• Teofil Kateran
    2.4k
    Svatko ima pravo iduće kolo navijati za koga hoće, ali nepojmljivo mi je da ljudi radije žele da hajduk izgubi nego da nam sa 1X gotovo sigurno donese pehar u ruke. Sami smo si krivi što smo u takvoj situaciji, ali nema šanse da ću navijati za Rijeku koja pobjedom dolje praktički osigurava titulu samo zato kako hajduk ne bi pobijedio.

U svakom slučaju najljepši ishod bi bio X, ali po meni jedino normalno je nakon toga željeti prije pobjedu hajduka nego pobjedu Rijeke.
  • tp1997
    1.3k
    Zelim im sve najgore u sportskom smislu. Ako zele pustit Rijeci, nek puste i sramote se jer Rijeka mozda i ne dobije Slaven. Mi cemo bez 1 naslova prezivjet, nakon sto je HNL sezona krenula u kolaps dolaskom Cannavara, nas jedini cilj za stabilnu srednjoročnu budućnost je bio da oni ne budu prvaci, a to smo i uspjeli. Njih bi ovaj naslov oživio i dao im impuls u sportskom i financijskom smislu, sad slijedi jedna velika kurčina.emilperska

Tovarski mentalitet. Mrziti drugoga više nego voljeti svoj klub.

Ja želim da tovari pobijede Rijeku, jer želim da Dinamo bude prvak. Samo i jedino to je bitno i samo i jedino to može biti bitno.
  • Jurki
    17.1k
    mrzim tovare... ali jebiga tak je zislo.. to je onaj "visi interes" navijal bum da tovari ne spuse.
    Jebo im Luka Kaliterna majku prezaduzenu.
    Nek dobe rijeku.. onda mogu i bankrotirati... tad bi bil najsretniji
  • NitkoBitan
    26k
    Kad se CACA zainati :strong:

livaja1-Zm3awle.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    31
    Sva ova navijanja za nekog vrijede samo ako mi dobijemo svoju utakmicu, ja tu još pušem na hladno.
  • Jima
    172
    Treba im gurnuti mikicu-dvije za stimulaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.