• db-izbjeglica
    18.3k
    ja stvarno ne vidim za kog bi mogao glasati, jednostavno ne znam!
    izbor je doslovno nikakav, znam samo da ne želim možemo na nikakvoj funkciji koja u sebi sadržva riječ vlast.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Cijeli život argumentirano branim kako za Dinamo navijaju hrvatski nacionalisti, domoljubi, kako je Dinamo simbol hrvatstva dok ovi dole orjunaštva, jugoslavenstva i protuhrvatstva, a onda dođe ovakva anketa. Bit će da vas je toliko jer je došla nova pošiljka žutih vrećica za plastiku. Jebemu mater
  • Sljeme
    3.1k
    Bilo bi zanimljivo vidjeti staž na forumu onih koji su kliknuli za Tomaševića.
  • Olmic
    5.1k
    Na svakim izborima sam znao za koga glasat na ovima nemam pojma

Tomasevic-dovoljno pogledat grad na sta lici
    Jonjic- nikad cuo za covjeka
    Bero- taj nije mogao vodit stranku kamoli grad
    Selak Raspudic- o ZG zna koliko joj chat gpt kaze
    Herman-hdz odustao od ZG davnih dana
    Lovric i Kalinic - isto sranje drugo pakovanje

Bas bas lose
  • cibona
    6.1k
    Rugamo se ovima dolje da su titoisti i jugoslaveni, a mi na navijačkom forumu imamo trećinu korisnika koji za gradonačelnika biraju osobu koja otvoreno izražava simpatije prema titu i obilato financira paljenje onih splačina kojima se slavi okupacija zagreba 45'

Rezultati su sramotni i ozbiljno bih se zabrinuo ne samo za budućnost zagreba, već i dinama.

kako bi Vam dokazao da Zona diše potpuno drukčije od prosječnog građanina Zagreba.deda

Mislim da je ova anketa pokazalo upravo suprotno. Zona očito ne diše drugačije...
  • rokikaciga
    5.1k
    Sva sreca pa sam sljedecih tjedan dana na putovanju i necu moci glasat jer stvarno ne znam za kog bih glasao. A u drugom glasam protiv Tomasevica.
  • deda
    40.5k
    Mislim da je ova anketa pokazalo upravo suprotno. Zona očito ne diše drugačije...cibona

A ja baš mislim suprotno i to će ti pokazati rezultati izbora s anketom kad ih usporedimo. Desnica je puno beznačajnija politička snaga u Zagrebu nego što će to naša anketa pokazati. Drugim riječima Zonaši i navijači Dinama su puno puno desnije od prosječnog Zagrepčana.

Al dobro drago mi je da bar nemamo glasače ortodoksnih boljševika.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    uvijek se možeš voditi logikom "nitko od preostalih 6 nije vodio grad (doduše Kalinić i Lovrić jesu), shodno tome biram promjenu jer ovako ne valja". Makni Senfa i baci kockicu koga ćeš od ostalih, uvijek je sve bolje od ne izaći, a unatoč hrvatskim žalopojkama kako nemamo za koga glasati - svake izbore imamo među najvećim brojem kandidata i stranaka na broj stanovnika u Europi.
  • Droljo
    20.7k
    nastavak ekstremno lijeve neokomunističke antihrvatske i antidinamove vladavine.cibona

Jesu to oni što mrze sve hrvatsko ili još dalje da odem ona šačica soroševih plaćenika?
    Nemoj odgovarat dosta mi je i moje šizofrenije...
  • cibona
    6.1k
    Ovo s desnicom se slažem, međutim nisam ni u najluđem scenariju očekivao da će na ovom forumu tomašević biti prvi izbor Dinamovaca. To je po meni zastrašujuće.
  • deda
    40.5k
    Zasad je Jonjić u vodstvu za 1%.
  • cibona
    6.1k
    To su oni otvoreno slave najveći pokolj hrvata 45' pod krinkom "oslobađanja zagreba", oni koji bi se vratili u vremena kada se ubijalo svećenike, oni koji se zalažu za mogućnost mijenjanja spolova, oni koji veličaju kulturu smrti i za kraj, oni koji su antipod svega što je Dinamo predstavljao onomad u bivšoj državi.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Treba provesti anketu u anketi, da svi ovi koji su glasali za TT da kažu ime prezime i zanimanje!

Ovo su neki ubačeni elementi ovod, prestrašno dokle to ide ljudi moji!!

Ne piše nam se dobro ljudi moji zbog ove ankete.
  • DrawTube
    7.1k
    I oni koji se vesele Kranjci al ajd
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    TT da kažu ime prezime i zanimanjeMali Zeus

Robert Kumerle, diplomirani znalac. Drago mi je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet