec

Procitaj Mirin komentar. To da nema nekog izbora je stara mantra onih na vlasti. Istu pricu prodaje HDZ na drzavnoj /parlamentarnoj razini.
  • deda
    40.5k
    15 godina smo se borili protiv zabrana.
  • emilperska
    11.5k
    Nesposobni i antihrvatski nastrojen Tomislav Tomašević sa svojim napumpanim usnama je sve ono što GNK Dinamo nije i što neće nikada biti koliko god se razno razni PR majstori/marketinški stručnjaci blizu kluba, u klubu, izvan kluba trudili predstaviti njega kao nekog Dinamovca i vječnog/vjernog navijača..

Čovjek iza sebe ima PR mašineriju u svim listovima, portalima, forumima, ali narod ne mozes prejebat. Pobjeđuje samo zato jer vrhovnom vođi Andreju odgovara da nema protutežu u stranci u vidu gradonačelnika ZGa i što su napravili inflaciju kandidata s desnice da se rasprše glasovi pa svi prije drugog kruga misle da je gotovo..
  • NitkoBitan
    31k
    Kakvi jadnici, placanje botova na internetu = šuška brazilcima iz Kozari Boka :monkey:

Gq0y6-TRWg-AA1-Ybd.jpg

Neradnici na gradskom novcu i u udrugama se tijekom "radnog vremena" bave pisanjem komentara i lajkanjem...

Ima i Rusija svoje botove i propagandu po internetu, pa i Sjeverna Koreja... Po cemu se ova ekipa razlikuje?
  • Marktwain
    803
    A za koga zapravo glasati?
    Za nakupinu persona koji se u životu nisu vrući napili vode, nit barem bili predsjednici kućnog savjeta, a vodili bi metropolu?
    A oni koji su bili na vlasti, toliko su ga opljačkali i uništili grad da su si djecu namirili.
    Najveće borbe se vode oko ideologija koje su potpuno nebitne za funkcioniranje grada i ugodan boravak stanovnika.
    Izaći ću na izbore i prekrižiti listić, nabijem ih sve na moj centristički nježnik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet