• rokikaciga
    1.2k
    A ja kažem da bi danas Jakir bio +15 bodova ispred ovih jazavaca koji su na prvom mjestu. Jer je imao najbolji rezultat u HNL-u. Možda bi se ganjala i dupla kruna.
  • Dinaminjo
    1.4k

Taj tvoj Jakir je remizirao s Rijekom i izgubio od Hajduka..
    Izdominirao ga je Qarabag, a izvukao Pjaca.

Izokrece se povijest kao da je unistavanje od Bayerna jedino, a nije
  • rokikaciga
    1.2k
    Taj "moj" Jakir je imao najbolje rezultate u HNL-u od svih trenera ove sezone, izdominirao prošlu sezonu...problem su igrači. Problem je Ristovski, problem je Ademi, problem je kaj nemaš drugu šesticu, problem je kaj je jedini drugi napadač bio Kule a Bruno već duže vrijeme igra 60% sezone, problem je kaj nemaš ljevog beka, a golman je u najboljem slučaju u oke formi. To je problem. Problem nije bio Jakir. Koji svugdje drugdje ima rezultat i nastavlja oduševljavati rezultatima.

Možda je problem bio i Marić?

Ne kažem da je Jakir savršen trener jer nije. Ali je bio bolji za Dinamo od sve trojice koji su sjeli za kormilo kluba nakon njega. I s njim ne bi bili u ovoj situaciji.
  • crophantom
    217
    Sportske i dalje pišu kao da je Kovačević sigurno trener. Ja to ne mogu/ne želim vjerovati.
  • Crni86
    10k
    Nakon ovih par kola i kod mene su pale dionice kovacevicu, ali opet tko sam ja da pametujem nad odlukama Zvonimira Bobana. Ako vidi ono sta vecina ne vidi, ispast ce vizionar kakvog upravo i trebamo.

Koliko god imam svoje favorite, totalno sam miran po pitanju odabira trenera jer napokon imamo osobu koja ima znanja i iskustva da donosi sportske odluke.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Pa jel nije ovdje jučer netko napisao da 100% nema od dolaska Kovačevića ništa? Sportskima ne vjerujem da mi kažu da je sutra ponedjeljak. Kad su prvi put objavili vijest za Kovu napisali su neš u stilu "90% je novi trener Dinama Kovačević" i odmah mi je bilo urnebesno zakaj 90% a ne 99 ili 100% ako su tako sigurni. Nisu izostale ni klasične floskule "prema našim informacijama" i "u kuloarima se šuška".
  • Dinaminjo
    1.4k

Problem.su pripreme koje je odradio nikak..

Problem.je odnos sa igracima koje nije mogao kontrolirati..

Problem.je Skender i drugi, oprosteni su mu mnogi podbacaji..
  • GeneralNapoleon
    1.5k

Brat je bio osramocen od jebenog Dalovica protiv propale Rijeke kad je primio 4 komada i sad bi bilo cudo da bi isto popusio ko Jakir protiv Bayerna?

Valjda je i razlika jel igramo u gostima ili kod kuce. Pa tu ostaje i cinjenica da je Jakir popusio samo jednu domacu utakmicu u europi ako se ne varam. Ali da, brijem da bi popusio 5:0 protiv Milana. Ak je FC mogao dobit Milan uvjeren sam da bi dobili i Bjelica i Jakir. Jer realno to njima dvojicama i je najveci forte. Igranje u bloku protiv jacih ekipa.

A kljucna stvar u pobjedi protiv Milana nije bila velebna taktika talijanskog maga nego je bilo da smo trcali ko zvijeri a ovi nisu. Jer samo tako i mozemo dobit takve klubove. Kao drugi nas u HNLu.

Vidjelo se i koliko smo bezmocni bili pod tim trenerskim magom protiv Arsenala. Tak da ono.

Moram i ja priznat da iako sam prvotno bio zagovaratelj Kovacevica da se ovdje navelo dosta dobrih argumenata protiv. A i zadnje prezentacije mu ne idu bas u korist.

