• Odani Zgd
    424
    Šta da čovjek misli nakon sinoćnje utakmice i još par njih od kada ih vodi Sandro?Da li je se dogodio nekakav pozitivan reset?Kvaliteta momčadi osporavana,sada vidimo da je ipak ima,i da nije baš sve tako crno?Da li su igrači bušili Fabia,ili je to bio splet nesretnih okolnosti ne znam,jedino što znam da sam vjerovao u ovu momčad i vjerujem da momčad uz 2-3 dobra pojačanja i dobro odabranog trenera maršira HNL-om slijedeću sezonu
  • Odani Zgd
    424
    Ja ga ne bi dovodio,Dinamovac je ali je užasno bahat,arogantan,prepotentan i mislim da bi ga svlačionica ispljunula do Božića....ne ide sve na galamu
  • Efes Pilsen
    11k
    Ne bi ni ja, na stranu sve, ali koliko je bitno imat iskustva za vodit ekipu na 2-3 kolosijeka se jakk dobro vidi ove sezone. Ne bi ni Kovacevica, ali dobro, nije jos niko izabran, pa ne treba ni srat previse unaprijed :lol:
  • Jay
    1.5k
    Znači Kovačević nam se pogubio zbog par članaka i igranja finala kupa, što bi tek bilo u Dinamu gdje te se pljuje svakodnevno i igraš u tri natjecanja.
  • The Undertaker
    7.8k
    Slaven je u utakmicu ušao sa pola gasa čuvajući se za kup. Ova utakmica nije mjerilo ničega a kamoli kvalitete oba trenera.
  • runtothehills
    485
    Razlika je u tome da je talijanski “stručnjak” gazio igrače kao da smo u sedmom mjesecu nakon 5 mjeseci prvenstva i LP-a. Ne dobivaju se utakmice trkom, nego pametnom trkom. Meni su igrači djelovali istrošeno nakon 60 minuta.
    A jezična barijera je bio neki faktor po meni, iako pričamo o profesionalcima.
  • Omake
    8k
    bod u zadnje četiri utakmice, a niti jedan protivnik iz top pet.
  • Efes Pilsen
    11k
    mirakulozno.. Mislim, Goricu je izvukao na ludilo, ali ova Rijeka od Jakira igra isto i ima prakticno iste rezultate.. Ove godine ce s pomocnim mozda i osvojit nesto. Sopa se lijepo marketinski isprezentirao, ali u sustini to nije nista nevideno niti ekstra.
  • Noel
    11.2k
    Napisao sam i nakon dviju vezanih pobjeda protiv Osijeka i Šibenika i opet ću. Ima stvari koje nisu za javnost. Iz tog razloga ovo sve dobro što gledamo zadnjih utakmica nema nikakve veze sa Perkovićem. Uz svako poštovanje njemu kao osobi i treneru. Svjestan je i on sam toga. Svjestan je i Boban.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Sinoćnjom predstavom mislim da su igrači poslali prilično jasnu poruku tko je njihov favorit
  • Paggini
    48.5k

Sreća pa se njih neće pitati kog žele za trenera
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    U ozbiljnom klubu to svakak ne bi smjelo biti od utjecaja, a kamoli presudnog
  • Orc123
    11.5k
    Nit je nesto Perkovic posebno preokrenuo, nit je Kovacevic spreman za klupu Dinama, nit je Fabio toliko los trener....
    Stvar je jednostavno tajminga....
    Momcad je puna karaktera, dosta i teskih, ima tu i egoizma,...ova momcad je specificna i tu neka represija tesko mogla udariti na plodno tlo...Perkovic je jednostavno pustio da se igra, nije nista zelio filozofirati a individualna kvaliteta jednostavno prevagne svaki put.

Isto tako, sljedece godine ne zelim gledati ovako konfiguriranu momcad. Ni jedan trener na ovako konfiguriranu momcad nece moc utjecat, osim mozda neki teski isto tako karakter, dominantniji koji ce napraviti sve da ukroti te teske karaktere. Pod teski karakteri ne mislim nuzno nista lose vec je ovo momcad ciji kostur je vec dugo skupa i koji ima ogroman utjecaj na sve u klubu.

U novoj sezoni zelim gledati drugaciji Dinamo bez obzira na ishod. Da se gradi kostur i karakter ekipe ispocetka jer dosta je zivota na staroj slavi i na plecima generacije koja se stvorila pod Bjelicom jer to vise nije ista ekipa, ista kvaliteta tih igraca.
    Doslo je vrijeme za smjenu generacije i promjenu karaktera ekipe.
    Nevistic, Galesic, Rpg, Stojkovic, Pjaca...to bi za mene bio neki kostur na kojem bi dalje gradio ekipu.....stvorio novi karakter momcadi.

