• Mali Zeus
    16.8k
    Vrhunsko kmečanje Alekse Buvača na Offenzivi jutros. Suci. Mamić. Crveni za KTC. Crveni za RPG. Sudac loš, pogubljen, bez ikakva kriterija. Odlična nomiancija za kmečavca tjedna.Omake

Koji su to crveni uopće koji se spominju? Za što točno KTC-u drugi žuti i koji je to faul RPG-a koji je trebao biti prvi žuti.
  • Twisted1
    689
    koji je to faul RPG-a koji je trebao biti prvi žuti.Mali Zeus

Oni tu spominju napucavanje lopte nakon sučevog zvižduka.
  • ElDorado
    3.6k
    Šta ovaj lik Buvač lupa nevjerojatno. A ovaj Matičević je tovar ili kaj? Oni bi najrađe da je svaki ulaz u 16 penal i da je svaki naš start žuti ili crveni. To su bolesnici. Erceg utjecao na rezultat???!!!!

Edit: inače je iritantno kod svih tih podcastera što oni ne kažu "Ja mislim..." ili "To je moje mišljenje...." nego to svoje trkeljanje iznose kao ultimativnu istinu. I onda zaključak "Sudac je utjecao na rezultat"...
  • marcio amoroso
    41.2k
    Ja evo iskreno ne znam kakav mazohista moraš biti da gledaš podcast sa tovarima. I koja je svrha toga.
  • Paggini
    47.8k
    I koja je svrha togamarcio amoroso

Guštanje
  • Mali Zeus
    16.8k
    Šta ovaj lik Buvač lupa nevjerojatno. A ovaj Matičević je tovar ili kaj? Oni bi najrađe da je svaki ulaz u 16 penal i da je svaki naš start žuti ili crveni. To su bolesnici. Erceg utjecao na rezultat???!!!!ElDorado

Matičević ja kao naš, u našem dresu je.
  • Progressive overload
    207
    Ma i Plazibat je kreten.Na prošlom podcastu kaze da Livaja trebao dobiti par puta 3. žuti ali nije, te će ga dobiti kad će HNS odlučiti da im oteža borbu za prvaka. U istom trenutku žali se na sudenje te priznaje da im sudenje ide na mlin.
  • Paggini
    47.8k

Ma moraš biti ako si okružen s ovima, ali daleko je on od ove dvojice toksičnih imbecila i sposoban je komentirati nogomet, a ne samo načine na koji HNS stopira hajduga opet i opet.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Šta ovaj lik Buvač lupa nevjerojatno. A ovaj Matičević je tovar ili kaj? Oni bi najrađe da je svaki ulaz u 16 penal i da je svaki naš start žuti ili crveni. To su bolesnici. Erceg utjecao na rezultat???!!!!ElDorado

Ček kaj žuti je trebao biti KTC-u za onaj faul na Diallu ili kaj?
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    Matičević ja kao naš, u našem dresu je.Mali Zeus

Matičević je iza jednog dosta popularnog profila na twitteru, vjerujem da ljudi znaju koji, naš čovjek 1/1, na svakom gostovanju je.
  • Omake
    7.9k
    KTC koliko sam shvatio opetovani prekršaji, RPG kao ono napucavanje i neki zakašnjeli start prije jednog od golova highduga, koji je mogao po njemu biti i crveni direktno! I čudi se zašto Rakitiću žuti u desetoj minuti, a ovaj pokupio prvo Baturinu, pa Sučića s leđa u deset minuta. Svak glumi objektivnost kad je Dinamo daleko. Čim je Dinamo blizu u svakom tom "objektivnom" se budu unutaranji Gobbles.
  • ElDorado
    3.6k
    Smeta me ak je taj Matičević naš da onda ne iznosi te primjere nego poslušno sluša ovog bolesnika. Pored toga premalo se potencira Rakitić koji gura našeg liječnika.
  • Mali Zeus
    16.8k
    ↪Mali Zeus KTC koliko sam shvatio opetovani prekršaji, RPG kao ono napucavanje i neki zakašnjeli start prije jednog od golova highduga, koji je mogao po njemu biti i crveni direktno! I čudi se zašto Rakitiću žuti u desetoj minuti, a ovaj pokupio prvo Baturinu, pa Sučića s leđa u deset minuta. Svak glumi objektivnost kad je Dinamo daleko. Čim je Dinamo blizu u svakom tom "objektivnom" se budu unutaranji Gobbles.Omake

Da, istina, kvalitetan rant inače dobrog Buvača, al to je zato kaj je i Rijeka u borbi. Iako, ono s Mamićem je spomenuo u smislu dok sudačka organizacija radi kao jedna org zatvorena u sebe onda se spominju te priče da su na daljinski iz Međugorja itd.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Smeta me ak je taj Matičević naš da onda ne iznosi te primjere nego poslušno sluša ovog bolesnika. Pored toga premalo se potencira Rakitić koji gura našeg liječnika.ElDorado

Spomenuo je lakat, ali da, malo je više trebao zastupati našu stranu iako je u početku Aleksovog izlaganja bio ok. Ma nema veze, kak veli gore Omake, sad je panika i Rijeci pa eto sve izvlače, a kad su odluke išle njima u korist onda je bilo sve ok.
  • Eduardo
    24.2k
    Ja evo iskreno ne znam kakav mazohista moraš biti da gledaš podcast sa tovarima. I koja je svrha toga.marcio amoroso

Za 90% imena koja se ovdje spominju saznao sam po prvi put u ovoj temi... pojedina imena zvuče ko neka nova vrsta parazita... I, odakle uopće izviru svi ti likovi i toliki podcasti?

Koliko uopće ima naših podcasta, koliko tovarskih, a koliko imaju Riječani i Osječani?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.