Mali Zeus
Vrhunsko kmečanje Alekse Buvača na Offenzivi jutros. Suci. Mamić. Crveni za KTC. Crveni za RPG. Sudac loš, pogubljen, bez ikakva kriterija. Odlična nomiancija za kmečavca tjedna. — Omake
ElDorado
marcio amoroso
Progressive overload
Paggini
Mathiasovi Chageri
Matičević ja kao naš, u našem dresu je. — Mali Zeus
Omake
Mali Zeus
↪Mali Zeus KTC koliko sam shvatio opetovani prekršaji, RPG kao ono napucavanje i neki zakašnjeli start prije jednog od golova highduga, koji je mogao po njemu biti i crveni direktno! I čudi se zašto Rakitiću žuti u desetoj minuti, a ovaj pokupio prvo Baturinu, pa Sučića s leđa u deset minuta. Svak glumi objektivnost kad je Dinamo daleko. Čim je Dinamo blizu u svakom tom "objektivnom" se budu unutaranji Gobbles. — Omake
Mali Zeus
Smeta me ak je taj Matičević naš da onda ne iznosi te primjere nego poslušno sluša ovog bolesnika. Pored toga premalo se potencira Rakitić koji gura našeg liječnika. — ElDorado
Eduardo
Ja evo iskreno ne znam kakav mazohista moraš biti da gledaš podcast sa tovarima. I koja je svrha toga. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.