Takoder sto mi se cini jako lose je da ako nije bas neki takticar nego se osniva vise na neku atmosferu, da moze lako doci do toga da kad njegova ekipa jednom upadne u rupu da ju tesko izvlaci.
  • ElDorado
    3.6k
    Jučer sam gledao tekmu s jednim frendom strancem koji nema pojma o nasim klubovima. Nakon pol satarekao je Dinamo ima odlicne igrace ali Slaven ima puno boljeg trenera. Doslovce tako.
  • OsamŠest
    4.9k

Na hrvatskom baš?
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    ma stari sve stoji ,boli me ona stvar za Cannavarom iskreno. Ali Jakirovi štovatelji hvale lika koji je služio sve rekorde ,gubio od kosovara ,ma da ne nabrajamo.a ne podnijeti ostavku nakon 2-9 mi je dno dna šta se tiče morala. i on je samo klimao glavom. Niti je on razina dinama ,a niti su to Cannavaro , Kovačević a ni Perković . Nadam se da je to jasno i u klubu i da se ne igra na emocije već nadje pravo rješenje
  • Zg123
    1.8k
    O cemu pricate vi ljudi? Jel gospodin trener tkzv profa mogao reci Rile i Ademi hvala idete u drugi plan, ak vam ne pase onda transfer i dovidjenja. Jel taj isti Jakir u nekom intervjuu rekao da su se on i Maric zajednicki slozili da ce sezonu izgurati s Ogijem i Perkovicem na lijevom beku? Jel taj isti Jakir trazio 6icu? Nemojte mi tu cvjecku od njega praviti i za sve kriviti zlocestog Marica kao da se Jakira nista nije pitalo, on je takodjer radio selekciju igraca na ljeto i promasio u puno stvari, tako da je zasluzeno bivsi
  • GeneralNapoleon
    1.5k

Pa ja se ne mogu slozit. Meni je Jakir odlican trener za nase razine a vjerojatno jos ima i potencijala za bolje nego sto je sad.

A bas za to su mi dokaz njegovi rezultati prosle sezone. Koji su na kraju u najmanju ruku jako dobri. Dupla kruna i osmine finale europskog natjecanja govore za sebe.

I naravno da je imao sramotnih poraza i rusio negativne rekorde. Ali na kraju krajeva je meni to najgora ekipa koju smo imali dugi niz godina. A opet je imao cak bolje rezultate od nekih prije.

Najvise zamijeram da je odstupio od svojoh postulata koji su ga krasili prije. A to je da igraju najbolji i da ne gleda na imena. Papogotovo nakon sto je izvukao sezonu. To je greska koja ga je kostala posla u to sam uvjeren. Al tu kao sto sam rekao ima sigurno krivicu i vodstvo kluba.

Na kraju krajeva smatram da je trener za Dinamo i da je bolji od svih koji se trenutno vrte kao potencijalni kandidati osim Jovicevica. I draze bi mi bilo da idemo opet po njega nego po Kovacevica recimo.

a ne podnijeti ostavku nakon 2-9 mi je dno dna šta se tiče moralaKujtim Shalla

I jos za kraj. Ovo isto nemrem shvatit. Mozes valjda nabrojat na ruku trenere koji bi to napravili tak da ocekivat to mi je svakako suludo.

Pa da dalo se nacut da nije dobio nikoga koga je htio. I stvarno mi pada tesko za vjerovat da lik koji je svuda radio odlican posao, i sto se slaganja ekipe tice, to nije mogao uspjet bas kod nas gdje je evidentno Maric drmao sportskom politikom. Al dobro mogu isto samo nagadat.
  • Noel
    11.2k

Pa da.. frend stranac je bosanac..
  • Brusa
    3k
    Ako je uspio to skužiti nakon pol sata a ne prati hnl, onda bi tvog frenda trebali uzeti za trenera...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.