• ElDorado
    3.6k
    Ja mislim da Baturinu čeka novi ugovor i da ostaje do SP. To je Bobanova ideja. Pogotovo ako budemo prvaci.
  • Petar86
    1.2k
    Iskreno sumnjam da Baturina ostaje, mislim da mu je pun kufer HNL livada

Zato i igra kako igra
  • ElDorado
    3.6k
    A i klub se nekaj pita. A Boban nije baš od likova "nema smisla zadržavati igrača koji želi otići". Bumo vidli
  • Blueshadow86
    3.1k
    Iskreno sumnjam da Baturina ostaje, mislim da mu je pun kufer HNL livadaPetar86

Nema problema. Tribina i to je to. Ionako nema previše odstupanja, bio on na terenu ili na tribini.
  • NitkoBitan
    25.9k
    mislim da mu je pun kufer HNL livada

Zato i igra kako igra
    Petar86

Navijacima je pun k njegove bolikurcine, biranja utakmica, oscilacija, neobjasnjivog kondicijskog stanja, skrolanja po instagramu do ranih jutarnji sati...

On ce mozda bit i najbezbolniji financijski unosni odlazak u povijesti kluba. Navijaci suzu nece pustit, a igra na terenu nece patit nimalo, dapace...
  • ElDorado
    3.6k
    Osim toga od interesa iz Liga petice, nikad potvrđenih osim Fiorentine, došli smo do Galatasaraya.Koliko vidim oni imaju samo 3 transfera preko 15 milja, najviši 18 milja.
  • Jos-Optimus
    5.4k
    možda ga plate u 3 rate po 13
  • Miro Vugrinec
    8.1k
    Da napomenem da je igrao s malom rupturom na aduktoru, stisnuo je zube i borio se, kao i svi ostali na terenu, ali najveći plus od svega sto je Livaji u prvom pol pokazao zube
  • nemapredaje
    5.1k

Tako je, time je konačno pokazao da ima vruće krvi u njemu.

Svaka čast postaviti se ciganu na Poljudu tako!
  • Omake
    8k
    Kakva dominacija mladog Martina u većini kreativnih kategorija HNLa! i sve to uz iznimno visok postotak dodavanja, skoro 20% od Livaje npr. Da je bilo zdravlja i sreće mogao je i do 20 asista ove sezone.

lr28XPY.png
  • Droljo
    15.5k
    Drugi iza njega je rakitić. Nešto tu ne štima jebiga. Imamo mi i oči, nije sve u brojkama...
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Ja sam čuo navodno da Zvone želi da Bati ostane bar još jednu sezonu u klubu. Šta ima logike, realno Stojke mu je nasljednik al nemamo trenutno AMF koji ima konstantu takvu da može bit 10ka odmah u Dinamu.
  • Omake
    8k
    Rakitic drugi u jednoj kategoriji , gdje ga ovaj šiša za 16 kljucnih dodavanja. To je uglavnom jer Rakitic ima puno više minuta i izvodi svaki indireknti prekid otkada je došao u Hajduk. Baturina ima tri puta više stvorenih zicera od Rakitica, i jedan više od Fruka i Livaje kombinirano.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    nemamo trenutno AMF koji ima konstantu takvu da može bit 10ka odmah u Dinamu.BBB Sibenik

Nema niti Baturina konstantu. Od Stojkovića ćemo imati više koristi, a idealno je vrijeme da se Baturina proda jer mu cijena može samo padati.
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Nema niti Baturina konstantu. Od Stojkovića ćemo imati više koristi, a idealno je vrijeme da se Baturina proda jer mu cijena može samo padati.Izet Hajrović

Ovo sam padanjem cijene je floskula koja se provukla tu kroz forum. Ima nedavno napunjene 22godine, igra u Dinamo i član je reprezentacije. Dapače uskoro će bit standardan član prvih 11. Dolazi svj prvenstvo kroz godinu dana. Nakon tog će imat 23godine. Ja samo vidim da mu može ic cijena u nebo. To je moje mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.