• Patak
    3.4k
    Je izjavio je to o demokratizaciji ali i zaboravio čim je došao na vlast i nudio staroj upravi koncesiju na 99 godina.
  • NitkoBitan
    26k
    Da se vratimo pravoj svrsi ove teme... Ima netko sliku oslikanog zida u pothodniku kod Glavnog kolodvora? Brutalno izgleda...
  • IvanKupres
    131

Nisi odgovorio. Ako drzava plati pola novog Maksimira, oš ovako o HDZ u Plenkiju?
  • jedan u nizu
    13.1k
    Nisi odgovorio. Ako drzava plati pola novog Maksimira, oš ovako o HDZ u Plenkiju?IvanKupres

previdio sam pitanje, oprosti.
    Da, slicno cu govoriti i za HDZ, tj slicno bi govorio da su napravili isto.
    Nije isto uvjetovati stadion demokratskim procesima, a jedan HDZ ne da to nije napravio, nego je bio bliski suradnik Mamicu (ili obrnuto), i da se pitalo njih, dinamo nikad nebi bio demokratski. Uostalom, poslali su svog psa Zorica da zavlada tamo u dogovoru sa Mamicem.
    O svemu mi govorimo o tome sto su napravili za demokratski dinamo, a ne za gradevinu koju zovemo stadion.
    Procesom oko Maksimira su uskocili u vlak. A mogli su ga napraviti zadnjih 30 godina.

I bez obzira, reci cu da je to dobar potez koji su napravili,

Samo ti pitas oce li se slaviti HDZ?
    Pa tko tu slavi Mozemo? To sto drugi kazu, a i ja ponovim, da je TT/Mozemo napravio veliku stvar oko pitanje stadiona ne znaci da se 'slave'. Ne znaci niti da ce se glasat za njih, ali se slobodno moze reci da su po pitanju stadiona napravili veliku stvar za dinamo.

Iako samatram da je HDZ ološ naseg drustva, ne bjezim da naprave dobre stvari.
    I neka su vodeni politickim poenima, volio bih da uisitinu zele raditi dobro za dobrobit naroda, ali i ako to rade iz politickih interesa neka rade.
    Samo kamo srece da ih biramo po pitanju toga, da cijelu politicku scenu biramo po stvarima koje naprave, a ne po svjetonazorskim pogledima.

Ti si prvi primjer onoga sto je lose u nasem drustvu. Ti i tvoje stajaliste gdje bicikl voze pederi i ljevicarska bagra.
    I boli me kurac za koga ces glasati i oces reci da nisi nikad glasao za HDZ.
    Al fakat me boli kurac.
    Sa svojim stavovima pokazujes da glasas iskljucivo svjetonazorski, a tu prosipas pamet o politickim poenima, tko je sta napravio i o estrogenskom mahanju rukama.

Vec sam ti ranije napisao adrese i brojeve telefona, mozda si preskocio post, pa slobodno prevrti komentare.
  • mali M
    7.4k
    Svaki ministar, svaki premijer, svaki sudac, svaki predsjednik RH je imao priliku nesto REĆI o pitanju demokratskog dinama.

Koliko ih je to napravilo?

Vecinom su na neki nacin podupirali Mamica, sto javno, sto pozivnicama na rodendane, sto na kavama, a sto pasivom
    jedan u nizu

Ja se skroz s tobom slažem, ali mi to baš i je argument. Lako je Tompi sad glumiti frajera kad mu nema Mamića da mu iskontrira. Ti zbilja misliš da bi TT nešto rekao Mamiću u lice ili ga prozvao da je došao na vlast dok je smrad još bio tu? Gotovo sam stopostotno, ma tisuću posto siguran da bi i TT zaobilazio Maksimir u širokom luku, šutio ko zaliveni i nebi napravio doslovno ništa od stadiona da je Mamić ovdje. Kao da su ljudi zaboravili koliko nam je štete taj smrad sa ugledom napravio... Ovo mi je doslovno usporedba onih bojsa koji su bili na tribini tokom najveće represije i sad nekih dudeka koji su jučer otkrili Dinamo i počeli ići na stadion al pametuju trenutnoj upravi kako se vodi klub
  • IvanKupres
    131
    Sa svojim stavovima pokazujes da glasas iskljucivo svjetonazorskijedan u nizu

Logično, zašto bi to bio problem.

oces reci da nisi nikad glasao za HDZ.jedan u nizu

Normalno da nisam, pa HDZ provodi možemovske politike, od trans crtica na HRTu, 40 srpskih centara koji ce samo biti dodatnih 40 ispostava BIAe, do suradnje sa Možemo u zatiranju kriminalnih radnji na sudu u Zaboku o kojem više nitko ne priča, a gdje su se izdavali dokumenti za posvajanje bez prethodno ispunjenih uvjeta i provedenih procedura od strane socijalne službe, i taj slučaj ti sve govori da je Možemo lažna oporba HDZu, a HDZ lažna oporba Možemou. Po bitnim pitanjima se oko svega slažu, od odricanja Kune, provođenja zamjene stanovništva, LGBT prava do apsolutnog sluganstva Briselu.

