• PatrikDirektor
    2
    Šibenik ce zabiti u 89 kao protiv hajduka
  • Dinamo iznad svih
    156
    ajde i ti u kurac, šta si doso tu pametovat
  • ŽacZgb
    255

Ako znaš da Dinamo cijele godine igra toplo-hladno,u stanju smo danas dobiti Hajduk na Poljudu,a sutra izgubiti da od Gorice,onda navijaš i da konkurencija (Rijeka,Hajduk) gube sve moguće,a ne ponavljati svako kolo “raspast će se oni nakraju”.

P.S. Ostala tvoja podrška se ni ne javlja sa komentarima,svaka čast da se ti javiš. Ali bar imaš razloga za slavlje,dvostruka kruna je udaljena cca 370 minuta.
  • Hnlovac
    2.1k
    Ne brinite, mi dobivano svaku do kraja a Tovari ove na Poljudu poništavaju ko zetovac kartu
  • gledatelj
    848
    I onda bi mi bili nezasluženo prvaci, a ovi jedva centra pređu i provlače se non stop
  • don
    12.9k
    Ako znaš da Dinamo cijele godine igra toplo-hladno,u stanju smo danas dobiti Hajduk na Poljudu,a sutra izgubiti da od Gorice,onda navijaš i da konkurencija (Rijeka,Hajduk) izgubi sve moguće,a ne ponavljati svako kolo “raspast će se oni nakraju”.ŽacZgb

ako znaš, ako znaš. Titulu nećeš osvojit kiksevima konkurencije, već svojim pobjedama. Nemoj lagat i pričat da nisi samo čeka trenutak da ćemo proigrat, odnosno krenit dobijat utakmice. Ponavljan, Rijeka je izgubila 3 utakmice za redom. Imaju broj bodova kakav je loš i u prosječnoj hnl sezoni. Jedini krivac je Dinamo koji to nije iskoristia.

PS Ostala tvoja podrška se ne javlja sa komentarima, svaka čast da ti se javiš. Ali bar imaš razloga za slavlje,dvostruka kruna je udaljena cca 370 minuta.
    6mOdgovorOpcije
    ŽacZgb

šta se iman javljat ili ne javljat? Svjesno i svojevoljno san navija za Rijeku u situacijama u kakvim smo mi bili, naravno da san zna da će ovako bit da ne bi, ali to vaše spominjanje toga sad je toliko retardirano da mi vas i ža kad se sjetite nas, anonimnih likova sa foruma dok "titula ispada iz ruku Dinama".
  • Dani Olmić
    1.4k
    gotovo nazalost. Opet su dobili utakmicu a ni sami ne znaju kako...ali tako se nazalost osvajaju prvenstva..
  • Diavollo094
    3
    I da itko drugi osvoji to im ništa ne znači jer se zna tko će opet jedini igrati u Europi
  • Ere86
    179
    Na čemu je ovaj žvaljo Đaković na bugarskom spidu
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    nazalost gotovo, gorica nam je presudila.
  • dd29
    678
    Gadi mi se ovaj đalović, kakvo preseravanje
  • mosad
    1.3k
    Vraća se kolektivna depresija na forum
  • Dani Olmić
    1.4k
    povraca mi se kad vidim kako ovaj seronja Djalovic slavi ... sugava rijeka sa jos sugavijom igrom osvaja naslov ... bogu za plakat
  • dd29
    678
    Nije gotovo ništa, trebaju još 2 utakmice dobit
    Patit će se i protiv hajduka i slavena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.