• db-izbjeglica
    17.4k
    ja stvarno ne vidim za kog bi mogao glasati, jednostavno ne znam!
    izbor je doslovno nikakav, znam samo da ne želim možemo na nikakvoj funkciji koja u sebi sadržva riječ vlast.
  • Tvrdica McTvrdi
    65
    Cijeli život argumentirano branim kako za Dinamo navijaju hrvatski nacionalisti, domoljubi, kako je Dinamo simbol hrvatstva dok ovi dole orjunaštva, jugoslavenstva i protuhrvatstva, a onda dođe ovakva anketa. Bit će da vas je toliko jer je došla nova pošiljka žutih vrećica za plastiku. Jebemu mater
  • Sljeme
    3k
    Bilo bi zanimljivo vidjeti staž na forumu onih koji su kliknuli za Tomaševića.
  • Olmic
    4.5k
    Na svakim izborima sam znao za koga glasat na ovima nemam pojma

Tomasevic-dovoljno pogledat grad na sta lici
    Jonjic- nikad cuo za covjeka
    Bero- taj nije mogao vodit stranku kamoli grad
    Selak Raspudic- o ZG zna koliko joj chat gpt kaze
    Herman-hdz odustao od ZG davnih dana
    Lovric i Kalinic - isto sranje drugo pakovanje

Bas bas lose
  • cibona
    5.1k
    Rugamo se ovima dolje da su titoisti i jugoslaveni, a mi na navijačkom forumu imamo trećinu korisnika koji za gradonačelnika biraju osobu koja otvoreno izražava simpatije prema titu i obilato financira paljenje onih splačina kojima se slavi okupacija zagreba 45'

Rezultati su sramotni i ozbiljno bih se zabrinuo ne samo za budućnost zagreba, već i dinama.

kako bi Vam dokazao da Zona diše potpuno drukčije od prosječnog građanina Zagreba.deda

Mislim da je ova anketa pokazalo upravo suprotno. Zona očito ne diše drugačije...
  • rokikaciga
    1.2k
    Sva sreca pa sam sljedecih tjedan dana na putovanju i necu moci glasat jer stvarno ne znam za kog bih glasao. A u drugom glasam protiv Tomasevica.
  • deda
    36.5k
    Mislim da je ova anketa pokazalo upravo suprotno. Zona očito ne diše drugačije...cibona

A ja baš mislim suprotno i to će ti pokazati rezultati izbora s anketom kad ih usporedimo. Desnica je puno beznačajnija politička snaga u Zagrebu nego što će to naša anketa pokazati. Drugim riječima Zonaši i navijači Dinama su puno puno desnije od prosječnog Zagrepčana.

Al dobro drago mi je da bar nemamo glasače ortodoksnih boljševika.
  • Tvrdica McTvrdi
    65
    uvijek se možeš voditi logikom "nitko od preostalih 6 nije vodio grad (doduše Kalinić i Lovrić jesu), shodno tome biram promjenu jer ovako ne valja". Makni Senfa i baci kockicu koga ćeš od ostalih, uvijek je sve bolje od ne izaći, a unatoč hrvatskim žalopojkama kako nemamo za koga glasati - svake izbore imamo među najvećim brojem kandidata i stranaka na broj stanovnika u Europi.
  • Droljo
    15.7k
    nastavak ekstremno lijeve neokomunističke antihrvatske i antidinamove vladavine.cibona

Jesu to oni što mrze sve hrvatsko ili još dalje da odem ona šačica soroševih plaćenika?
    Nemoj odgovarat dosta mi je i moje šizofrenije...
  • cibona
    5.1k
    Ovo s desnicom se slažem, međutim nisam ni u najluđem scenariju očekivao da će na ovom forumu tomašević biti prvi izbor Dinamovaca. To je po meni zastrašujuće.
  • deda
    36.5k
    Zasad je Jonjić u vodstvu za 1%.
  • cibona
    5.1k
    To su oni otvoreno slave najveći pokolj hrvata 45' pod krinkom "oslobađanja zagreba", oni koji bi se vratili u vremena kada se ubijalo svećenike, oni koji se zalažu za mogućnost mijenjanja spolova, oni koji veličaju kulturu smrti i za kraj, oni koji su antipod svega što je Dinamo predstavljao onomad u bivšoj državi.
  • Mali Zeus
    17k
    Treba provesti anketu u anketi, da svi ovi koji su glasali za TT da kažu ime prezime i zanimanje!

Ovo su neki ubačeni elementi ovod, prestrašno dokle to ide ljudi moji!!

Ne piše nam se dobro ljudi moji zbog ove ankete.
  • DrawTube
    6.8k
    I oni koji se vesele Kranjci al ajd
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    TT da kažu ime prezime i zanimanjeMali Zeus

Robert Kumerle, diplomirani znalac. Drago mi je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.