• Jos-Optimus
    5.4k
    Ja, npr, volim poslušati Štoriju, volim pratiti što se događa, a on je normalan dečko. Jučer me zanimalo, baš me zanimalo kako oni općenito razmišljaju..ali nisam mogao, kad su krenuli po sucu sam ostao šokiran..onaj prgavi je show program, ono je dijagnoza bez greške, tragikomično je da to ima publiku.
  • Droljo
    15.4k
    Pre veliku važnost dajete nekakvim marginalcima koji se snimaju za YouTube.
  • badjibadara
    4.5k
    Do dolaska interneta u pojedine zabiti samo je par kuća/ulica znalo za njih da su debili.
    A danas, jel, baš kao slučajno, cili svit zna.

P.S.
    Ne znam za koju lovu bih pogledao minut toga o čemu pišete. Sami ste im najbolja hrana.
  • Paggini
    47.8k
    Pre veliku važnost dajete nekakvim marginalcima koji se snimaju za YouTube.Droljo

Da, spominjemo ih na temi Nogometni podcast na forumu Zona Dinamo, gdje bi oni bez toga bili!
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Da nevjerojatno je koliko ljudi kmece na sudenje nakon potpuno dobro odsudene partije. Ali jasno kad si naviknut da te se cijelo vrijeme gura onda ti je ovo pljacka valjda.

Ne znam zasto ih nitko od "nasih" u tim podcastima ne ugasi sa time da smo im nudili strane sudce ali oni su to za derbije odbili. Pa je onda vrh suludosti pretpostavljat da mi imamo utjecaj na sudce koje su oni htjeli da sude. Makar takvim bolesnicima logika svakako nista ne predstavlja.
  • Droljo
    15.4k

Mislim da oni broje klikove, odnosno 'gledače' a ovod ih se dosta reklamira pa ljudi čuju za neke za koje prije nisu znali. Sam vi derite, neam ja niš protiv. Sam velim...
  • KtcGoat
    555
    Osječani znam da imaju "Bijelo-plavi podcast". Iz nekog razloga imaju kompleks od Dinama u razini tovara, pa ih volim posebno pogledat kad popuse, za Riječane nisam siguran jel imaju ijedan
  • Krizy
    55.4k
    U životu nisam poslušao ni sekundu nekog tovarskog podcasta.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Od podcasta samo UpU i tu i tam tribinu i to vrlo rijetko cijele epizode. Niti imam vremena niti strpljenja. Ionako mi na youtube dolaze shortsi pa mogu birati kaj ću poslušati.
  • Jay
    1.4k
    Takoder tu procitam imena i nadimke nekih likova, ali ne pada mi na pamet klikanje jer jednostavno nemam toleranciju na gluposti, bez zezancije svaka cast onima koji mogu.
    Gledam samo UPU, Tribinu cu pogledati danas da cujem kmecanje.
    Ako postoji neki youtube kanal koji ima kvalitetan sadrzaj, dajte link molim vas, ne mora biti nesto razvikano samo da ima 5% objektivnosti. Ali ove proljeve kojima je Dinamo kriv kad padne kisa, njima ne zelim davati na vaznosti.
  • modri-kibic
    393
    Ako postoji neki youtube kanal koji ima kvalitetan sadrzaj, dajte link molim vas, ne mora biti nesto razvikano samo da ima 5% objektivnosti.Jay

Prošle sezone sam gledao svaki tjedan UPU, Tribinu i 8/24.

UPU nisam već dugo gledao, nekako su mi dosadili odlaskom Ćurkovića (makar je tovar, govorio je koliko toliko realno). Ove godine je s njima onaj tovar s Nove TV i nekako me taj lik živcira.

Tribinu sam prestao zbog kmečanja, ali vjerojatno ću danas pogledati :cool:

8/24 sam prestao gledati zbog toga kaj previše zovu one zadrte tovare te se to pretvori začas u kaljužu. K tome često je tamo i onaj Denis kojeg ne mogu probaviti.

DinamoveKronike podcast- dečko se trudi, ali previše pada pod utjecaj rezultata i mrzim ono moljenje po instagramu koje često radi. Bruno ostani, pa onda tagiranje svih iz uprave koji imaj IG profil za neke stvari u klubu. Kao da se to rješava preko društvenih mreža.

Jučer ujutro kada sam već sve pregledao o derbiju u prijedlogu mi se pojavio prgavi podcast. Pogledao sam 15 minuta, toliko puta su izvrijeđali Lučića u tih 15 minuta da je i meni to bilo previše. To su ti isti koje ovi iz 8/24 zovu kod sebe u podcast.

Tako da ne znam kaj bi ti preporučio.
  • Fabercaster
    253
    Mislim da su nogometni podcasti lijepe ideje čisto da se malo razbije monopol HRT-a i oligopol telekoma. Prosječni navijač će sigurno radije pogledati 20-30 minuta youtube videa o svom klubu, nego gledati analizu cijelog kola na telki + dublje se ulazi u temu koja ga zapravo zanima. A to ujedno i sportske kanale, novinare, portale itd. tjera da ulažu u sadržaj da ostanu praćeni jer sad bar imaju nekakvu konkurenciju i na ovom našem malom tržištu.

S druge strane koliko su ti podcasti kvalitetni, a koliko se samo laprda je blago rečeno...upitno. Vjerojatno ovisi koliko si tko da truda pripremiti video. Bar se klubovima kreira sadržaj bez ikakvog troška za same klubove što nikako ne može biti loše.

Mislim da tovari imaju najkvalitetnije podcaste, ali istovremeno mi malo to sve smrdi na sponzorstvo od strane režima i click-bait senzacionalizam.
  • KtcGoat
    555
    Od nasih je 8/24 oke, ali samo kad su oni tu + Kvasina, kada pozovu Zokija zajedno s Kvasinom to se pretvori u kaljužu i nije gledljivo, Hajducka storija(Luka) i Tonci su od tovara dobri za pogledat ako te zanima sta se kod njih dogada, relativno objektivni, imaju nekad neke mušice, ali daleko manje od ostalih, a i ipak su navijaci pa nije za zamjerit previse.
  • Paggini
    47.8k
    8/24 je baljezganje bez ikakve forme satima. Ne gleda mi se 3 i po sata njihovog trabunjanja koje se svodi na "a nemos tako igrat mora to bit bolje", a još kad pozovu ove tovarske bolesnike postane suludo. Kvasina je često zanimljiv, ali ne daje ni on neki zanimljiviji insight oko igre.

Ovi dinamovi komentatori su još gori i često tendenciozni. Tovari imaju svoje podcaste, a jos bitnije - svoje ljude u drugim podcastima koji kreiraju neko """"objektivno mišljenje"""".

Dinamu nasušno fali neka ekipa koja će smisleno i zanimljivo svaki tjedan ispratiti sta se događa oko Dinama.
  • ElDorado
    3.6k
    A i taj Kvasina iako je artikuliran često izbacuje besmislice, kao da nije gledao tekmu. Npr. rekao da je Perković stavio Pjacu desno protiv Rijeke da ide na Oreča, a Oreč desni bek. I tak. Inače su skoro kao Nightmare stage.
    Dinamu treba stvarno neki smisleni ali objektivni podcast.
    Pored toga ide mi na nerve ti UPU i Tribina gdje većina skriva za kog navija i glumata neku objektivnost. Čemu to? Rađe bi gledao objektivnog Dinamovca, Hajdukovca ili Riječana pa nek se argumentirano podjebavaju, nego neko glumatalo koje glumi objektivnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.