• Dinaminjo
    1.4k

Mislis kao Slaven 1:4 u prvom dijelu sezone

Podsjeti me, tko je vodio momcad
  • crophantom
    215
    Ak će nas nešto kostat naslova to su 2 derbija s Rijekom i Hajdukom pod vodstvom talijanskog maga.
  • Noel
    11.2k

Broje se, a to mu nejde u korist jer je osobno sudjelovao u svim porazima ove sezone kao član stručnog stožera kod sve trojice trenera koji su dobili otkaze.. Više bi mu u korist išlo da se broji samo taj poraz od Gorice..
  • Ivan0302
    878
    hahahaahahah da Sandro je kriv što nismo prvi radi 2 svoja poraza na klupi Dinama.

to se već slažem, ali imam osjećaj da npr. da Bjelicu nije zanimao on puno, a i Canavarao imam osjećaj da je sve vodio na svoj mlin.
  • rioda
    8.3k
    Perković je kao Dalić u reprezentaciji, prepustio je igračima da vode kolo, automatski je bolja atmosfera... Ne vidim tu prostora za nešto više od privremenog rješenja
  • Zg123
    1.8k
    kakav sporazumni raskid cilj je bio da Sopic pobjegne iz zone ispadanje sto je i ostvario. Na ljeto ce slagati po svom gustu momcad i pokusat se boriti za Europu
  • crophantom
    215
    Ni Sandro, ni Kovacevic, ni Sopic ak se mene pita. S tim da mi je Kovacevic 3. Izbor od ta 3 i to ne govorim radi sadašnje tekme nego jer tako plah lik ne može voditi Dinamo.
    Nadam se da Zvone ima neko 4. Ime u šeširu.
  • Dzoni
    1.2k

To možeš reći za bilo kaj, ovisno naravno kako ti paše nekog popljuvat
  • Dani Olmić
    1.4k
    Daj mi više tog Edina Terzića pa neka sve izgori :fire:
  • NitkoBitan
    26k
    Ostanak Perkovica poslije kraja sezone = Ostanak Jakira

Ne smijemo ponovit istu gresku, ne smijemo. Sada dobivamo utakmice na cistu volju, pritisak i slicno. Momcad treba poslozit ozbiljan trener a ne onaj kog ce nakon manje psiholoske krize natamburat Belupo u Koprivnici.
  • crophantom
    215
    Nisam te skuzio moram ti priznati?
  • Zg123
    1.8k
    Sandru hvala na svemu, mislim da ga se nepotrebno pljuje jer zamisli on je jedini ostao u stozeru od svih prethodnika, po toj logici treba pljuvat i Marinu i Sutu koji godinama isto rade u klubu kao kondicijski treneri. Kakav je on kao pomocnik to samo znaju igraci, ljudi i klubu i bivsi treneri. Mislim da nije kapacitet za trenera Dinama ponajvise jer nema autoritet cim je prepustio sve uzde senatorima. Nek bude u klubu kao trener mladjih kategorija ili pomocni, sasvim svejedno.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Sandro se čini dobar tip, ali ako i uspije osvojiti ne smije nas to zavarati zato što je ipak najviše do igrača. Ne može se reći da nije imao neke dobre poteze poput promjene formacije u derbiju, ali mislim da ovaj put ipak treba pažljivo birati trenera pošto smo upali u kolotečinu mijenjanja trenera. Nadam se da će idući, tko god to bio, ipak biti trener koji je kompatibilan klubu poput Dinama koji zahtijeva probijanje bunkera u 90% utakmica i koji ima iskustva s takvom igrom. Garcia mi je najzanimljiviji od onih koji su ozbiljnije spominjani, ali on igra tranzicijski nogomet sa ekipom iz donjeg dijela tablice i pitanje je kako bi se ovdje snašao pošto se traži potpuno drugačija postavka igre, ali vjerujem da će Boban znati dobro i pametno odlučiti što i kako dalje. Sada treba pustiti Perkovića da radi i dati mu mir.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.