• Dinaminjo
    1.5k

Mislis kao Slaven 1:4 u prvom dijelu sezone

Podsjeti me, tko je vodio momcad
  • crophantom
    925
    Ak će nas nešto kostat naslova to su 2 derbija s Rijekom i Hajdukom pod vodstvom talijanskog maga.
  • Noel
    12.8k

Broje se, a to mu nejde u korist jer je osobno sudjelovao u svim porazima ove sezone kao član stručnog stožera kod sve trojice trenera koji su dobili otkaze.. Više bi mu u korist išlo da se broji samo taj poraz od Gorice..
  • Ivan0302
    946
    hahahaahahah da Sandro je kriv što nismo prvi radi 2 svoja poraza na klupi Dinama.

to se već slažem, ali imam osjećaj da npr. da Bjelicu nije zanimao on puno, a i Canavarao imam osjećaj da je sve vodio na svoj mlin.
  • rioda
    8.9k
    Perković je kao Dalić u reprezentaciji, prepustio je igračima da vode kolo, automatski je bolja atmosfera... Ne vidim tu prostora za nešto više od privremenog rješenja
  • Zg123
    2k
    kakav sporazumni raskid cilj je bio da Sopic pobjegne iz zone ispadanje sto je i ostvario. Na ljeto ce slagati po svom gustu momcad i pokusat se boriti za Europu
  • crophantom
    925
    Ni Sandro, ni Kovacevic, ni Sopic ak se mene pita. S tim da mi je Kovacevic 3. Izbor od ta 3 i to ne govorim radi sadašnje tekme nego jer tako plah lik ne može voditi Dinamo.
    Nadam se da Zvone ima neko 4. Ime u šeširu.
  • Dzoni
    1.5k

To možeš reći za bilo kaj, ovisno naravno kako ti paše nekog popljuvat
  • Dani Olmić
    1.7k
    Daj mi više tog Edina Terzića pa neka sve izgori :fire:
  • NitkoBitan
    27.9k
    Ostanak Perkovica poslije kraja sezone = Ostanak Jakira

Ne smijemo ponovit istu gresku, ne smijemo. Sada dobivamo utakmice na cistu volju, pritisak i slicno. Momcad treba poslozit ozbiljan trener a ne onaj kog ce nakon manje psiholoske krize natamburat Belupo u Koprivnici.
  • crophantom
    925
    Nisam te skuzio moram ti priznati?
  • Zg123
    2k
    Sandru hvala na svemu, mislim da ga se nepotrebno pljuje jer zamisli on je jedini ostao u stozeru od svih prethodnika, po toj logici treba pljuvat i Marinu i Sutu koji godinama isto rade u klubu kao kondicijski treneri. Kakav je on kao pomocnik to samo znaju igraci, ljudi i klubu i bivsi treneri. Mislim da nije kapacitet za trenera Dinama ponajvise jer nema autoritet cim je prepustio sve uzde senatorima. Nek bude u klubu kao trener mladjih kategorija ili pomocni, sasvim svejedno.
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Sandro se čini dobar tip, ali ako i uspije osvojiti ne smije nas to zavarati zato što je ipak najviše do igrača. Ne može se reći da nije imao neke dobre poteze poput promjene formacije u derbiju, ali mislim da ovaj put ipak treba pažljivo birati trenera pošto smo upali u kolotečinu mijenjanja trenera. Nadam se da će idući, tko god to bio, ipak biti trener koji je kompatibilan klubu poput Dinama koji zahtijeva probijanje bunkera u 90% utakmica i koji ima iskustva s takvom igrom. Garcia mi je najzanimljiviji od onih koji su ozbiljnije spominjani, ali on igra tranzicijski nogomet sa ekipom iz donjeg dijela tablice i pitanje je kako bi se ovdje snašao pošto se traži potpuno drugačija postavka igre, ali vjerujem da će Boban znati dobro i pametno odlučiti što i kako dalje. Sada treba pustiti Perkovića da radi i dati mu mir.
  • Dadox
    471
    ili će novi gazda,pun love, potražiti svoje rješenje.Tko kaže da Sopić ne bi prihvatio Bobanov poziv?
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Koliko vidim, osim pocetnog hypea Sopica ne ide bas tako dobro.u Poljskoj..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.