• Dzoni
    1.2k
    Veliko razočarenje u Cannavara. Podržao sam ga i branio u dosta situacija vjerujući da će ispuniti jedina dva zahtjeva, a to su da igraju najspremniji i najbolji neovisno o svlačionici i postaviti autoritet. Nijedno nije ispunio, a sad još ovako vraća.
    Sve najgore u budućim poslovima, ako ih mu netko i ponudi
  • NB86
    16.7k
    Opet ista prica, ni o jednom treneru se ne moze pricat bez da se zaziva neke bivse koji su s razlogom bivsi, tako se jecalo za biscanom koji je opravdano odletio i bio sam protiv toga, pa za jakirom, pa za bjelicom, svi su oni u dinamu u trenutku otkaza taj otkaz terenom zasluzili, tako i cannavaro, to sto je cannavaro krivi izbor ne znaci da je bjelica ili nastavak suradnje s jakirom bio ispravan, svi smo gledali te utakmice i znamo na sta je to ličilo.
  • Jurki
    17.1k
    cisto sumnjam.. sve se prati i gleda ... ko kaj izjavljuje.
    Bas niti jedna uprava ne zeli dovesti trenera koji se posere po njima i klubu u kojem nije napravil nikakvi posel.
    Ajd da taj trener ima iza sebe neke rezultate.. pa bi se mogla takva prica progurati.. da nekaj nije stimalo na relaciji Uprava-trener.

Posral se i po svojoj trenerskoj karijeri između ostalog.
    Takvo veliko ime a dobil vritnjak u prvom ozbiljnom klubu s 51 godinom zivota i to samo nakon 10 kola.
  • nemapredaje
    5.1k
    Vidim nitko nije jednu stvar spomenuo - to o najgorem vodstvu kluba u zadnjih 20 godina nije sigurno sam on smislio jer nema pojma o tome. To mu je netko u razgovoru rekao. Baš me zanima tko je to bio, ili MM ili netko od novinara.
  • Carrasco
    6.2k
    Vidim nitko nije jednu stvar spomenuo - to o najgorem vodstvu kluba u zadnjih 20 godina nije sigurno sam on smislio jer nema pojma o tome.nemapredaje

Pa dovoljno da je čitao komentare nakon poraza... 99% je bilo o najgoroj upravi ikad i da su sve razjebali.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Kad već dolazi žabar kojem kao talijanskoj legendi niti jedan domaći klub nije dal ni pola sezone čak niti u B ili C ligi, onda ću upotrijebiti termin da i on i multijezični vježbenik razumiju:
    ovo je žešći diletantizam.
    ZrnTSCHeZ

:eyes:
  • Jurki
    17.1k
    takvu glupost je uopce bezveze komentirati.
    Imal je jacu momcad od Bjelice. Vratili su se ozlijeđeni igraci, dobil je Roga, Belcara, Galesica i Kangu. Imal je svoj stozer.
    Pa kaj bi on da mu se dopeljalo? Bellinghama? On bi i od njega napravil Kastratija.
    Dobil je podrsku od Uprave nakon odlaska Marica.

Mislim da je Uprava napravila maksimum u datom trenutku i s obzirom na nesposobnog Marica.

I koji bi on kurac htel?
    Razmel bi da smo prodali pol momcadi.. onda bi takve izjave imale smisla.
    Govno zabarsko sere i tjt.
    I on zna kakva je Uprava bila zadnjih 20 godina? De je on bil? U picki svoje matere u Realu i Kini.
  • Crni86
    10k
    Sa jakirom ili nenom bi trenutacno bili prvi na tablici. Ne mjenjas nesto tek tolko da mjenjas jer eto sta dobis - promjenu na losje.

I normalno je da onda ljudi povuku paralelu i kazu bolje da su oni ostali ukoliko se mislio dovest ovaj prevarant. Druga je stvar sta su oni igrali tako kako su igrali, ali onda ocekujes promjenu na bolje.
  • NB86
    16.7k
    Sa jakirom ili nenom bi trenutacno bili prvi na tabliciCrni86

Ne znam na temelju cega, imali su priliku oba bit prvi; nenu je u prelomnoj utakmici sezone pred pauzu lokomotiva natamburala 3:1, uz 3:0 u puli daleko najgora utakmica dinama, izgledali smo ko ekipa koja se bori za ostanak u ligi, totalna nemoc, odmah nakon toga je mogao popusit otkaz

I normalno je da onda ljudi povuku paralelu i kazu bolje da su oni ostali ukoliko se mislio dovest ovaj prevarant.Crni86

Nije bolje da su ostali, bolje je da se doveo dobar trener, krojio kadar sa smislom i manje lutalo u sportskoj politici
  • Noel
    11.2k
    Nisam ljubitelj Jakirovića ali za ovog žabara je i trenerski mag i gospodin čovjek.
  • Navijač Dinama
    9.8k
    A tebi MM, želim da ti idući posao bude kao oružaru u GOŠK Gabeli.Captain America

I to mu je prevelik zalogaj. Samo kad bude išao, ,neka povede i ove sukreatore rostera i ljude iz "sportskog sektora" u Dinamu, jer nije isključivo MM krivac, nego još vjerovatno poneka teška neznalica na dobroj plaći u klubu.

Nit garda, nit pokrića, nit rezultata, a bogami nit igre.Tongo Doumbia

Jedino što je gore od toga svega je bila ona mantra likova po forumu što su pisali "vidljivi su automatizmi i mehanizmi nakon prve prijateljske", pa onda ona hororska rasada za kompir na njegovoj glavi, koja mu stojala ko zmiji kopačke i da ne zaboravim oni usaftani, buđavi, smrdo džemperi.
  • austrijanac
    6.7k
    Svi troje su bivši s razlogom i to neosporivim.

Sretno im dalje, nekim više, nekim manje.
  • Crni86
    10k
    bez europe i uz zdravi sastav bili bi i jedan i drugi prvi u ovom trenu sa minimalno 5 bodova prednosti nad drugim. Jakiru se nisu popunile najosnovnije pozicije na ljeto koje su se onda isle popunjavat na zimu, bjelica igrao od kad je doso bez misica, sucica i petka. Cannavaro je u odnosu na njihovu poziciju u prvom dijelu sezone imao ferrari nasprem njihovog fiće.

Nije bolje da su ostali,NB86
    Procitaj jos jednom sto sam napisao. Da bi bilo bolje da su ostali neko od njih dvojice umjesto da je doso cannavaro. Najbolje bi bilo da je dosao neki treci strucnjak koji je adekvatan za klub poput dinama.
  • Noel
    11.2k
    I nepravda koja je napravljena Bjelici od strane prljavog Marića koji mu je radio iza leđa smjestio mu pedalu i doveo ovog niš koristi trenera. Boban nek se ispriča najvećem treneru u novijoj Dinamovoj povijesti i vrati ga u Dinamo. Iako znam da je to nemoguća misija..
  • NB86
    16.7k
    bez europe i uz zdravi sastav bili bi i jedan i drugi prvi u ovom trenu sa minimalno 5 bodova prednosti nad drugim.Crni86

To su bajke za malu djecu, cannavaro je uzeo najveci skalp u europi pa mu je ekipa izgledala u hnl-u kao i jakiru i bjelici, ocito europa nije bila problem

sucica i petkaCrni86

Bez sucica i petka je i fabio igrao, a i misic je bio em u losoj formi em ispadao iz kadra zbog sitnih ozljeda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.