• fakin
    620
    koji ti je? Pisem samo realno. Nema sanse da Rijeka protiv ovih protivnika zadnja 3 kola kiksa koliko god losi bili
  • ŽacZgb
    256

“Nemoj lagat i pričat da nisi samo čeka trenutak da ćemo proigrat, odnosno krenit dobijat utakmice.”

Ovaj dio baš i ne kužim kaj je pjesnik htio reći. Naravno da sam čekao da proigramo,svaku tekmu se nadam našoj pobjedi i kiksu oba konkurenta za razliku od tebe.

Ne sjetim se,zapamtio sam vas,tebe pogotovo. Jer si mi na navijačkom forumu Dinama spočitavao činjenicu da navijam protiv Rijeke.
    Tad sam ti napisao da je bitan SAMO DINAMO. Ako Dinamo nema šanse za naslov,onda me boli ona stvar tko će biti prvak.

Srećom pa je ovo forum i lako izvučem tvoja piskaranja ak bu trebalo.

Evo,tekma je gotova. Ne gubi vrijeme na mene,odi otvori hladnog pivkana i uživaj!

Pozdrav!
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Ali kako su ukrali ovaj zadnji napad Strukan i Čulina, doslovno je prva minuta sudačke nadoknade potrošena na zamjenu i još je minuta otišla na izvođenje prekršaja, trebalo se igrati minimalno još 2 min.
  • NitkoBitan
    26k
    15 faulova, 0 zutih kartona. 4 (samo) minute nadoknade, igraju se ako dvije, sudi kraj iste sekunde.

Dajte im titulu odmah da se ne zivciramo.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Uopće nema razlike u igri između potencijalno budućeg prvaka i budućeg drugoligaša.
  • Zagreb1992
    2.3k

Čovjek slavi pobjedu svoje ekipe ..baš čudno u pm ono hahah
  • FrenchMontana
    1.2k
    Đalović rijetko iritantan lik
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    A jebiga raduje se čovjek. Dobar posao radi ,i naravno da mu je drago. 3 boda a zn da nisu zasluzili. Idemo dalje
  • Facke
    5.8k
    A kaj se zivcerate? Rijeka je dobila , imela je srecu kaj Sibenik nije zabil i price kraj. Cemu vredate? Mi sme si za nasu situaciju sami krivi. Tak da nema potrebe biti zicvan.
  • Ere86
    179
    ma nek se nego čitavu utakmicu nekakve grimase pravi koda je 3 dan u afteru
  • Ivan0302
    878
    Dabogda vi svi koji govorite da je gotovo i te glupe idiotske izjave, ne vidjeli trga za dva tjedna u nedjelju.
  • don
    13k
    Ne sjetim se,zapamtio sam vas,tebe pogotovo.ŽacZgb

ne sjetiš se, ali ti je prva pomisao nakon gola Rijeke kako smo mi zločesti dečki navijali za Rijeku.

onda me boli ona stvar tko će biti prvak.ŽacZgb

tebe, mene nikad nije bolila ona stvar niti će me bolit.
    Srećom pa je ovo forum i lako izvučem tvoja piskaranja ak bu trebalo.ŽacZgb

Hahahah pa ja ti pišen gore da san svjesno i svojevoljno navija za Rijeku, a on opet nastavlja ka da ja negiran to :lol:

uostalon, Eduardo je nedavno lipo objasnia zašto i kako smo navijali za Rijeku.

ovdi sve veliki generali posli rata.
  • Zagi
    9.6k
    Nek se raduje kako želi ali baš smetlarsko bacanje lopte pri zadnjem prekidu.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Koliko ona usrana Loksa ima sreće toliko je Šibenik nema. 0 0 s Goricom di im se Božić sjebao u onoj šansi 1 na 1 a imali su još par zicera koji nisu ušli, Varaždin im uzme bod golom u kojem lopta jedva crtu prolazi, danas pogode 2 puta okvir gola a Rijeka zabije jedinu ozbiljnu šansu.

Ima još nade za nas. Dobijemo iduće dvije, magarad uzme bod Rijeci i u zadnjem kolu mi smo pobjedom prvi i nitko nas nemre stići.
  • tp1997
    1.3k
    naravno da san zna da će ovako bit da ne bidon

U ovom je problem.

Mogao si znati, i svatko normalan je to vidio. Jer je viđeno prošle sezone, i tad se ista priča pričala, ignorirala Rijeka, samo gledalo tovare, a onda se titula spašavala na Rujevici a ne na Poljudu.

I ove godine ista priča, navijanje za Rijeku, drukanje za Rijeku, raspast će se, eto, samo što nisu, samo što nisu...i tako 34 kola i eto ih prvih, a mi moramo navijati za tovare.

Osim što je neshvatljivo navijanje za ijednog Dinamovog konkurenta, to podcjenjivanje Rijeke dvije sezone zaredom je neopisivo glupo i neopisivo iritantno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.