• Odani Zgd
    407
    Stari,i ja sam Nenin veliki fan,al sumnjam da bude on ikada više trener Dinama...jbg život ide dalje
  • Jurki
    17.1k
    Bjelica 2018. i Bjelica 2024. nisu isti treneri.
    Izgledali smo ocajno i to je jos uljepsano stanje.
    Dobil je on otkaz itekak zasluzeno.
    Trener kojeg raspala Loksa odskoluje nema kaj iskati na klupi Dinama.
  • Nolifer
    10.9k
    I nepravda koja je napravljena Bjelici od strane prljavog Marića koji mu je radio iza leđa smjestio mu pedalu i doveo ovog niš koristi trenera. Boban nek se ispriča najvećem treneru u novijoj Dinamovoj povijesti i vrati ga u Dinamo. Iako znam da je to nemoguća misija..Noel

Napokon netko, da priča mojim jezikom. Da ja sam isto za njegov povratak. Nek mu se predstavi program, misija, vizija, možda bu se tek sad onda svemir naklonio i zvijezde posložile i treba ga se pustit da radi svoj posao i vjerujem da bi onda bilo i rezultata....
  • Odani Zgd
    407
    Nisu isti treneri,al nije ni ista situacija....realno u drugom mandatu je imao pola ozlijeđenih igrča i da ne ponavljam sada što svi već znamo....hvala mu na svemu i sretno u nastavku karijere
  • NitkoBitan
    25.9k
    ja sam Nenin veliki fan,al sumnjam da bude on ikada više trener Dinama...jbg život ide daljeOdani Zgd

Ja sam isto gledao kroz ruzicaste naocale. Ocajna statistika u prvenstvu u ovom mandatu.

Nazalost Bjelica je izgorio i gotovo svugdje je napravio problem oko otpremnine, ajde mi smo se jos i gospodski razisli. Uglavnom onaj period u Dinamu je vjerojatno i nas i njegov vrhunac ali bojim se da njemu poslije toga slijedi samo pad.
  • Crni86
    10k
    najveci skalp u europiNB86

Sa igracem vise 60 minuta protiv 9. momcadi talijanskog prvenstva. Ne bi bas toliko velicao tu pobjedu. Kako onda nazvati bod protiv 3. ekipe francuske koji su gosti jedva izvukli? Najnajnajveci skalp u europi?

ekipa izgledala u hnl-u kao i jakiru i bjeliciNB86
    Koliko tjedana je cannavaro odradio dvsotruki program (europa-hnl) od kad je doso? Ja ne znam da li su neki zaboravili da smo mi protiv celtica se skupljali da imamo valjda igraca za prvih 11. Da smo 3 mjeseca igrali sa jednim jedinim napadacem. Cannavaro je imao naspreme svega toga lagodnu situaciju.

Ne sjecam se bas i da su jakir ili neno od nekog u hnlu zgubili sa vise od 2 razlike makar su se mucili sa dve tekme tjedno, mucili se sa ozlijedama i sl. Dok ovog talijanceka istra i rijeka posramili u manje od mjesec dana kao da smo igrali sa realom i barcom.

Usporedivati cannavara sa jakirom i bjelicom je uvreda za njih dvojicu bez obzira na to sta nisu treneri za dinamo. A pogotovo nakon danasnjih izjava ovog klauna.
  • Jurki
    17.1k
    Bjelica je htel dopeljati svoje polovnjake u klub koje bi morali masno placati, a od kojih nebi imali nikakve koristi.
    Decki zapamtite si to da otkad se Bjelici stozer raspal on nema nikakvih rezultata.
    Lik je lovac na otpremnine i tu sva prica staje.

Cabraja ga je odskoloval ko smrkljivca i tu sva matematika staje. Zaboravili smo svi ocito kak je majstor protiv tovara izasel ko pickica i uvel Dinu Perica u napad.
    Samo za taj brainfart mora dobiti otkaz.

Bivsi su bivsi s razlogom i svi su dobili otkaz i vise nego zasluzeno.
  • Noel
    11.2k

Pobjede u ligi prvaka u mandatu 2024? Slažem se da je očajno izgledao u HNLu ali to je skup svega lošeg kaj je Marić napravio u kadru. Bjelica je uspio izvuć odličan nastup te užasno sklepane momčadi u ligi prvaka al jednostavno na dva fronta nije mogao. Vjerujem da bi Bjelica uz pravi ljetni prijelazni rok i Bobana iza sebe radio fenomenalan posao.

Druga stvar je njegov ego..
    Vjerojatno nikad više neće bit trener Dinama ali hvala mu za sve.
  • Odani Zgd
    407
    Slažem se sa svime.....ljudima ostao u lijepom sjećanju,meni također,kad se samo sjetim 2018 pa nadalje....al jbg
  • Jurki
    17.1k
    Bjelica i Boban - to je dobitna kombinacija za spaljenu zemlju.
    Bjelica zeli biti sportski direktor i trener, stozera nema.
    Boban siguran sam ne trpi takva sranja.
    Lik je lovac na otpremnine koje izganja na racun uspjeha iz 2018. hvala mu na tome.. al kak je vec netko napisal.. njegova trenerska karijera ide samo prema dolje jer je previse vremena proslo da bi on sam taj pad zaustavil... a i pitanje je dal to on uopce i zeli.
  • Jay
    1.5k
    E Fabio, ovo ti nije trebalo.
    Iako je u pravu za dio loseg vodenja kluba, ali kritiku za to treba uputiti onome tko ga je doveo.
  • Crni86
    10k
    Dobro je netko napisao, Bjelica od danas vise nije ista osoba kao onaj Bjelica kaj je bio kod nas prvi put. Sta mu se dogodilo na tom putu da se toliko promjenio tko zna, ali se jako promjenio.

Dinamu je potrebna svjeza krv. Svaka cast i Kovacevicu, ali kada vidim da nam se nudi Jovicevic, i to jos s 5 puta boljim cv-em od kovacevica i garcie skupa, ne mogu jednostavno ostat imun. Mi trebamo izmislit novog Nenada Bjelicu iz prvog mandata.
  • vjeko1701
    14.5k
    Sta mu se dogodilo na tom putu da se toliko promjenio tko zna, ali se jako promjenio.Crni86

Meni nekako izgleda kao da je u Osijeku u potpunosti pregorio i pukao.
  • Crni86
    10k
    slozio bi se da se tu negdje dogodio neki prijelomni trenutak. Kao da ga je ta prica sa osijekom promjenila, ucinila ga ogorcenim. Mozda je zamisljao drugacije taj puta sa svojim djecackim klubom
  • Sajla
    8.5k
    ova izjava Cannavara je ispod svake razine i totalno razočaranje. mislio sam da je bolji trener nego je kod nas pokazivao, a bio uvjeren da je veći sportaš i gospodin. a kad ono - friška figa i jedno i drugo. osramotio se s ovim višestruko i žalim što sam imao u njega povjerenja.
    veće su face ovi klinci Kulenović i Baturina koji zadnjih dana u svojim intervjuima na sebe uzimaju dio krivice i govore kako možda oni nisu uspjeli savladati sve zahtjeve koji su pred njih postavljeni, nego ta zlatna lopta. možda je bio igračina, ali tu njegova veličina staje. učinio je onu pobjedu nad Milanom gorkom jer će se uz nju vezati i njegovo ime i s njom će se hvaliti u CVu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.