• M94
    1.7k
    Hajduce znaj, jos nije kraj, igraj i nikad se ne predaj!
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Počela kmečaona po portalima i forumima da je Slaven skinuo gaće...
    Također se zazivaju juniori Hajduka idući vikend.

A kad je prošli vikend Osijek uništio Slavena, 0 komentara o skidanju gaća. Zanimljivo.
  • JMastermind
    676
    Živo me zanima kako će se tovari sad postavit. Na njima je, nema ukralo pokralo, osim ako će krenut gurat tezu da HNS gura Rijeku do naslova samo da Hajduk ne bude prvak.

Iako, ni to me ne bi iznenadilo.
  • Navijač Dinama
    9.8k
    Ma dajte ljudi..šta vam je, pa tovari kad bi ikom pustili, pogotovo Rijeci koju neki njihovi mrze više nego nas, objesili bi ih na rivu i smatrali to većom izdajom od "Pavelićeve izdaje Dalmacije"
  • Odani Zgd
    421
    Tovari ako sutra dobiju Goricu,sigurno neće na Rijeku s juniorima
  • Krizy
    55.6k
    Standardne gluposti glupih tovara.
    Kada je Slaven protiv njih krenuo bez Crepulje i Grgića nije im smetalo.
    Sada je puštanje Dinamu.

Neka idu u tri pičke materine mitomanske.
  • Paggini
    48.2k
    Sta je lakse?

Priznati da Dinamo igra top, dok ti nemos pobijediti 5 utakmica ili pricati o spustanju gaca/sucima?

Ko im jebe mater, neka spuste gaće Rijeci, spustili su i nama prosli tjedan
  • Jima
    172
    Da li će "tata" sutra dobiti 3 žuti i oprati ruke kao Poncije Pilat, ako gube od Gorice? Iskreno da sam na njegovom mjestu... (pa jebite se NH i svi vi koji ovisite o meni).
  • mali M
    7.4k
    Ono što sam siguran ako ajduk ne osvoji prvenstvo (a neće) zalizani im sigurno odlazi
  • Mihaljević
    12.8k
    Neka samo puste Rijeci naslov prvaka, umjesto 2M€ od Lige Prvaka dobiti će kitu, a već su 7M€ u teškom minusu, a za njihove šrotove nitko neće dati više od milijun-dva. Na njima je.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Pa nemaju se tovari ništa postavljati. Ako dobiju sutra ,idu na pobjedu protiv Rijeke , i njima je ista situacija kao nama . Moraju dobit a nadati se našem kiksu. Oni dobiju sve mi j dan neriješen isto bodova oni bolji međusobno. Nama je najbolje da oni sutra pobjede ,jer onda moraju igrati n.pobjedu protiv Rijeke
  • don
    13k
    jedno je sigurno, čeka nas najzanimljivijih 7 dana zone, a i interneta ove godine.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Tovari sutra moraju dobit i onda igrati 120% protiv Rijeke sto nama igra u karte … ali oni se moraju onda jos dodatnom kiksu rijeke protiv belupa nadat, zato sto bi bili bodovno isti s Rijekom a oni imaju bolji medjusobni omjer

Al to nas ne bi trebalo zanimat, samo neka Hajduk sutra dobije i onda protiv Rijeke trebaju poginuti na zadnjoj domacoj tekmi ove sezone

U suprotnom, ako sutra ne dobe, onda im padaju sanse sa 5% na 0,5% …. Sto bi znacilo da bi vjerovatno pustili Rijeci ili igrali samo tek tolko radi reda
  • Li d1986
    170
    Nije Rijeka danas nesto pokazala a ovo im je prva od tri utakmice u tjedan dana. Nema sanse da dobiju obe do kraja.
  • Kermit
    400
    Nemre Rijeka dobiti 3 tekme za redom da ga jebes. A nemre ni Hajduk popušit I drugi derbi.

Živi smo i nadamo se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.