Ti u Splitu imas Livaju i 10 igraca, cak ni Raketa nije neki dominantan karakter, a ti s druge strane u Dinamu imas Ristu, Misica, Ademija, Petkovica, pa cak i Baturinu....sve su to dominantni karakteri, trebas ti to sve dobit na svoju stranu kako bi imao jedinstvo u svlacionici....Gatuzzo je to dobio jer je pridobio Livaju, da nije, vec bi odavno bio bivsi.

Perkovic radi ono sto je radio Jakir, jednostavno se podređuje ekipi ali kad je dosla Europa gdje se trebalo takticki pripremiti momcad tu je jednostavno bio podkapacitiran, Fabio i Bjelica su npr. Jako dobeo pripremili europu jer imaju znanja ali u HNL su htjeli nametati neki svoj nogomet, stil, a to ova momcad jednostavno ne zeli preuzeti...nije da ne moze vec ne zeli jer smo se zasitili HNL i svi su mislili da ce nam naslov kao i svake godine sam pasti u ruke. Sad su se igraci jednostavno zbili i individualna kvaliteta je isplivala ali sad ce se vidjeti jel pre kasno!?
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Nit je nesto Perkovic posebno preokrenuo, nit je Kovacevic spreman za klupu Dinama, nit je Fabio toliko los trener....Orc123

Nije, nije i definitivno je. Uvjerljivo najgori zadnjih 20 godina.

Perkovic radi ono sto je radio Jakir, jednostavno se podređuje ekipi ali kad je dosla Europa gdje se trebalo takticki pripremiti momcad tu je jednostavno bio podkapacitiran, Fabio i Bjelica su npr. Jako dobeo pripremili europu jer imaju znanjaOrc123

Nema segmenta u kojem Jakir nije za tri koplja bolji trener od FCa. Da je FC vodio protiv Bayerna jednako bi prosli ako ne i gore.

S druge strane se slazem da je Jakir pre vise pogodovao senatorima, sto je po meni i glavni razlog zasto nije bio toliko dobar kao drugdje (makar i to smijesno zvuci s obzirom na dovstruku krunu).

Ali to je po meni takoder greska cijelog vodstva jer je evidentno da nije imao bezkompromisnu podrsku kao ni Bjelica. Nego se cak dva put stalo na stranu Marica. A ti autoritet mozes imat samo sa takvom podrskom. Kakvu i ocekujem od Bobana za novog trenera.

Sam kazes za Gattusa. Gattusu je to uspjelo jer je jasno bilo da otkaza dobit nece. Papogotovo nakon sto su prosle sezone igraci sjebali slicno kao nasi ove. Bilo je jasno da nemaju vise glasa i onda trener moze bit glavni. Mi smo tu napravili gresku.

I nadam se cvrsto da ako se uspijemo izvuc iz ovih kolosalnih govana da se nece napravit slicja greska. Papogotovo zato jer smatram da se sa Jakirom moglo ic u redizajn a Perkovic mi se ni po cemu ne cini kapacitet za to. A remont je to sto nam najvise treba.
  • Mlađi referent
    12.6k
    U ovoj sezoni teško da se može bilo što pozitivno izvući, od rezultata do toga da smo šokantno malo prilika dali klincima dok su stariji igrači i iskusnjare iz vikenda u vikend imali svoje horror predstave na travnjaku, no eto, mladac nemre igrat jer će “pogriješit i psihički propast”. Tu se nadam slijedi ozbiljan zaokret.

No, vjerujem da će sadašnja garnitura kluba + uz dodatak Bobana, ovo vidit kao dobru školu i način na koji ćemo ubuduće slagati momčad. Nadam se da je dosta trenera pragmatika, kameleona - generalno prilagođavanja čak i nedvojbeno inferiornim protivnicima i povratak tehnički dotjeranom nogometu uz jasan stil igre. Pa i kad gubimo, gubimo jer smo jednostavno bili taj dan lošiji umjesto da već i sami ne znamo di udaramo s konstantnim promjenama što želimo i s kakvom idejom ćemo to točno istrčati na travnjak.
    Tu sam optimist jer imamo Bobanovu najavu o “svim generacijama koji će igrat 4-3-3”. Tu bi jedino malo tweakao, ne mislim da je bitno igrat 4-3-3 iz očitog razloga, jer se danas uglavnom igra poprilično hibridno, ali se nadam i držim da je Boban tu svakako ciljao na građenje jasnog identiteta, a onda na formaciju samo kao temelj i polazište.

Pa shodno tome, nemam problem da nam trener bude HNL ime, osoba bez iskustva, nekog kog ćemo mi stvorit i izbacit na scenu, a ni neka zvijezda, iskusnjara, ali se nadam da će svakako bit vrlo jasno skautiran i prepoznat jer nogomet kakav on donosi želimo igrat, a ne jer je trenutno trendy u medijskom svijetu, na društvenim mrežama ili jer je dobar s XY osobom iz sportskog sektora i čuli smo par lijepih riječi.

Završit ovo s dvije pobjede, ako budemo prvaci - divno, ako ne, svakako ide uzbudljiv period da vidimo kako će izgledati novi Dinamo i na kojim temeljima će bit stvoren. :party:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.