• Navijač Dinama
    9.8k
    Perkovića bi uzeo i prije Jove i prije Kove, jer je pokazao da i on nekog znanja ima.

Druga stvar, vjerujem da je kroz sezone kod dobrog dijela rostera i prvenstveno toliko otpjevanih senatora " koji odlučuju" stekao i nekakav određen ugled i reputaciju, za razliku od možda nekog Jovičevića i Kovačevića, što je u pogledu Dinama bitno.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Kovačević se nije ustao sa klupe , jbt nikakav pomak u odnosu na Perkovića . Nemojte me zezati ,kakvi su sve likovi odbijali šansu i kada . Sam Jovićević nakon one famozne lige prvaka za mlade dalje da ne nabrajamo. Ako uzme titulu jbg, daj mu da proba ili dovedi barem trenercinu . A ne nekog koje u gram dva tu negdje sa Perkovicem
  • Pacho
    818
    Treba Jovicevica dovesti
  • Enco
    273
    Ne treba nama novi trener , mi imamo trenera.
    Grande Sandro

Samo mi nije jasno zašto ga dobar dio Zone osporava
  • Odani Zgd
    421
    Sumnjam da je Kovačević položio ispit kod Bobana večeras....možda je čak i otpao.Traži dalje.....
  • rokikaciga
    1.1k
    Samo mi nije jasno zašto ga dobar dio Zone osporavaEnco

Jer je u prvom dijelu sezone katastrofalno vodio momčad u domaćim natjecanjima...onda je došao Bjelica pa Fabio koji su nastavili u istom tonu.

Mislim da sada kada se ustalio i ima vremena dat svoj štih ekipi da to izgleda bolje. Nije bajno ali nije niti imao pripreme, danas je npr pola obrane nedostajalo, Bruno je i dalje van prve postave itd...

Ali ako ćemo novog trenera dovoditi - on mora biti dva koplja bolji od Perkovića, neovisno osvojimo prvenstvo ili ne.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Samo mi nije jasno zašto ga dobar dio Zone osporavaEnco

Jer se tako ostavilo i Krznara i Kopića nakon što su u početku povezali par dobrih tekmi kao "privremeni treneri". Kasnije nijedan ni drugi nisu dugo izdržali.

Tko zna, možda bi Sandro ostao duže nego njih dvojica? Vidjet ćemo.
  • Enco
    273

Banjole i Belupo nakon Bayerna 9:2 nisu mjerilo.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Perković > Kovačević, bez dileme. Čak sam ravnodušan i prema Jovićeviću. Ne znam, ostao mi je gorak okus od njegovog prvog mandata. U Shakhtaru je radio solidan posao, ništa više od očekivanja tog kluba pa čudan mandat u SA i sada s Ludogorecom dobro u prvenstvu, ali bez pobjede u EL ove sezone. Na temelju svega toga, momentum je na strani Perkovića, a vidjet ćemo kako će to izgledati za 15 dana.
  • rokikaciga
    1.1k
    I da i ne. Trebalo je to puno bolje izgledati, pogotovo jer se očekivao pozitivni šok nakon smjene trenera. A opet igrači su bili mentalno prazni nakon bušenja protiv Bayerna

Ali mislim da je puno važnije ovo kaj radi nakon Fabija i tu stoji njegov "potpis" i ono kaj on vrijedi i kaj bi mogao vrijediti kao glavni trener Dinama.
  • hardek
    4.5k
    Ono što bi me najviše brinulo ako se uprava odluči pustit Sandra su ljetne pripreme i kondicijska sprema. Sa svima je prijatelj i neznam dal bi to bila dobra kombinacija. U svakom slučaju radije Perković nego Kovačević. Što se Jovičevića tiče nemam pojma jer ga stvarno nisam pratio
  • Mihaljević
    12.8k
    Zoran Zekić mi je dokazano opcija i čovjek kojem vjerujem, imena koja se ovdje spominju ne znaju ni 2% nogometa kao ZZ.

Igor Jovićević ima CV, u Ludogoretsu i Shaktaru je osvajao naslove, a ni u Dnipru nije bio loš. Sve ono što su ljudi očekivali od Bišćana, trebalo bi dobiti u njemu.

Željko Sopić također, sigurno bi imao svlačionicu u rukama a kretenoidski igrači ne bi igrali. Siguran sam da u Dinamu ne bi smio imati bahate izjave kao u Rijeci, Gorici i sličnim klubovima.

Mario Kovačević trener koji teško može voditi Dinamo, dobar je ali to je prosjek HNL trener koji nikada nije trebao pobijediti svaku tekmu, Perkovića biram uvijek ispred njega.

Garcia je fantastičan dečko koji će napraviti veliku karijeru baš kao njegov sunarodnjak Riera, ali mislim da nam stranac u ovom trenutku ne treba.

Slaven Bilić mi je prvi pick, ali jako nerealan.

Mislim da će Perković ostati trener ako ne budemo prvaci, a ako budemo prvaci ići će se po neko ozbiljnije ime.
  • ŽacZgb
    256
    Znao sam da će sa nekim boljim izdanjima i pogotovo ako se uzme naslov vrtiti mišljenje da Sandro mora ostati trener. Meni osobno i dalje on ne bi bio glavni trener u slijedećoj sezoni kak god ova završila,ali imamo ljude u klubu (Boban) koji su u nogometu cijeli život i vole Dinamo,pa će odlučiti kaj je najbolja opcija.
  • Josip Frank
    37
    a što ako kiksa protiv Lokomotive ili Varaždina, ne mislim na tebe osobno, ali većina koji ga danas hvale razapinjat će ga kako ništa ne valja
  • Dzoni
    1.2k
    Nakon ove utakmice, a i par prošlih sam se uvjerio da možda ipak i nije Kovačević najbolja opcija niti u HNL-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.