• Hnlovac
    2.1k
    Po meni je ovo festival demokracije. Imamo nekoliko kandidata koji mogu osvojiti, svako nudi nekaj, slagali se ili ne s njima, puno je manje kontradikcije nego kod pokojnog nam gradonačelnika

Neka više nema Mikija, ovak kandidati moraju pazit na svaki korak jer im protivnici cekaju ko zapete puske, a ne kao Gazda koji je otišao nagovijestiti izbore u Kozari Bronx i odmah osigurao 150 000 glasača

Neka najbolji pobjedi i nek se listići prebroje kak spada i to je to. Samo nek izlaznost bude visoka jer mi na jetra idu ljudi koji seru, mogu nekaj promijeniti glasanjem, a ne glasaju
  • NitkoBitan
    26.1k
    Po meni je ovo festival demokracije.Hnlovac

Medijska pristranost i odbijanje suceljavanja od strane gradonacelnika, slavim demokraciju cim se probudim.

a ne kao Gazda koji je otišao nagovijestiti izbore u Kozari Bronx i odmah osigurao 150 000 glasačaHnlovac

Cisto da te informiram TT je u Kozari Bronxu pobjedio na proslim izborima, mora da je preuzeo bandicevske metode. Znaci niti stranka BM365 niti HDZ, glavom i bradom TT.
  • Hnlovac
    2.1k
    Pa kod nekih stvari i je, ja nista tu ne negiram. Tipa ono hodanje pred cistocom i skupljanje grana nakon oluje, ful jeftin potez, bandicevski

Po meni je demokracija cim ce se tvoj potpis kemijske na listiću automatski pribrojat osobi za koju si glasao, bez ikakvih kerefaka s ponovnim prebrojavanjem ili krađom listića. I onda kad si glasao za nekog mogu mediji poput Mojmire pricat sta god, al tvoj izbor je siguran
  • Gelipter
    4.2k
    Fascinantni su mi ovi fatalistički upisi puni nevjerice i šoka, a realnost je ta da su svi kandidati toliko očajni da neke velike razlike nema ni kod koga. U redu Tomašević simbolizira woke, LGBRQUIRPC lobi, boljševike, zombije i vanzemaljce pa kužim da je on posebna kategorija, ali među ovim ostalima nekih velikih razlika nema, osim u tome koji interes stoji iza njih i koji je njihov interes da se kandidiraju.
    Gotovo neprirodno obožavam grad u kojem sam se zlegel i stalo mi je do njega kao ni do čega drugog osim obitelji i Dinama, ali fakat ja ne vidim koga izabrati, a jasno da je važno izaći na izbore.

Marija Selak Raspudić ok, ali ova joj kandidatura dođe samo da zadrži vidljivost, u komunalne teme se doslovno "razme kaj Marica u krivi kurac",

Jonjić u redu, ali slična situacija kao i kod MSR,

Bernardić je smiješan lik, nevjerojatno netalentiran za politiku, nekarizmatičan i naivan

Kalinić možda i sposoban donekle, ali bandićev posilni, samoljubljiv do bola i ne želim nekog s dalmoškim naglaskom na čelu Zagreba,

Herman iz nepisanog koalicijskog sporazuma s Možemom - njihov kandidat zapravo, uz to hadezeovac

uz Tomaševića jedino znam da bih se potpuno posrao po sebi i Dinamu da glasam za izroda Lovrića koji je uz Bandića uništavao Grad skoro 20 godina, hajdukovac je, sjebao je Cibonu, Nk Zagreb jednim dijelom, a sad već najavljuje kako bi on ušao i u Dinamo. Vidjeli smo mu duhovnog vođu koliko je mario i skrbio za Dinamo i Maksimir dok je bio počasni predsjednik. Uz druga Lovrića sam siguran da i ono malo kaj je ostalo zagrebačkog i purgerskog u Zagrebu odlazi u povijest.

