Nisi odgovorio. Ako drzava plati pola novog Maksimira, oš ovako o HDZ u Plenkiju? — IvanKupres
Svaki ministar, svaki premijer, svaki sudac, svaki predsjednik RH je imao priliku nesto REĆI o pitanju demokratskog dinama.
Koliko ih je to napravilo?
Vecinom su na neki nacin podupirali Mamica, sto javno, sto pozivnicama na rodendane, sto na kavama, a sto pasivom — jedan u nizu
Sa svojim stavovima pokazujes da glasas iskljucivo svjetonazorski — jedan u nizu
oces reci da nisi nikad glasao za HDZ. — jedan u nizu
Ti si prvi primjer onoga sto je lose u nasem drustvu. Ti i tvoje stajaliste gdje bicikl voze pederi i ljevicarska bagra. — jedan u nizu
Nije stajaliste nego fakt. — IvanKupres
ma okej, jasno mi je, ali nitko drugi nije ni bio u mogućnosti napraviti nešto dok ZM nema jer je to tek sada aktualno. Samo kažem, bitno je biti i na pravom mjestu u pravo vrijeme. — mali M
I siguran sam da sam sigurniji u svoju seksualnost od tebe. — jedan u nizu
Ovdje nas okuplja ljubav prema klubu i bilo bi dobro poraditi na zajednickim tockama a ne onima koji nas razdvajaju. — ElDorado
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.