• Zg123
    1.8k
    Ne kuzim ovo o Kovacevicu i taktici pa kako je taj covjek trener onda? Sta im kaze na pripremi utakmice evo decki uzmite si loptu i igrajte pa sta bude??
  • ElDorado
    3.6k
    Ja i dalje mislim da nama treba adaptibilni trener koji će moći igrati i dominaciju u HNLu i neku tranziciju u Europi ako treba. Kovačević to sigurno nije. A niti Garcia. U HNLu nema takvog trenera. Težak je posao prepoznati i izabrati između trenera koji su tek neki potencijal. A gotovog stranca opet nema previše smisla.
  • scooniepenn
    4.3k

Imamo se pravo ne slagati. Treći gol uopće nije njegova pogreška. Je li mogao obraniti šut Sučića, vjerojatno je, ali nije ista situacija njega u raskoraku nakon obrane šuta Kačavende i da je prva opasnost šut Sučića. To je jako bitna razlika.
  • scooniepenn
    4.3k

Ma čuo sam jučer što oni laprdaju. Niti jedan od njih dvojice nije bio golman pa pričaju gluposti. Kačavenda puca s 12 do 13 metara svom snagom i Lučić je kao to trebao hvatati ili što. Čisto kenjanje da bi se umanjila zasluga Dinama za gol(ove). O izlasku na centaršut Pjace bolje da i ne govorim. To samo budala može izvaliti.
  • Droljo
    15.4k
    O izlasku na centaršut Pjace bolje da i ne govorim. To samo budala može izvaliti.scooniepenn

Kao da ne znaju da su naši golmani operirani još kao djeca od izlazaka sa crte...
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Zamišljam "Zonu Žutog Zida" tamo u proljeće 2008.

Koga nam to dovode...nikad nije ni Cvajtu osvojil, samo 3.-4.mjesta, u Bundesligi dvaput 11. i jednom ispal iz nje

Kak bi on trebal voditi svjetskog giganta, osvajača LP, finalista UEFAe...
  • Droljo
    15.4k
    Zanimljivi rezultati na index anketi treba li perković ostati i sljedeće sezone trener.
    Screenshot-20250505-114439-2.png
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Ma ništa Perković, to novinari naklapaju
  • SAS1987
    17.3k
    Riera je odličan sa medijima, glasan, high energy, elokventan u više jezika, koristi trash talk, igrao je u velikim klubovima, mlad, karizmatičan. Ultra-napadački pristup na terenu i van njega.LA BOMBA

Cannavaro zahtjevao aparat za sokove a Riera grill :lol:

f9e153698dd8f025ff68e054ce89fa89.jpeg
  • Enco
    237

Baš to sam pomislio neki dan, 100 % si u pravu
  • Olmic
    4.5k
    Ak vec dovodimo pol Istre bolje Garcia onda
  • Brusa
    3k

Dakle, prvo sam morao guglati o čemu/kome se uopće radi...
    Bitna razlika , koja je tu ispuštena su godine. Klopp kad je došao u borussiju je imao 40 godina, dakle, moglo bi se reći ,mlad, perspektivan trener. Kovačević sad ima 50 godina. I Klopp je onda do 45e osvojio 2 naslova prvaka. Kovačević je sa 45 godina , koliko vidim bio trener Podravine Ludbreg :eyes: , pa Međimurja :eyes:, pa pomoćni u Mladost Ždralovi.
    I sad ćemo ga mi otkriti sa 50 godina....
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k

Ovaj put nisam uopće uspoređival s niti jednim konkretnim kandidatom, već onak generalno kakva (ovdje) percepcija prevladava

Ak stavimo u neke razmjere HNL/Bundesligu i u svjetskim okvirima dinamo/BVB to mi je prije sličnije kak da mi sad Carevića imenujemo za trenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.