:meh:
  • NitkoBitan
    26.1k
    Po meni je demokracija cim ce tvoj potpis kemijske automatski pribrojat osobi za koju si glasao, bez ikakvih kerefaka s ponovnim prebrojavanjem ili krađom listićaHnlovac

Demokracija je puno vise od toga. Ako je ovo demokracija onda su i Rusija i Sjeverna Koreja demokratske drzave.
  • Centaršut Stefana Ristovskog
    12
    Zanima me zašto mislite da je Tomašević loš za Dinamo? Ne provociram, zanimaju me samo činjenice koje bi potvrdile vašu tezu.
  • Hnlovac
    2.1k
    Imamo drukcije poimanje demokracije onda i ocito se slazemo da se ne slazemo

Ne zelim vise se mjesati, ali mora spomenuti Trumpa koji je bez obzira na americke medije (Hrvatski mediji su doslovno NIS za americke medije) lagano dobio izbore. Zakaj? Imao je program koji je ocito zadovoljio glasace, kao i retorika, i mogao im je CNN govorit kaj želi ali su oni zaokružili Trumpa. Ne jednom , nego dvaput. A medijske kampanje su bile prljave

Ti kao kandidat izazivac moras uracunati i to da gradonacelnik ima svoje vojnike među glasačima i da je vec pustio pipke po dijelu udruga i medija, zato dajes gas i ubaciš u 6. brzinu
  • Mali dioničar
    17.2k
    MSR je kao i njen muž, odličan orator,DrawTube

Veliš obitelj 69.
  • gledatelj
    850

Želi dres u duginim bojama i dildace na tribinama. /S
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Al dobro drago mi je da bar nemamo glasače ortodoksnih boljševikadeda

osobno bi prije glasao za radničku frontu nego za možemo

iste smatram puno opasnijima od deklariranih komunista.
    komunizam smatram jednim od najvećih debilizama u povijesti čovječanstva.

sad možete zamisliti što mislim o sranjima koja dolaze u paketu sa "možemo"
  • ivanzg
    323
    Uz anketu se trebalo staviti i programi svih kandidata pa nek ljudi čitaju
  • Noel
    11.3k
    Šokirali su me rezultati ove ankete na Zoni.
    Da postoji toliki broj ljudi koje sebe nazivaju navijačima Dinama a glasali bi za Tomaševića. Isti taj Tomašević i njegova stranka su brisali grafit Zvonimiru Bobanu prije nekoliko godina jer tobože prikazuje nasilje. Baš evo kad je današnji datum i obljetnica da se prisjetimo tog poteza gradonačelnika i njegove stranke. Sram može bit svakog ko glasa za tu stranku i čovjeka moja mrzi Dinamo i Hrvatsku.
  • Miro Vugrinec
    8.2k
    Mentalni sklop ljudi u Hrvatskoj se nikad neće promjenit. Pod broj 1: 95 posto ne prati politiku.
    Pod broj 2: zbog već evidentiranog broja 1, ide tvrdnja nema se za koga glasat, svi su isti
    Pod broj 3: zbog broja 1 i 2, na biralište izađe oko 35 posto ljudi
    Pod broj 4: zbog broja 1,2 i 3 pobjedi uglavnom najgora opcija koja svoje najbolje motivira( na državnom nivou Hdz/sdp, na gradskom Tomasevic/ Puljak)

Za sve ove koji kažu da nema izbora i da su svi isti. Koja je to afera Tomislava Jonjića, afera Marije Selak Raspudic?
    Čime se u životu bavio Tomislav Tomasevic prije nego sto je postao gradonačelnik, a čime su se bavili ostali kandidati?

Tomislav Jonjic je hrvatski publicist, pisac(mnogih knjiga), povjesničar i ugledni odvjetnik( branio niz hrvatskih generala u Haagu). Nitijedne mrlje, nitijedne afere u karijeri. Jedina valjda mrlja mu je ta sto u svakom nastupu naglasi da je katolik, da je za život, a ne za paradu ponosa i sto je Hrvat, pa ga mediji ignoriraju cijelo vrijeme.

