• tp1997
    1.3k
    Zelim im sve najgore u sportskom smislu. Ako zele pustit Rijeci, nek puste i sramote se jer Rijeka mozda i ne dobije Slaven. Mi cemo bez 1 naslova prezivjet, nakon sto je HNL sezona krenula u kolaps dolaskom Cannavara, nas jedini cilj za stabilnu srednjoročnu budućnost je bio da oni ne budu prvaci, a to smo i uspjeli. Njih bi ovaj naslov oživio i dao im impuls u sportskom i financijskom smislu, sad slijedi jedna velika kurčina.emilperska

Tovarski mentalitet. Mrziti drugoga više nego voljeti svoj klub.

Ja želim da tovari pobijede Rijeku, jer želim da Dinamo bude prvak. Samo i jedino to je bitno i samo i jedino to može biti bitno.
  • Jurki
    17.1k
    mrzim tovare... ali jebiga tak je zislo.. to je onaj "visi interes" navijal bum da tovari ne spuse.
    Jebo im Luka Kaliterna majku prezaduzenu.
    Nek dobe rijeku.. onda mogu i bankrotirati... tad bi bil najsretniji
  • NitkoBitan
    26k
    Kad se CACA zainati :strong:

livaja1-Zm3awle.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    32
    Sva ova navijanja za nekog vrijede samo ako mi dobijemo svoju utakmicu, ja tu još pušem na hladno.
  • Jima
    172
    Treba im gurnuti mikicu-dvije za stimulaciju
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Sve 5, ali ne mogu shvatiti da ljudi nece navijati za rezultat od kojeg Dinamo ima najviše koristi. I onda se nas koji se tome čudimo naziva sektašima. Otišlo sve u krasnu mater. Navijat ću da ih Hajduk nabije, tako da se ne moram zivcirati u 90-oj
  • Georg Koch
    5.9k
    Ajmo ljudi ne biti kao ona žgadija s juga.
    Hajduk sigurno nece pustiti Rijeci iduce kolo, kako god danas odigrali. Pa ne igraju protiv Solina koji se bori za prvaka.
    U najmanju ruku Rijeku mrze kao i nas.
    Da Rijeka uzme titulu i u 20 godina bude njihova druga, a oni sami nemaju nijednu, ne ide.
    Logicnije je da uzme Dinamo, jer opcenito su stalno prvaci, pomogli su im suci i tako dalje.
    Plus Gatusso sigurno to si ne bi dozvolio, niti taj pristup, niti mu ide u korist da taj velebni trener bude 3. u prvenstvu.
    Idemo mi dobiti dvije preostale, i onda vjerujem, ponovo slaviti na kraju, na trgu.
  • Endeavour
    680
    Svemir sve vraća. Govorilo se da trebamo pustit Rijeci u Maksimiru u slučaju poraza na Poljudu. Sad upravo taj klub s Poljuda nam je jedina realna pomoć da obranimo naslov.

U znak podrške, cijeli tjedan naručujem isključivo iz Tommy-a jer se vridilo rodit. Ako treba podignem i cepelin iznad kuće s likom i dijelom Livaje. I obavezno su Domaćice na stolu.
  • Toni90d
    1.8k
    Kakve bi bile priče da Hajduk pobjedi ili igraju neriješeno sa sudačkim pogurancem kao u Varaždinu? Je li bi se tovari derali da HNS gura Dinamo za prvaka?
  • Krizy
    55.8k
    Pa ne trebamo navijati za Hajduk nego za X :rofl:
  • Jaro
    9.9k
    Ne kuzim narativ o pustanje Hajduka. Pa sve osim pobjede Rijeke bi bilo iznenadjenje cisto zato kajnsu ovi katastrofa, neposlozeni, nekvalitetni, menralno labilni. Pa u zadnje vrijeme imaju vise crbenih kartona od golova iz igre...
  • Ivdzo11
    6.3k
    Mogući sastav Hajduka: Silić, Hrgović, Uremović, Prpić, Melnjak, Rakitić, Pukštas, Durdov, Kalik, Bamba, Livaja.
  • Peškaman
    6.9k
    Ovakvim pisanjem da će netko nekom pustiti utakmicu nismo ništa drugačiji od hajdukovaca koji čitav tjedan orgijaju po objavama Slaven Belupa, apsolutno ista stvar.
    Ljutimo se kada pišu/prognoziraju o "namještanjima" između Lokomotive i Dinama a čitav ovaj tjedan će se pričati i biti u strahu od toga da će Hajduk namjerno pustiti Rijeci.
    Tko će to reći Gattusu da mora izgubiti utakmicu :lol: , čovjek ih ne jebe 5% oko početnog sastava a ne o dogovaranju nekakve utakmice ili Livaji kojemu pjevaju da umre i vrijeđaju ženu svaku utakmicu.

Niti su krivi jedni niti drugi već isključivo mi, odradit' sljedeće dvije utakmice,pobjedit pa što bude.

Današnjom pobjedom Hajduka oni su i dalje u igri,koliko god smiješno zvučalo.
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Price o pustanju su mi takoder smijesne. Ne mogu si zamislit da ce pustit Rijeci koju mrze barem ko nas a vjerojatno jos i vise. Kao sto sam poprilicno siguran da ni mi ne bi pustili Rijeci. Niti Rijeka nama.

A za pobjedu tovara sigurno ne navijam. Navijam za x jer je to po meni definitivno najbolje za nas. Ako pobjedimo Loksu u tom slucaju u zadnjem kolu imamo sve u svojim rukama a tovari bi time sigurno ispali iz utrke. Znaci zadnje kolo sve u svojim rukama i samo jedan konkurent ostane. Idealni scenarij.
  • Boycie
    2.8k
    Uf svakakvi moguci scenariji, teske zavrzlame za tovare...

Ako Rijeka uzme, nema mordora i mocvare, uzeo je neko drugi, a ne Dinamo, kako to?
    Al onda pak treba prezivjet jos jedno pisanje nasred Poljuda, ovaj put od klubica Rijeke i 37 Armade...
    + sa 2 naslova Rijeka im se opasno priblizava i ugrozava status drugog kluba u drzavi, zadnjih 20g sigurno...

Ako Dinamo uzme vec su navikli, a vjerojatnije je da kapne i neka pinka u blagajnu...
    Al onda cemo slusat par godina da nije ajduka ne bi osvojili, mi smo vam donili naslov. Namisteno, ukralo pokralo...

Iskreno, tesko ce Rijeka kiksat, zadnje kolo nikako, sljedecu upitno, nisu nista posebno al bolji su od tovara. Iako bi Misko najradje uzeo kup i drugo mjesto cini mi se...a i nisu bili do sada u situaciji da idu dole i da moraju pobjedit...
    Pitanje koliko je i Livaja potonuo i koliko mu idu na k svi, ne bi se cudio da danas treci zuti dobije i odjebe sve za jadranski derbi.

Sve u svemu, bit cemo pametniji danas nakon Gorice...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.