• Peškaman
    6.9k
    Što je točno gotovo?
    Večerašnjom pobjedom opet smo tu, imaju još dva kola. Nemojte zaboraviti da Rijeka igra u srijedu kup u Koprivnici a onda za vikend idu na Poljud.
    A ovo komentiranje slavlja trenera koji je dva kola + dvije utakmice (finale kupa) do dvostruke titule je smiješno.

Jebiga,Šibenik se ispromašivao,ovi iz jedne situacije zabili. Ove godine nas stative/prečke baš neće.
  • BigZ
    625
    Bilo bi mi mucnije vidjeti Gattusa da onako divlja.

Rijeka danasnjom pobjedom minimizirala hajduku sanse za naslov, i bacila Dinamu rukavicu u lice.

Kraj je sezone, vidjet cemo kako ce Rijeka odraditi dionicu srijeda - nedjelja, gostovanja na sjeveru i jugu Hrvatske.

Ali ono sto je najbitnije je da mi danas dobijemo Belupo, pa makar na misice ko i oni danas.
  • don
    13k
    nastavljaš, ne staješ. U postu iznad san quoteao post Eduarda di je objasnia zašto. Mora da si se baš jako napalia sad kad si ispa u pravu pa sereš svakome ko je drugačije razmišlja.

i p.s, cilo vrime odnosno drugu polusezonu san pisa da je Rjieka užasna i da će kiksat x puta, nađi mi te postove slobodno. To se i desilo, a mi smo jedini krivci šta to nismo iskoristili.
  • tp1997
    1.3k
    Možda ima neke šanse da im Hajduk nešto otkine, ili se bar u to uvjeravam da skroz ne potonem psihički.

Ali Slaven u zadnjem kolu ima ravno 0 šanse.
  • Jos-Optimus
    5.4k
    dobro je jbt, nije Rijeka dobila jer je netko navijao za njih na Zoni, nisu dobri i kiksat ce obadvije
  • rokikaciga
    1.1k
    Čuj gotovo. Da se vas pita Đalović bi danas digao trofej. Izdajnici i luzeri.

Kada će za dva tjedna dizati Petković, Perković i sva ostala pljuvana i hračkana ekipa dizati još jedan trofej prvaka države onda ima da ste tiho.
  • Jos-Optimus
    5.4k
    ma zašto? Pa barem Rijeka ima proslost da ukenja zadnju tekmu za naslov
  • Hnlovac
    2.1k
    Dinamovci su najprevrtljiviji navijači u Hrvatskoj koji tokom sezone 10 puta gaze riječ i prijašnje izjave
  • Sibirski plavac
    5.2k
    neka imaginarna i mantra o našoj nesreći i njihovoj srećiNavijač Dinama

Slažem se da smo si sami krivi, ali ovo nije "imaginarna mantra". Rijeka je ove sezone pun k tekmi odigrala očajno i imala sreće,a mi koliko god loši bili na momente, znali smo gubiti tekme u kojima smo odigrali dobro (reicmo Opus kad nas je Fabio vodio) i to se mora reći.

Čestitke Riječanima ako uzmu titulu i neka je proslave, ali reći da nisu imali sreće ove sezone može reći samo netko tko ih nije gledao nijednom. Evo i za današnju tekmu na njihovim komentarima priznaju da su igrali zakurac i imali sreće...

Kažem, ako uzmu, čestitam im i nadat se da uzimaju i kup i tako nas poguraju u kvale za europa ligu.
  • ŽacZgb
    256

Najjači komentar koji si mi napisao tad “pa dobro, jesan ja tebi prigovara jer navijaš protiv Rijeke? Navijaj za koga oćeš, boli me briga.”

Smetalo ti je kaj ja pišem da je bitan samo Dinamo,pa si mi indirektno srao jer ne navijam za rijeku. Ajde armada,dobro je
  • tp1997
    1.3k
    Po meni, iz tri razloga

A) Slaven nema kadar da prati ritam kup-prvenstvo-kup, a još Rijeka igra doma
    B) Baš zbog te povijesti bit će tendenciozno suđenje za Rijeku
    C) Ne bih se čudio da padne neki dogovor iza zatvorenih vrata "vama kup a nama zadnje kolo"
  • Ivanmtk
    1.3k
    Ne mogu navijat za Hajduk, ja sljedeće kolo navijam za Rijeku.
  • ŽacZgb
    256

Naravno da nije,ali ne očekujem da netko otvoreno svaki vikend mjesecima navija za jednog od dva glavna konkurenta za naslov.

Veliš i ti,ma kiksat će oni,ak ne sad onda slijedeće sezone :cool:
  • tp1997
    1.3k
    Nisam moderatura niti sam godinama na forumu, ali ja bih za ovo dijelio banove
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Jedini normalan rival s kojim se možeš sportski nadmetati u HNL - u je Rijeka i to traje dugi niz godina. Na stranu navijačke zajebancije, netrepeljivost ili rivalstvo u toj domeni, ljudi rade u skladu sa svojim mogućnostima, s budgetom kojeg imaju i kao takvi egzistiraju na ovom nivou.

Ove godine ih vodi ikona navijača i bivši kapetan, prvi pomoćnik mu je bivši cimer i nekoć član te jake generacije Rijeke. Sigurno ih boli ona stvar šta kažu navijači Dinama ili Hajduka jer euforično slave teško izborenu pobjedu i +četiri, dva kola prije kraja. Situacija koju su na početku sezone samo mogli sanjati.

Sreća? Mi zaboravljamo i dobar momentum Hajduka na Poljudu prije našeg drugog gola, zaboravljamo što je Galešić izvadio s linije, par zicera Osijeka i pritisak iste te Rijeke u drugom poluvremenu.

Ne vidim nikakve teorije zavjere ni u čemu. O ovoj sezoni ne treba jer su Biblije ispisane i Psalmi o njoj opjevani. Računica je jasna, tri domaće utakmice protiv donjeg doma, devet bodova i nadanje njihovom nekakvom kiksu. Sve drugo je pravdanje čisto da se opravda i farbanje očiju i zdravog razuma, realno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.