Marija Selak Raspudic, njoj ne bih dao glas, ali ne može se poreci da je žena također bez itijedne mrlje u karijeri, da je već bila saborska zastupnica i da za one koji eto ne žele niti tamo niti vamo, Tojest ni desno ni lijevo, je ona okej izbor u neka promjena.

Davor Bernardic, nisam njegov fan niti Fan SDPa, ali po čemu je on lošiji kandidat od Tomaševića, sta je on to u životu manje napravio od Tomaševića, već 16 godina je saborski zastupnik, bio je predsjednik SDPa i za ove koji su skloniji lijevom svjetonazoru također bez afera i po nicemu ništa lošiji od Tomaševića.

Pavle Kalinic, čovjek koji je bio tu za vrijeme Milana Bandica, ali ne u nekakvoj političkoj ulozi, niti je donosio ikakve zakone, nego u civilnoj zastiti grada Zagreba. Covjek je bio ismijavan kad je godinama najavljivao da trebamo imati skloništa za potrese, da treba ulagati, pa je neka kako kaže i sam napravio, ali i dalje nedovoljno. Čovjek s iskustvom, koji zna jako puno po pitanju komunalnih problema i po pitanju sigurnosti.

Ivica Lovrić, nemam o njemu sta puno reci, tko god smatra da je Bandiceva vlast bila bolja i htio bi prije put Mikija nego put Tomaševića, neka glasa za Lovrica. Osobno ne bih dao nijedan glas nikome od njih dvojice, ali ništa mi Zagreb nije bolji ni kod Tomaševića nego sto je bio kod Bandica.

I za kraj aktualni gradonačelnik Tomislav Tomasevic:
    Covjek koji nema dana radnog staza, čovjek koji jedino sto je radio prije nego sto je postao gradonačelnik je bacao se i valjao po podovima. Pobjedio je na tome sto je samo ponavljao 2 rijeci: Milan Bandić. A uz to je nabrajao. 5-6 epiteta: Lopov, Kriminalac, korupcija, pljačka, Itd.

Kad je pokojni gradonačelnik umro, tad je i završila bit postojanja Tomaševića. I dan danas za sve sto zezne krivi svog prethodnika kako je on kriv, Al kad neki projekt od prethodnika napravi, hvali se evo ga napravili smo to i to. Danas ne dolazi na sučeljavanja, žali se kako ostali kandidati samo pljuju po njemu i da im je to jedini program, a sam je jedino to radio u prošlim kampanjama za gradonačelnika i tako došao na vlast. Svake godine financira paradu ponosa, razno razne woke projekte i udruge poput status M, i obilazi trnjanske kresove gdje se okupi 25 ljudi koji mrze sve hrvatsko.

ZAKLJUČAK: Kao sto kaže jedna tema na zoni, NISMO ISTI.
    Tako niti ovi kandidati nisu isti, ako ti se već nitko ne sviđa, imaš barem nekog ko ti je manje los. Izađi na izbore i daj glas nekome, pa se možda i nešto promjeni. S izlaznošću od 35 posto nema se nitko tko nije izasao pravo buniti sa životom u Zagrebu i Hrvatskoj i pričati da ništa ne valja, kad sam već ne cini ništa po tom pitanju
  • Markelo
    3.3k
    Vjerujem da postoji šansa za iznenađenje i da senf odleti, no ljudi se moraju okupit oko njegovog protukandidata. Ne vjerujem da Jonjić ima taj kapacitet, Selak Raspudić je već ozbiljnija opcija. Hermana nema potrebe komentirat. Ako taj kojim slučajem uđe u drugi krug, Senf ima drugi mandat
  • db-izbjeglica
    17.4k
    meni je kod jonjića jedini problem što se kandidira za gradonačelnika zagreba, a realno čovjek većinu svog života nije ni živio u zagrebu i ne pozna probleme svih građana grada zagreba. u dobrom dijelu zagrebačkih kvartova vjerojatno nikada nije ni bio.

to mi je razina koja se treba natjecati za funkcije na državnom nivou.

međutim, svakako se slažem da su praktički svi bolji izbor od možemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.