• deda
    36.5k
    Otvaram ovu anketu jer me stvarno zanima kako Zona diše i kako bi Vam dokazao da Zona diše potpuno drukčije od prosječnog građanina Zagreba.

Molim ljubazno da odgovaraju samo oni koji imaju pravo glasa, a ne mi iz provincije.
    1. Na izborima za gradonačelnika Grada Zagreba glasat ću za: (133 votes)
        Bernardić Davo (Zagreb united)
          5%
        Herman Mislav (HDZ, DP, HSU, HSS)
          2%
        Jonjić Tomislav (NL, DOMINO, HS, BzH)
        34%
        Kalinić Pavle (NL, SU, ZDS)
          3%
        Lovrić Ivica (BUZ, Plavi grad)
          1%
        Raspudić Selak Marija (NL)
        24%
        Tomašević Tomislav (Možemo, SDP)
        32%
    2. Na lokalnim izborima u Gradu Zagrebu za skupštinu glasat ću za listu: (133 votes)
        Zagreb united (Davor Štern)
        8%
        Plavi grad (Ivica Lovrić)
          1%
        Dalija Orešković i drugi
          0%
        Hoćemo pravedno i drugi (Dragica Trumbetaš)
          0%
        HDZ i drugi (Mislav Herman)
          2%
        NL Marije Raspudić Selak
        18%
        MOST i drugi (Branimir Pervan)
        8%
        Možemo i drugi (Tomislav Tomašević)
        26%
        NL Tomislava Jonjića i drugi
        31%
        NL Pavle Kalinića i drugi
          4%
        Pravo i pravda i drugi (Mislav Kolakušić)
          2%
        Radnička fronta (Katarina Peović)
          2%
  • Droljo
    15.7k
    Trebao si staviti i opciju 'provincija' jer mi nemremo videti rezultate ak ne glasamo. A znalo bi se da smo to mi bez prava glasa.
  • deda
    36.5k
    Stisneš na results.
  • Droljo
    15.7k

E jebiga. Nisam to skužio. Tnx
  • nemapredaje
    5.2k
    A gdje je opcija “neću glasati”?
  • deda
    36.5k
    Mene osobno zanimaju glasovi onih koji će glasati, pitanje izlaznosti me ne zanima. Tako sam postavio anketu.
  • NitkoBitan
    26.1k
    Senfovci izadite iz ormara, budite musko i recite da glasat cu za LGBT zastave, nepokosenu travu i nesposobnu administraciju :rofl:

Ali stvarno, na Zoni nitko da bi otvoreno branio sadasnju gradsku vlast osim nikad prezaljenog Bossa a odjednom 1/3 forumasa glasa za iste. Ajmo, sipajte argumente...
  • Mali Zeus
    17k
    Ili ne znam ima ekipe koja ne komentira stvari oko politike i izbora.
    Ludo, znam.
  • chago13
    192
    Jebeš travu i pedere, bitno da se stadion napravi
  • Nolifer
    11k

Ofarbal je klupicu, nacrtao mačke. Meni dosta da mu dam glas. :lol:
  • DrawTube
    6.8k
    Meni je opcenito glupo komentirati i srati po nečijiem političkom izboru

Ljudi koji su zaokružili Jonjica dobro znaju zakaj, ljudi koji su zaokruzili MSR dobro znaju zakaj, ljudi koji su zaokruzili Senfa dobro znaju zakaj

Svo troje nude svoju viziju Zagreba

Meni je drago da su Lovrić i Kalinić na 0%
  • Sljeme
    3k
    Stop devastaciji Zagreba! IMG-20250508-085252.jpg
  • NitkoBitan
    26.1k
    Nadam se i vjerujem da ce se cijela oprorba sabrat i podrzat senfovog protukandidata pa nek kosi travu svako jutro do drugog kruga dzabe mu.
  • cibona
    5.1k
    Jako me zabrinjavaju rezultati na ovom forumu, u jednu ruku sam i razočaran kada vidim da trećina ljudi svjesno bira nastavak ekstremno lijeve neokomunističke antihrvatske i antidinamove vladavine.

Jedini antipod sadašnjoj vlasti je Jonjić, a u drugom krugu glasat ću za tomaševićevog protukandidata, tko god to bio.
  • GZomanid
    725

Zamisli komunjare a navijaju za dinamo ha!
  • mali M
    7.5k
    slažem se.. nadam se da će tko god otpadne od drugog kruga podržat protukandidata.. Jedino je bitno da se makne ove neradnike koji neznaju.. I sad nek mi netko veli da nije mogao 3 i pol godine nešto raditi, nego nam je kaos napravio zadnjih 6 mjeseci koliko pokušava napraviti da se nešto radi. Ulica Jurja Ves, 800m, cca 2 godine (još nije uspio zadnjih 3m2). Ulica Prilesje, cca 1km, godinu i pol i udara i dalje.. košnja pokraj vrtića i ambulanti cca jednom godišnje, ono što i je radio u prethodne 3 i pol godine je žalosno izvedeno ili bi bilo bolje da nije ni pokušao... jednostavno koliko god volim Dinamo ne mogu mu izgradnju Kranjče dati kao glas za njega. Previše ideološki i amaterski vođeno.. Pa lik je odbio subvenciju prihvatilišta za onkološke bolesnike slabijega imovinskog stanja, doslovno vjerujem samo zato što ga rade časne na Vrhovcu. SIguran sam da je palo na pamet nekome iz njegove ekipe da bi žmirečki potpisao..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.