• NitkoBitan
    26k
    Ajmo bijele ale! Ja sam iducu nedjelju Duje iz Solina :cool:

Najte kaj zameriti...
  • Pacho
    819
    Treba navijati da Rijeka razguzi Slaven u prvoj utakmici finala kupa
  • Dani Olmić
    1.4k
    onda da, e sad koliko je to realno slobodno procijeni sam :)
  • ŽacZgb
    265

Prije bi bilo 0:4,nego 4:0… A nadam se bratskoj podjeli bodova.
  • Odani Zgd
    424
    Duje, sutra navijaj za Ajduka,jer ako pobijede,još će biti u igri i neće kalkulirat iduću nedilju
  • Li d1986
    172
    Nemojte pretjerivati...nadam se 0:0 ili da hajduk povede pa rijeka zabije za 1:1 u 95...uh kako bi to proslavio
  • Jay
    1.5k
    Dajte samo nemojte te tovarske pjesmice stavljati.
    Ne mogu navijati za njih, nadam se remiju i to je maksimum koji od mene mogu dobit. Rijeka umorna od kupa, ovi nemocni, necu ni gledat to mrcvarenje lopte. Dvosatnja setnja bez pristupa internetu zvuci bolje
  • NitkoBitan
    26k
    Doslo je na naplatu navijanje za Rijeku tijekom sezone samo da Hajduk ne bude prvak jel...
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Bice X u šišku na Titu, kad se malo olade tovari nakon svega, skuze neka nama Dinama naseg u LP sisit ce milion lipo. Vole oni nas bar malo samo ne smiju rec na glas. Nema sekiracije ljudi prvi cemo bit na kraju.
  • Paggini
    48.4k
    Doslo je na naplatu navijanje za Rijeku tijekom sezone samo da Hajduk ne bude prvaNitkoBitan

Ima jos 47 kola, kiksat će, bitno da je presing na Hajdug
  • M94
    1.7k
    Nema šanse da Hajduk pusti to. Zamislite da Gattuso popuši naslov od Rijeke jbt, trenerski životopis mu je u qurcu automatski.
    Ako Dinamo osvoji, jbg, non stop osvajaju, imaju više love, ne može se...

A i pjevanje njihovom najboljem igraču i bogu na zemlji da umre i da je srbin... Sumnjam da Markan neće imati motivacije da im ga metne, ako ne dobije žuti sutra, onda jbg.

Hajduk je i dalje u igri za prvaka i tako će igrat, ne vjerujem da će ovaj put izgubit, prošla dva puta su ih osramotili, sad im uzimaju bar bod, mark my words.
  • emilperska
    10.3k
    Za Hajduk necu navijat taman da se ne znam o čemu radi, razmislio bi dobro da li bi za njih navijao protiv Zvezde, protiv Partizana sigurno ne bi. Utakmicu necu gledati. S navijačima Hajduka zadnjih 15 godina smisleni sportski razgovor nisam imao, s Rijekinim se mogu i zapit bilo gdje u RH.

Zelim im sve najgore u sportskom smislu. Ako zele pustit Rijeci, nek puste i sramote se jer Rijeka mozda i ne dobije Slaven. Mi cemo bez 1 naslova prezivjet, nakon sto je HNL sezona krenula u kolaps dolaskom Cannavara, nas jedini cilj za stabilnu srednjoročnu budućnost je bio da oni ne budu prvaci, a to smo i uspjeli. Njih bi ovaj naslov oživio i dao im impuls u sportskom i financijskom smislu, sad slijedi jedna velika kurčina.

Sretno im dogodine s financiranjem i licenciranjem, sve najgore im želim..

Ako je ćeletu Livaji prikladno pustit Rijeci nakon svega, neka pusti hehe..

#hajduknikadnecebitprvak
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Svatko ima pravo iduće kolo navijati za koga hoće, ali nepojmljivo mi je da ljudi radije žele da hajduk izgubi nego da nam sa 1X gotovo sigurno donese pehar u ruke. Sami smo si krivi što smo u takvoj situaciji, ali nema šanse da ću navijati za Rijeku koja pobjedom dolje praktički osigurava titulu samo zato kako hajduk ne bi pobijedio.

U svakom slučaju najljepši ishod bi bio X, ali po meni jedino normalno je nakon toga željeti prije pobjedu hajduka nego pobjedu Rijeke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.