• ŽacZgb
    256

Ja navijam za X. I jednima i drugima raspad. Da postoji opcija svakom po nula bodova,navijao bi za to
  • don
    13k
    Najjači komentar koji si mi napisao tad “pa dobro, jesan ja tebi prigovara jer navijaš protiv Rijeke? Navijaj za koga oćeš, boli me briga.”ŽacZgb

koji je k loše u toj rečenici? :lol: :lol:
    tebe je pojelo baš, jako. Opusti se.

Smetalo ti je kaj ja pišem da je bitan samo Dinamo,ŽacZgb

nigdi meni ništa nije smetalo niti san ja tebe citira, već ti mene. Ne izmišljaj.
    Ajde armada,dobro jeŽacZgb

:strong: :strong:
  • DrawTube
    6.8k
    MALI splitski klub je mnogima nabio VELIKE komplekse, neću nikad navijat za Rivala makar mi imali 1% sanse a Tovari 99% sanse.
  • Navijač Dinama
    9.8k
    znali smo gubiti tekme u kojima smo odigrali dobro (reicmo Opus kad nas je Fabio vodio) i to se mora reći.Sibirski plavac

Ok. A Hajduk zadnja utakmica, a Milan, a prvi derbi sa Rijekom na Maksimiru, zadnja domaća sa Varaždinom? To smo jel sve na znanje, taktiku i genijalnost pobjeđivali????????

Mantra mi je, nego šta mi je, i posve jadno da se gledaju utakmice gdje smo bili loši i gdje su na vidjelo došli igračka i trenerska nekvaliteta da je nesreća, ono što pobjeđujemo je na znanje i moć.

I onda isti ljudi komentiraju i pravdaju Zlatka Dalića koji je na čisto znanje,taktiku i sveopću domoljubno poniznu strategiju, a ne ni malo na sreću se provlačio i uzeo dvije medalje na zadnja dva svjetska..

Majko sveta..
  • Ivanmtk
    1.3k
    za hajduk eventualno mogu protiv Zvezde navijat. Možda
  • Jos-Optimus
    5.4k
    u toj tekmi navijaš za Dinamo, tako da ne seri, ako nam treba x ili pobjeda Hajduka onda navijamo za to
  • ŽacZgb
    256

Prvi si se ti prepoznao u mom postu,ja te nisam tagirao,nego ti mene.
    Mogao si lagano ignore na post i to je to,ali imao si očito potrebu braniti svoje navijanje za klub koji ima dobre šanse uzeti duplu krunu.

Komentirao sam na drugim forumima dugo među frustriranim navijačima Rijeke i Hajduka koji čak i na temi o sudaru u Zagrebu imaju potrebu napisati da smo “mi svi umobolni i da smo grad slučaj”. Dugo sam čitao Zonu,a prijavio sam se nakraju da bi sa ostalim navijačima Dinama komentirao o Dinamu bez da mi netko upadne sa “mamić,ukradeni naslovi,lopovi” spikom,da bi u manje od mjesec dana naletio na otvoreno drukanje za Rijeku i to ne od jednog navijača nego više njih.

Šteta kaj ne postoji opcija block jer odavno ne bi čitao o navijanju za Rijeku.
    Ovu temu ne mislim više zatrpavat,pa te molim da me više ne tagiraš. Ak kaj imaš dodatno napisat,šalji u inbox,a ubuduće te molim da moj post preskočiš. Hvala,LP.
  • pjetlić
    95
    Dobit ce Markica sutra zuti, 1.01.
  • don
    13k
    Prvi si se ti prepoznao u mom postu,ja te nisam tagirao,nego ti mene.ŽacZgb

opet lažeš;

↪don Ne može pravi Dinamovac navijati za NIKOGA osim za Dinamo!ŽacZgb

a ubuduće te molim da moj post preskočišŽacZgb

sa zadovoljstvom!
  • Jima
    172
    Hoćemo šta stimulirati Hajduka za nerješeno protiv Rijeke?Milja,dvije...Nema sitno,njima puno...
  • ŽacZgb
    256

Doma svojima po kući govori da lažu. Opet srećom forum pamti. Moj komentar stranica 1462 bez da sam tagirao ikoga.
    Tvoj odgovor stranica 1463 di si tagirao mene.
    Zadnji put te molim da slijedeću poruku šalješ u inbox ak imaš kakav problem.

“↪don Ne može pravi Dinamovac navijati za NIKOGA osim za Dinamo!“

Ne kužim quotanje ovoga,pošto sam ja to napisao tebi i pri tome stojim.
  • Navijač Dinama
    9.8k
    u toj tekmi navijaš za DinamoJos-Optimus

Prije svega, u toj tekmi Dinamo ne igra, nego Rijeka i Hajduk. Dinamo si je sam kriv, ako titulu ne može sam osigurat, nego se mora na najveće rivale vadit.

tako da ne seri, ako nam treba x ili pobjeda Hajduka onda navijamo za toJos-Optimus

Ne tako baš davno se navijalo kontra samog kluba Dinama, npr. Ludogorec, šiptarija ona Skenderbeu, prije pa Cluj, pa Ferencvaroš zadnji itd itd...

A ti bi se mogao malo prestat bavit tuđim mišljenjima i razmišljanjima, obzirom da svako drukcije razmišljanje napadaš tu ljude, skačeš i spotičaješ iste u svojim impliciranjima i gurajući te svoje oprazne pomalo sektaške narative "daj navijajte za klub, šta stalno serete" i slično.
  • Ivanmtk
    1.3k
    ja navijam za Dinamo kad igra Dinamo. U ostalim utakmicama sam uglavnom nezainteresiran, a protiv hajduka navijam uvijek.
  • don
    13k
    Hahaha, kakav lik. Pa referira si se na prošlost kad se navijalo za Rijeku, i tome smo pričali, a sad se vadiš na nebitni post od prije 20 min. :

tebi i istomišljenicima pisao da je bitan samo Dinamo. Da nam treba kaj više kikseva riječana i tovara. Na to si mi napisao “da ja to ne shvaćam”ŽacZgb

Najjači komentar koji si mi napisao tad “pa dobro, jesan ja tebi prigovara jer navijaš protiv Rijeke? Navijaj za koga oćeš, boli me briga.”ŽacZgb
  • Jos-Optimus
    5.4k
    sektaški je navijati da Rijeka izgubi i da mi budemo prvaci? Da, bavim se tuđim mišljenjima, tome služi Zona, a ti si mašio ceo fudbal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.