• Paggini
    48.1k
    Jovičević je doslovno sve što zazivamo od novog trenera - moderan, mlad, inteligentan, jako uspješan sa jednakim klubovima u svojim ligama, dinamovac do kostiju, ima iskustva i sa procesima u klubu.

Ne znam šta se čeka, čovjek doslovno zaziva taj poziv od Bobana preko medija.
  • maksimirski istok
    366
    Slažem se. Po meni Kovačević ne može stati u istu rečenicu sa Jovičevićem koji je daleko provjereniji trener i trenutno za nas možda i najbolji izbor
  • Pacho
    811

Ni meni nije jasno. Ovo je idealan izbor.
  • Laugreano
    4k
    Jovicevic je prerano potrosen, i sada je pravo vrijeme za povratak, kada je skupio iskustva u klubovima koji su u svojim ligama ono sto je dinamo tu.
  • tp1997
    1.3k
    Ako Boban stvarno posegne za rješenjem tipa Kovačević, bit ću duboko razočaran. Ništa puno bolje od raznih Jurčića i Peteva koje nam je krimos servirao. Štoviše, u ovom trenutku je Kljuno i bolji trener.

Može se stoput zvati Zvonimir Boban, ali takva odluka bila bi ispod razine Dinama, i vraća nas u mentalitet "bitno da gazimo HNL i sprdamo tovare a Europu tko jebe"
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Ja sam već napisao uz sav respect da mi se imenovanje (ako bude istina naravno) Kovačevića jednostavno ne uklapa sa Dinamovim ambicijama , jednostavno
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Jovičević mi se osobno čini kao najbolji izbor. Kao što je već navedeno, dokazan trener van Hrvatske u klubovima Dinamovog ranga na njihovoj lokalnoj razini, Dinamovac, igrao i solidan broj europskih tekmi protiv jakih protivnika.

Drugi najbolji izbor mi se čini Marino Pušić ili netko od španjolskog dvojca Garcia/Riera.

Ostale opcije koje bih uzeo za trenera, ali JEDINO AKO svi gore navedeni treneri nisu dostupni, su Kovačević, Sopić, Tomić.

Ali ne biramo trenera mi navijači, tako da tko god nam dođe treba mu dati podršku, pa kaj bude bude...
  • Odani Zgd
    406
    Do kada Jovićević ima važeći ugovor?Da li bi morali za njega platiti kakvu odštetu?Dobar izbor ako dođe....
  • El Madrigal
    358
    Nakon što sam pročitao intervju s Jovičećem, definitivno mi je skočio na broj 1. Nikakvi Kovačevići i Garcie. Jovičević favorit.
  • Krizy
    55.6k
    Igor Jovićević nakon odlaska iz Dinama:

Dnipro-1

Vodio ih je u 46 utakmica uz skor 25-6-15 i gol-razliku 86-58. Prosječan broj bodova po utakmici 1.76

U sezoni 2020./21. preuzeo je Dnipro u 4. kolu i završio sedmi. U Kupu je ispao u četvrtfinalu.

Sezonu nakon, koja je prekinuta nakon 18 kola zbog corone, držao je visoko 3. mjesto sa samo 7 bodova zaostatka za Shakhtarom i pet za Dynamom.
    Trebao je igrati četvrtfinale kupa, ali i tu je priča stala zbog corone.

Dobar posao koji je napravio odveo ga je u Shakhtar.

Shakhtar
    Vodio ih je u 40 utakmica uz skor 24-11-5 i gol-razliku 87-46. Prosječan broj bodova po utakmici 2.08

Osvojio je naslov uz skor 22-6-2 s 5 bodova prednosti nad Dniprom, 8 nad Zoryom i 12 nad Dynamom.
    Kup se nije niti igrao.

U Ligi prvaka je dobio Leipzig s 4:1 u gostima pa su izgubili 4:0 kući, sa Celticom dva remija 1:1, protiv Reala remi 1:1 i tijesan poraz 2:1.

Završili su treći u skupini i nastavili u 1/16 finala Europske lige, gdje su izbacili Rennes na jedanaesterce, a zatim ispali od Feyenoorda (1:1 pa težak poraz od 7:1 u Nizozemskoj).

Al Raed
    Vodio ih je u 35 utakmica uz skor 9-10-16 i gol-razliku 42-51. Prosječan broj bodova po utakmici 1.06

S obzirom na to da su sada posljednji i 99% ispadaju, očito je Jovićević napravio dobar posao jer je prošle sezone bio 11. od 18 momčadi.

Ludogorets
    Vodio ih je u 37 utakmica uz skor 24-8-5 i gol-razliku 74-29. Prosječan broj bodova po utakmici 2.16

Odmah u prvoj sezoni s Ludogoretsom jako blizu trostruke krune. Osvojio je Superkup i prvenstvo, a u finalu kupa će igrati protiv CSKA Sofije.

U Europskoj ligi su imali težak ždrijeb, ali se nisu osramotili:
    Plzen - Ludogorets 0:0 (4-3-3)
    Anderlecht - Ludogorets 2:0 (4-3-3)
    Ludogorets - Bilbao 1:2 (4-2-3-1)
    Lazio - Ludogorets 0:0 (4-1-4-1)
    Ludogorets - AZ Alkmaar 2:2 (4-1-4-1)
    Ludogorets - Midtjylland 0:2 (4-3-3)
    Lyon - Ludogorets 1:1 (4-2-3-1)
  • mrgud
    417
    Po ovome Jovičević mi nije kalibar za europski Dinamo.Nadam se da Boban ima bolje rješenje od ovih koji se vrte u medijima
  • Bistra1986
    0
    Po meni je Bijelica sinonim za europski dinamo, ali dobro, neke pricaju moraju zavrsiti jednom za svagda. Sad su mi favoriti Perkovic i Sopic, bio bih zadovoljan s obojicom.
  • Nolifer
    10.9k
    Da promjenim svoj redoslijed. Bjelica, Jakir, Jovičević ili Garcija te Sopić, Bišćan. Tako nekako tim redom Ili ostanak Perkovića...
  • Jurki
    17.1k
    Sad su mi favoriti Perkovic i Sopic, bio bih zadovoljan s obojicom.Bistra1986

Nadam se da se zajebavas. Kakvi Perkovic i kakav Sopic?
    Perkovic je visel ko luster protiv Banjola, raspala Gorica nas je dobila bez da su se oznojili, Belupo skoloval, tovare smo dobili zato jer su oni u totalnom kurcu, a i budimo posteni nismo odigrali nekaj vrijedno spomena.. moglo je glatko zavrsiti 2:2 da Galesic nije ono ocistil.
    Sopic je galamdzija i upitno je kak bi dugo i na koji nacin funkcioniralo. Lani se raspal pod prvim jacim pritiskom.. rastereceni Varazdin ga je nakantal a ovima trebala pobjeda da ostanu u utrci za naslov.

Sve je to jako mrsavo i slabo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.