Ti si prvi primjer onoga sto je lose u nasem drustvu. Ti i tvoje stajaliste gdje bicikl voze pederi i ljevicarska bagra.jedan u nizu

Nije stajaliste nego fakt.
  • jedan u nizu
    13.1k

A gle nikad necemo saznati.

Ne mozes reci, e da je on bio sigurno bi tako napravio, kada covjeka nije ni bilo na politickoj sceni, a ako je bio, bio je valjda aktivist oko drugih stvari, nemam pojma.

Ono sto znamo, to je da nitko od drugih nije nista napravio, niti prije mamica, niti za vrijeme mamica, niti sada nakon mamica, sto je najzalosnije.

Kazes TT je napravio nesto sada kada Mamica nema. A sada kada Mamica nema, da li je itko drugi ista napravio? NITKO, NIŠTA.
  • jedan u nizu
    13.1k
    Nije stajaliste nego fakt.IvanKupres

Stari, u godinu dana vozim bajk vise nego sto bi ti vozio u 10 svojih zivota.
    Iako te ne znam, siguran sam da imam vise testosterona od tebe.
    I siguran sam da sam sigurniji u svoju seksualnost od tebe.

Uostalom, ne znam zasto se uopce spustam na tvoju razinu.
    Ziv bio, idi lajat na pedere koji voze bicikl, ili nesto ...
  • mali M
    7.4k
    ma okej, jasno mi je, ali nitko drugi nije ni bio u mogućnosti napraviti nešto dok ZM nema jer je to tek sada aktualno. Samo kažem, bitno je biti i na pravom mjestu u pravo vrijeme.
  • jedan u nizu
    13.1k
    ma okej, jasno mi je, ali nitko drugi nije ni bio u mogućnosti napraviti nešto dok ZM nema jer je to tek sada aktualno. Samo kažem, bitno je biti i na pravom mjestu u pravo vrijeme.mali M

Kako ne. Pa nije TT jedini politicar u hrvatskoj, nije Mozemo jedina stranka u Hrvatskoj.

Ne moras biti gradonacelnik Zagreba da kazes neku losu o kriminalcu nekom
  • IvanKupres
    131
    I siguran sam da sam sigurniji u svoju seksualnost od tebe.jedan u nizu

Ovo je takav index komentar haha. Pa i da imas vise testosterona od mene, to je anegdotalni slucaj, a ne statistika. Evo i doslovce si potvrdio moju tezu sa tim svojim koliko vozis bicikl.. Prvo psuješ, drugo jako si konfliktan i nemos hladnokrvno raspravljat o stvarima. Pripazi na prostatu frende.
  • jedan u nizu
    13.1k
    Pripazi na prostatu frende.IvanKupres

Hvala.
    Ti isto, iako ne vozis bicikl :wink:
  • ElDorado
    3.6k
    Prvo bilo bi dobro da se ovdje prestane s tim tko za koga glasa i tko je super a tko je jednak hitleru. Glasanje je intimna stvar pojedinca isto kao i religija. Ovdje nas okuplja ljubav prema klubu i bilo bi dobro poraditi na zajednickim tockama a ne onima koji nas razdvajaju.
    I kad smo vec kod kluba zna se sta lovica radi. A krimos je placao i potplacivao koga je htio i kako je htio i to s lovetinom koju je krao od kluba. I nije mu se bilo lako suprotstaviti. Znamo jos jednoga koji je klub zaobilazio u sirokom luku jer je znao da u tom trenutku ne moze napraviti nista. To je nas novi predsjednik Uprave. I ja se divim njegovoj principijelnosti i svima onima koji su postupali i ponasali se na isti nacin.

Edit a to da bicikl voze samo pederi i da je to cinjenica je produkt mozga koji mrzi. A mrznja razara. Samo ljubav!
  • IvanKupres
    131
    Ovdje nas okuplja ljubav prema klubu i bilo bi dobro poraditi na zajednickim tockama a ne onima koji nas razdvajaju.ElDorado

Al eto taj Boban o kojem pričaš je legenda kluba baš radi ikonskog poteza koji je u potpunosti bio političko djelo. Dinamo nije neki lejm klub iz nekog engleskog predgrađa, Dinamo je to što baš radi toga što je predstavljao, i tog se trebamo odreći? Da, ne identificiram se sa estrogenskim mlataranjem rukama TTjeca, i imam pravo to reći. Da, identificiram se sa Bobanovim knee kickom.
  • IvanKupres
    131
    Isto tako ne podnosim EU, al zakaj ne bi iskoristili još te 3 godine za prijavljivanje projekata za izvlačenje love. Ako nam je EU uzela toliko mladog stanovništva, zaš nam ne bi dali lovu za metro?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.