• prefontaine
    3.5k
    Zasad je Jonjić u vodstvu za 1%.deda

33% : 33%
    Ne da se tetejac :lol:
  • GZomanid
    748
    I ja sam se na zoni više puta šokirao kakvi sve ljudi su kraj mene na tribini. Morat ćemo svi prihvatiti da nas veže jedino dinamo, a sve ostalo je individualno.
  • Neron53
    2k

Smatram da MSR jedina ima sansu pobijediti senfa u drugom krugu ali i da je elokventnija od njega pa ako dodje do suceljavanja, moze nadoknaditi tu razliku od par postotaka. A druge atrane, ako senfic procijeni da je u dvoje inferiorniji, izbjegavati ce ovu do kraja.
  • DrawTube
    7.1k
    MSR je kao i njen muž, odličan orator, to se zna. Zato joj i ja dajem najviše šanse od svih izazivača

Problem joj je nestručnost kadra, dobro kolega ispod kaže, Jonjić ima konkretnije točke u programu, a ona ide s ljudima iz svoje ulice
  • cibona
    6.1k
    oni koji se vesele Kranjci al ajdDrawTube

Stadion u kranjči će se dogoditi neovisno o tomaševiću.

Oni koji kažu da će glasati za njega radi kranjče svjesno ili nesvjesno lažu.
  • tigric
    837
    Popularna iz nekog razloga je, a ima program gori od Jonjica i potpuno je nespremna za bilo kakvo upravljanje ogromnim sustavom.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Smatram da MSR jedina ima sansu pobijediti senfa u drugom krugu ali i da je elokventnija od njega pa ako dodje do suceljavanja, moze nadoknaditi tu razliku od par postotaka. A druge atrane, ako senfic procijeni da je u dvoje inferiorniji, izbjegavati ce ovu do kraja.Neron53

Naći će on razlog za izbjeći i to sučeljavanje.
  • Mali Zeus
    19.2k
    ↪Neron53 Popularna iz nekog razloga je, a ima program gori od Jonjica i potpuno je nespremna za bilo kakvo upravljanje ogromnim sustavom.tigric

Koju su najproblematičniji dijelovi njenog programa po tebi?
  • NitkoBitan
    31.1k
    I oni koji se vesele Kranjci al ajdDrawTube

To je razina onih koji su glasali za Bandica jer je fontanama napravio metropolu ili pak onih kojima je Kolinda bila lijepa.

A zapravo kaj ja uopce pricam, pa to su jedni te isti ljudi/glasaci.
  • Neron53
    2k

A kakav program je imao tt? :)
    Dobio je izbore na kontriranju pa se nadam da ce na kontriranju i izgubiti.
  • CISCO
    431
    i valjanju po varšavskoj molim lijepo.
  • ivanzg
    401

Tomašević je više puta rekao da će ako dođe do drugog kruga ići na sučeljavanje.
  • mali M
    8.6k
    Meni je zapravo sasvim normalno ovakav ishod ankete. Pa dobro su tu dečki rekli, Zagreb je pod ljevicom većim djelom povijesti i s obzirom da veliki gradovi uglavnom budu puni ekipe koja naginje lijevo logično je da i njihova djeca naginju takvoj politici.. Ljudi misle da je Možemo neideološki slobodna ekipa koja samo želi da svatko ima pravo izbora jer to ovi trube. Svatko tko poznaje iole lijevo/liberalni pristup zna da to nema veze sa pameću niti slobodom.. Zapravo je sada najveći problem što ova ekstremno lijeva ekipa ne zna i nestručna je u onome što radi...
  • tigric
    837
    lagano je dobio izbore jer je Bandic umro, a glavni protukandidat mu je bio pogubljeni pjevač.
  • The Undertaker
    8.6k
    Neka ljudi glasuju za kog hoće i podržavaju onog za koga misle da je najbolji kandidat. Samo nemojte ovdje dipliti tko je prohrvatski a tko antihrvatski orijentiran jer je ljudima već muka od velikih Hrvata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet