• rakurs
    1.2k
    Da je trener Dinama ovako proslavio pobjedu svršavalo bi se na to. Shvatite, Rijeka nije Dinamo i njima je ova situacija san snova, normalno da se čovjek veseli. Jedini i isključivi krivci ako stvarno izgubimo titulu smo mi. Iako, ja vjerujem da će tovari izvući barem X, to će im bit prilika da pokažu to silno poštenje o kojem seru godinama.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    podcjenjivanje Rijeke dvije sezone zaredom je neopisivo glupo i neopisivo iritantno.tp1997

Podjecnjivali su ih i vlastiti navijači, pogotovo nakon rasprodaje na zimu. I danas nakon ove tekme nisu još uvjereni da će uzeti kantu.
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    nemojmo biti licemjeri, i mi bi slavili da smo na njihovom mjestu.
  • Mihaljević
    12.8k
    Đalović slavi jer je na korak do naslova, i nas je odbio jer voli Rijeku, šta bi trebao?

Naša uprava je kriva što od Šibenika bez plaće očekujemo da mazne prvoplasiranu Rijeku.

Od Tovara nemamo šta očekivati, Livaja će dobit žuti i sa 10 juniora će izaći na teren.
  • hardek
    4.5k
    Hajduk nam je zadnja šansa. Ako to dobiju Slaven se ništa neće pitat na Rujevici
  • Carrasco
    6.2k
    Samo da mi dobijemo sad. Rijeka u povijesti na Poljudu nikad nije imala imperativ pobjede, uvijek su na kontre izvlačili pobjede, a sad će situacija biti drugačija. Priče o puštanju su smiješne, sumnjam da se tovarima nakon ovakve sezone da gledat dernek Armade na Poljudu.

SAMO DA MI SAD DOBIJEMO!
  • Agramer86
    535
    Nikad nisam mislio da ću ovo reć al naša nada je Hajduk.
  • don
    12.9k
    evo da zalipin zašto.

Zato što se tada navijalo za Rijeku ne iz ljubavi, nego iz čistog interesa - da Hajduk ne pobjegne na vrhu... nije to bilo divljenje Jankoviću ni oduševljenje Rijekinom igrom već čisto "taktičko" navijanje za "manje zlo", jer nam je u tom trenutku jedini interes bio da Hajduk ne pobjegne na prednost koja će ga odvojiti na vrhu... dinamo tada nije izgledao kao da ima sve u svojim rukama, i realno, malo toga je ulijevalo povjerenje da se možemo vratiti... u tadašnjoj perspektivi, Rijeka je bila privremeni saveznik, alat, ništa više. Danas je to sasvim druga priča, stvari su se posložile i gledamo sasvim drukčiju sliku - i na terenu i na tablici.Eduardo
  • Navijač Dinama
    9.8k
    Nit su nama Đalović,njegovo slavlje, Mišković, Rijeka, Armada, niti su sudije i neka imaginarna i mantra o našoj nesreći i njihovoj sreći krivi za situaciju u kakvoj se nalazimo.

Krivi smo isključivo sami sebi za ovu situaciju, i doveli smo se isključivo mi i oni koji su sastavljali ovaj naš roster, mjenjali trenere ko čarape, hypeali neuzhypeane škartove i ostalo kako se kome digne ona stvar toga dana i slično.

Rijeka ako uzme titulu, a na putu su za to, ruku pružit im i čestitat im, dal Đaloviću, dal Miškoviću, Fruku i svim ostalim koji su na bilo koji način dijelom toga kluba.
  • NitkoBitan
    26k
    Cestitat cu Čulini.
  • Zagreb1992
    2.3k
    kako će goriti ova tema sljedeći tjedan kad bude Hajduk Rijeka hahahha
  • ŽacZgb
    255

Ja ni ne pišem da ti negiraš. Problem i je da među navijačima Dinama drukaš za Rijeku i čak se nadaš da će Dinamo puštati riječanima.

Ja sam “general poslije bitke”,a tad sam tebi i istomišljenicima pisao da je bitan samo Dinamo. Da nam treba kaj više kikseva riječana i tovara. Na to si mi napisao “da ja to ne shvaćam”
  • Carrasco
    6.2k
    Vrijeme je i da Livaja konačno donese naslov, samo što će ga donit nama.
  • SAS1987
    17.3k
    Hm, tko bi rekao da ćemo ikad navijati za Hajduk :lol:

Igraj Hajduk mrzimo te mi :lol:
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Sta bi bilo gotovo jbt, uzasni su, kiksat ce
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.