• Crni86
    10.1k
    Ja se toplo nadam da je Igor taj s kojim zapocinje nasa reinkarnacija. Iskreno u njemu vidim Bjelicu iz 2018., energija, glad,

Nemoguce da on nije na popisu potecijalnih kandidata.
  • badjibadara
    4.6k
    Ne zamjera mu se više prerani odlazak u Real :cool: ?
  • Hrc-Vg
    676
    Čisto sumnjam da se ovaj intervju baš sada odigrao…Rekao bi da su ovo probni baloni.
  • GeneralNapoleon
    1.5k

Kaj ne govore u interjuu i o trenutnoj situaciji Ludogoretsa koja je cetri kola prije kraja i finale kupa protiv Sofije. Sto je tocno sad :lol:

Il mislis da su to ubacili naknadno da ispadne da je sada bio intervju?
  • Jaro
    9.9k
    kak mislis probni baloni? Mislis da ce boban birati trenera prema komentarima ispod clanaka? Onda nije ni trebao dolaziti - pa tak je izabran Bjelica, tak je ostao Jakir...
  • Hrc-Vg
    676
    Mislim da im je vrijeme izlaska ovog članka indikativno, a pokrenuo je zanimljivu raspravu i ovdje i po društvenim mrežama. Ako mislite da se to u klubu ne prati, onda ste naivni…
  • Brusa
    3.1k
    Trebali bi pustiti trenera Sandra Perkovića da radi svoj posao u miru.
  • Pacho
    839
    Pa nek ga radi u miru. Ionako nece biti trener nakon zavrsetka sezone.
  • rokikaciga
    1.2k
    I kaj ćemo nakon ove majstorije?
  • don
    13k
    neću ništa napisat, a svi znate na šta mislin :cool:
    ne bi volia, ali ne bi ni ima ništa protiv.
  • dzis
    1k
    ne i ne haha budimo pametni
  • Dinamovapriča
    196
    Svo postovanje i respekt Kovacevicu, ali mislim da nije trener za Dinamo. Mozda jednog dana, ali u ovom trenutku ne, jako lose izgledaju zadnje 3,4 tekme. Bojim se kako bi to izgledalo da vodi Dinamo i da krene pritisak medija.

Nadam se Perkovicu ili Jovicevicu! :pray:
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Daj coviku ugovor S.P.
  • Odani Zgd
    447
    Perković ima potencijala sigurno,sada ili u budućnosti nekada ne znam,bojim se jedino da ne bude brzo potrošen kao Jovićević npr....
  • Neznam
    24
    Utakmica protiv Varaždina će nam reći da li je S.P. kalibar za dinamo ili nije, ja sam još uvijek uvjeren da nije i na žalost mislim da ćemo to u zadnjem kolu svi saznati. Iskreno se nadam da će me razuvjeriti, mislim da slaven koji se tako očito štedi za finale kupa nije reprezentativan primjer...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.