• Danko
    2k

Je, i asistirao za pobjednički gol.
  • Fan
    997
    Ispodprosječna partija ponovno.
    Jako dobra asistencija (ako je zbilja ciljao Pjacu), ali puno premalo daje na terenu i baš glupe odluke ima sa loptom u nogama...
    Ali sve će mu biti oprošteno ako odigra utakmicu sezone drugi vikend.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Ne znam ja iskreno sta vi ocekujete od Baturine? Danas je bio dobar, u nekim situacijama nije bio ispostovan, a u drugim je Stojkovic letao i sutao nerezonski. Da moze bolje, moze, ali zaboravlja se da je ovo derbi. Derbi se ne igra, derbi se pobjeduje, a pobjedio se njegovom asistencijom.
  • Paggini
    46.1k
    Imao je i gorih predstava, ali danas stvarno nije dolazio do lopte, isključen je bio većinu tekme, a na krilu je solidan posao odradio. Plus je što sam napokon vidio sprinteve za vracanje u obranu, kao i za ničije lopte.

Dignut će se i on, ali pristup igri je danas bio korektan.
  • wolfgang14
    2.2k
    Ne znam ja iskreno sta vi ocekujete od Baturine?Efes Pilsen

Da ne guši loptu, da ne pada nakon što izgubi loptu zbog gušenja, da doda na prvu loptu kad može jer gušenjem lopte samo usporava tranziciju i u dosta slučajeva gubi posjed. To je ono općenito što me baš prca u mozak kod njega
  • Jaro
    9.8k
    jbg onda bi bio Modric. Danas nelos... Jos uvijek premalo za njega, cesto pokusava nesto dokazati pa pretjera...
  • Mr Anderson
    11.4k
    Dobar je bio danas. I on i Sučić. Neki seru samo da bi srali po nekome.
  • Ali
    2.6k
    Baturina je naš najbolji igrač ove sezone !

Da može bolje, može, ali pitanje je i postavke trenera, a nije baš da i da mu se suigrači potrgaju od suradnje. Skoro cijelu sezonu nema Petka koji je jedini koji njemu moze biti u razumijevanju nogometne igre suradnik. Sučić do ozljede i prodaje u Inter je bio isto taj ali sada mu nije ni sjena.
  • rakurs
    1.1k
    Činilo mi se s tribine da šepucka kad je izlazio, nadam se da nije ništa ozbiljnije. Trebaju nam svi za ova završna 4 kola, a pogotovo Martin, puno nam znači koliko god nekada izgledao loše, mislim da bi bez njega bilo još gore.
  • don
    12.6k
    šepuckaju svi, to je nerijetka pojava nakon utakmica/treninga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.