• vjeko1701
    14.7k
    Ova tema se od početne ankete i znatiželje polako pretvara u ispuh za sve ono kaj smo maknuli sa foruma. Pazite do kud idete i kako se izražavate jer granica postoji.
  • nemapredaje
    5.2k
    Ljudi se čude što je na forumu navijača Dinama u vodstvu čovjek koji je napravio najviše za izgradnju stadiona u zadnjih nekoliko desetljeća.

Da ne bi bilo zabune, ja nisam kliknuo njega.
  • Mr Anderson
    11.6k

Uvijek ću se boriti da mogu reći svoje mišljenje i uvijek ću se zalagati za pravo mojih neistomišljenika da iskažu svoje neslaganje sa mnom. To je bit demokracije, a nikakve floskule. Koja god strana dobila na izborima, ja ću to prihvatiti. Možda neću biti sretan, ali ću prihvatiti i neću trubiti okolo da su svi koji su glasali za ljevicu debili ako su u većini.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Ne znam kako nazvat one koji daju svoj glas onima koji u gradu i državi promiču sve ono protiv čega se grupa i klub bore od svojeg postojanja. Kako nazvat te ljude? Dinamovcima? Oni očito ne znaju što je Dinamo.. (ili sam ja u krivu i živio sam svih ovih godina u ne znanju.)Noel

Ako ćemo staviti postavke tako da jedini pravi Dinamovci mogu biti Hrvati, desničari, vjernici itd onda bolje da se ugasimo
  • don
    13k
    Ljudi se čude što je na forumu navijača Dinama u vodstvu čovjek koji je napravio najviše za izgradnju stadiona u zadnjih nekoliko desetljećanemapredaje

da izgradi 10 stadiona i da san građanin Zagreba od mene glas ne bi dobia. Prija bi za hdzovca glasa nego za njega.
  • mali M
    7.5k
    al Anderson to nitko nije rekao. "Grupa" je specifična skupina ljudi i definiraju samo ono za što se oni bore. Što tu nije jasno?
    Isto tako, ako ne podržavaš ljevicu ne znači da si automatski desničar. Tu retoriku stalno koristi i ljevica. Kažeš nešto protiv Možemosa ili TT-a, zaljepe ti da si HDZ-ovac... Nije sve u krajnostima...
  • nemapredaje
    5.2k

Očito velik broj drugih misli drugačije.

Kaj je najgore nije baš da imaš nekakav drugi izbor.
  • Noel
    11.3k

Ne bumo se ugasili. Dinamo nije kleknul pred ničim ni kao klub niti BBB kao navijačka grupa. Ne znam kaj točno navijači Dinama koji su ljevičari i poklonici bivše države i bivšeg zločinačkog režima te države misle o Dinamu. Mislim da nisu svjesni kaj Dinamo predstavlja. Nisam siguran da navijaju za pravi klub.

Meni je nespojivo da netko može biti ljubitelj i Jugoslavije i Dinama. Stoga mi Tomislav Tomašević nejde u tu priču. Kako možeš kao gradonačelnik brisat grafite koje veličaju bivšeg kapetana koji je ustao u ime kluba i navijača protiv bivšeg režima i koji je simbol borbe Hrvata protiv Jugoslavije? Onda sad u svrhu predizborne kampanje sjedi pored njega u Dinamovoj loži i stišće mu ruku kao predsjedniku uprave Dinama? Istom tom čovjeku čiji je grafit naredio maknut! Gdje je sram, obraz, moral? Kako netko može dat glas tom čovjeku?
  • Crta
    67
    Stvar sam sebi pojednostavio za ove izbore...
    Glasam za bilo koga ko je na kontra strani od ove nakupine opasnih, ideoloških fanatika zvane Možemo.......apsolutno bilo koga.
    I imam pitanje, molim za čisto tehnički odgovor...
    Jel se može Tomašević proglasiti nepoželjnim u loži i zabraniti mu boravak tamo za vrijeme tekme?
    Ako hoće na neku drugu tribinu, nek plati kartu i nema problema, sve ok...
    Zanima me baš loža i tko o tome može eventualno odlučivat(i hoće li)?
  • NitkoBitan
    26.1k
    Kaj je najgore nije baš da imaš nekakav drugi izbor.nemapredaje

Za sve ove koji kažu da nema izbora i da su svi isti.Miro Vugrinec

Procitaj Mirin komentar. To da nema nekog izbora je stara mantra onih na vlasti. Istu pricu prodaje HDZ na drzavnoj /parlamentarnoj razini.
  • deda
    36.5k
    15 godina smo se borili protiv zabrana.
  • emilperska
    10.4k
    Nesposobni i antihrvatski nastrojen Tomislav Tomašević sa svojim napumpanim usnama je sve ono što GNK Dinamo nije i što neće nikada biti koliko god se razno razni PR majstori/marketinški stručnjaci blizu kluba, u klubu, izvan kluba trudili predstaviti njega kao nekog Dinamovca i vječnog/vjernog navijača..

Čovjek iza sebe ima PR mašineriju u svim listovima, portalima, forumima, ali narod ne mozes prejebat. Pobjeđuje samo zato jer vrhovnom vođi Andreju odgovara da nema protutežu u stranci u vidu gradonačelnika ZGa i što su napravili inflaciju kandidata s desnice da se rasprše glasovi pa svi prije drugog kruga misle da je gotovo..
  • NitkoBitan
    26.1k
    Kakvi jadnici, placanje botova na internetu = šuška brazilcima iz Kozari Boka :monkey:

Gq0y6-TRWg-AA1-Ybd.jpg

Neradnici na gradskom novcu i u udrugama se tijekom "radnog vremena" bave pisanjem komentara i lajkanjem...

Ima i Rusija svoje botove i propagandu po internetu, pa i Sjeverna Koreja... Po cemu se ova ekipa razlikuje?
  • Marktwain
    343
    A za koga zapravo glasati?
    Za nakupinu persona koji se u životu nisu vrući napili vode, nit barem bili predsjednici kućnog savjeta, a vodili bi metropolu?
    A oni koji su bili na vlasti, toliko su ga opljačkali i uništili grad da su si djecu namirili.
    Najveće borbe se vode oko ideologija koje su potpuno nebitne za funkcioniranje grada i ugodan boravak stanovnika.
    Izaći ću na izbore i prekrižiti listić, nabijem ih sve na moj centristički nježnik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.