• Nolifer
    10.9k
    Prije bih da se vrati Bjelica nego ode u Austriju ili Jakir kojemu je krenulo s kebabsporom. Može onda i u nepopularna...
  • Jurki
    17.1k
    Znaci to govno talijansko me opet razzivciralo.

Zanimljivo da nije htel reci kak je on sjebal klub.
    Ve ned tu impruv.
    Idi u picku materinu pa ne treniras Goricu pa da mores reci ve ned tu impruv.

Kozmicka pravda se bu pobrinula da ti bu Dinamo jedini ozbiljan klub koji si treniral u karijeri. Jebo te balon d or.

Samo da usporedimo Garcia je u Istri napravil maratonske pomake a ta zabarsko-kineska prevara apsolutno nista u istom vremenskom odmaku.
    Onaj cetnik iz Crne Gore ga je odskoloval ko majmuna... da je minimum kaj bi trebal napraviti da podraplje svoju trenersku diplomu.

Smece žabarsko.
  • tp1997
    1.3k
    Što li je on ovdje nadrobio, to je za proljev.

Jadan, osjetio da će pri prvom kiksu biti sljedeći. A nakon otkaza prevari Mariću sramota na Rujevici, remi s tovarima uvelike zbog njegovih odluka, remi u Varaždinu, ispadanje iz Kupa, trpanje na Drosini...dobro su mu i istrpili kikseve.

I još ima obraza reći da je radio sjajan posao, kakvo smeće je ispao na kraju. Samo još jedan razlog da mi je drago da je Marić odletio iz kluba, i što se mene tiče neka mu više ne primiriše pa makar do neba bio dinamovac i volio Dinamo ili što je već bilo opravdanje za njegovo vršenje funkcije SD-a.
  • Hrc-Vg
    676
    Nakon ovih izjava mi je totalno pao u očima…
  • Enco
    257
    Kao trener prevara, a kao čovjek moralna nula
  • Crni86
    10k
    Bjelko i Jakir su za tog prevaranta gospoda Treneri. Dao bog da vise nigdje ne radio.
  • Jurki
    17.1k
    jos mu mogu nekak progledati kroz prste i tovare i Istru... ali nemrem probaviti nakon x u Varazdinu da je on zadovoljan.
    Nemoj me zajebavat.. vidis da je doslo na gostovanje 9 skoro 10 tisuca tvojih navijaca i ti si zadovoljan usranim x-om i nikakvom igrom.

Ovo za Upravu fakat nem nis komentiral jer je imal kompletnu momcad od jeseni. Niti jedan igrac nije prodan (Sucic ide sad).
    Kurac od trenera.
  • emilperska
    10.3k
    Imao je Fabio svoj veliki fan club ovdje jer je uveo ciklu, pas iz prve, treninge kao da su na pripremama, a ne u ritmu 2 utakmice tjedno..

Mi smo radi ovog hohštalpera maknuli maknuli najuspješnijeg europskog trenera svih vremena..

Hvala bivšem SDu! :heart:
  • Captain America
    20k
    Gdje su sada oni što su ga uzdizali da će napraviti revoluciju s caffe aparatima i menijima bogatim ciklom :rofl: :rofl: :rofl:

Ljudska fekalija je rekla da smo mu bili zadnja rupa na sviralu i da je htio bilo što u Italiji, a ovdje mu se klicalo.

A tebi MM, želim da ti idući posao bude kao oružaru u GOŠK Gabeli.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    "Lepi Fabio" se fino posrao po nama. Nadam se da će opet jednog dana voditi Dinamo,

ali onaj iz Bresta, Tbilisija, Pančeva ili Pitestija...
  • Chempers
    591
    Sad bi bilo zanimljivo malo pročitati komentare s kraja prosinca odnosno početka siječnja. Zločesti Bjelica, Fabio vizionar, Marić ima pravo...
  • emilperska
    10.3k
    "Ako je Cannavaro problem, mi problema nemamo"

:nerd:
  • Jurki
    17.1k
    "Trebao sam otići kada je Marko Marić, čovjek koji me je želio i doveo, dobio otkaz, jer sam osjetio da ću pri prvom kiksu ja biti sljedeći - rekao je Cannavaro."

On je jadan osjetio da bu kod prvog kiksa odletel.. jebote Alzheimer mutavog.

Osijek, Rijeka (potop), Tovari x, Varazdin x, Istra potop.. dobil si jadnu Goricu, Istru doma, Belupo jedva, Loksu i Šibenik.
    Ispadanje od raspalog Osijeka u kupu. One sramote u Bjelovaru de su morali glavni igraci uci da okrenu tijek utakmice..
    Nogomet od kojeg su oci krvarile svaki vikend da ne spominjem.

Ako je to 1 kiks.. onda ja ne znam koje smo utakmice gledali.
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Posljednje na ovu temu, barem za ovaj put i u ovome intervalu.

Nadam se da se više nikada u negativan kontekst neće dovoditi, niti u usta uzimati domaći, trofejni i uspješni Dinamovi treneri. Dakle, ljudi koji su dio sebe utkali u našu ogromnu i dalekosežnu klupsku povijest.

Oni koji su “pričali” titulama, Kupovima, krunama. Preokretima, kad je bilo najteže. Europskim pobjedama, lavovskim partijama i rušenjem najvećih. Pogotovo ih ne degradirati u korist onih koji sve svoje temelje na demagogiji, na PR najavama i lažnim motivacijskim govorima kako oni znaju put, ali im eto, neki ne dozvole to pokazati.

Samo toliko. I pametnije u budućnosti. I mi na tribinama i tipkovnicama, ali pogotovo ovi u uredima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.