Vrhunsko kmečanje Alekse Buvača na Offenzivi jutros. Suci. Mamić. Crveni za KTC. Crveni za RPG. Sudac loš, pogubljen, bez ikakva kriterija. Odlična nomiancija za kmečavca tjedna. — Omake
Matičević ja kao naš, u našem dresu je. — Mali Zeus
↪Mali Zeus KTC koliko sam shvatio opetovani prekršaji, RPG kao ono napucavanje i neki zakašnjeli start prije jednog od golova highduga, koji je mogao po njemu biti i crveni direktno! I čudi se zašto Rakitiću žuti u desetoj minuti, a ovaj pokupio prvo Baturinu, pa Sučića s leđa u deset minuta. Svak glumi objektivnost kad je Dinamo daleko. Čim je Dinamo blizu u svakom tom "objektivnom" se budu unutaranji Gobbles. — Omake
Smeta me ak je taj Matičević naš da onda ne iznosi te primjere nego poslušno sluša ovog bolesnika. Pored toga premalo se potencira Rakitić koji gura našeg liječnika. — ElDorado
Ja evo iskreno ne znam kakav mazohista moraš biti da gledaš podcast sa tovarima. I koja je svrha toga. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.