• Sibirski plavac
    5.2k
    Imaš od jučer Podcast 8 24 di je gostovao onaj tovar Zoki.
    Prgavi je ako se ne varam isto jučer imao podcast (nisam gledao).
    I onaj neki Iza Pjace su imali jutros (isto nisam gledao).

Pogledao sam samo naše dinamovce iz Podcasta 8 24 i već tamo je Zoki tovarčina kmečao kak je Lučić donio Dinamu pobjedu a ne Dinamovi igrači.

O njihovoj sjajnoj matematici da smo mi zabili 3 gola iz 2 udarca, bolje ništa ne pričati. :rofl:
  • fakin
    600
    Kaj kaze balkan deda jesu i dalje za sve krivi spanovic, boysi i Dinamovo proljeće?
  • Omake
    7.9k
    Kaže onaj Danko/Dinko, kakoveć, s Iza Pjace, da kao do ove godine Boysima nije bio u interesu čisti Dinamo. Nabijen ga maloumna.
  • Paggini
    47.8k
    Dinamo im iz tih tifusarskih usta ne izlazi.

Da se toliko bave svojim klubom, a manje time tko, šta i kako u Dinamu, našim financijama, transferima, možda bi shvatili da su preko 20 milijuna u dugu prema knjigama, možda bi ih zanimalo koliki je to dug van knjiga, možda bi ih malo i zabrinulo da svake godine naš hajdug pobere 2 milijuna eura od članarina što pretvori u dionice kojima je vlasnik torcida, možda bi se pitali "čekaj malo, pa torcida je vlasnik hajduga???", možda bi ih zanimalo zašto tommy ne smije ući u klub i kupiti dionice, a možda, a možda...
  • Odani Zgd
    405
    Kako je naš bivši trener izjavio:"Dok se gori bave boljima,bolji se bave sobom.Zato i jesu bolji".....ne treba se uopće osvrtati na te bolesnike i njihove teorije zavjere....ko ih j...
  • Sajla
    8.4k
    Nekad se prije emitiranja određenog sadržaja naglašavalo "ne pokušavajte ovo kod kuće", "ovo izvode educirani profesionalci" i slično. Platforme koje objavljuju ove podcaste trebale bi bez mogućnosti premotavanja emitirati nešto u stilu ovoga:

Osim što može negativno oblikovati osobnu percepciju svijeta i drugih ljudi, mržnja ima i fizičke, mentalne i socijalne posljedice. Osoba koja osjeća mržnju često postaje usmjerena samo na negativne aspekte ciljanog objekta mržnje (osoba, situacija, grupa). To može narušiti objektivnost i sposobnost donošenja uravnoteženih odluka. Kad su obuzeti mržnjom, ljudi često doživljavaju visoke razine stresa, napetosti i tjeskobe. Ove emocije mogu uzrokovati osjećaj unutarnjeg nemira. Dugotrajna mržnja može dovesti do osjećaja bespomoćnosti, pesimizma i depresije. Čovjek se može osjećati zarobljenim u vlastitim negativnim osjećajima.
    Mržnja može dovesti do agresivnih reakcija, bilo verbalnih ili fizičkih. Osoba može biti sklona konfliktima, nasilju ili napetim odnosima s drugima. Mržnja često dovodi do toga da osoba izbjegava druge ljude ili društvene situacije, što može rezultirati osjećajem usamljenosti ili otuđenja od drugih. Ako mržnja postane dominantna emocija, to može ozbiljno ugroziti osobne odnose, prijateljstva i profesionalne veze.
    Iako mržnja može biti motivator u određenim situacijama, ona obično ne donosi pozitivne rezultate na duge staze. Može postati osnovni izvor destruktivnih odluka. Ona često uključuje dehumanizaciju drugih ljudi, što može opravdati nasilje ili diskriminaciju prema određenim skupinama ili pojedincima.
    Kada je netko obuzet mržnjom, može mu biti teže vidjeti stvari iz drugih perspektiva. To može rezultirati nerazumijevanjem drugih i stvaranjem "mentalnih barijera". Mržnja može uzrokovati petlju negativnih misli koje se ponavljaju i teško je izaći iz nje, što može pogoršati stanje i postati samopotvrđujuće.
  • Omake
    7.9k
    Vrhunsko kmečanje Alekse Buvača na Offenzivi jutros. Suci. Mamić. Crveni za KTC. Crveni za RPG. Sudac loš, pogubljen, bez ikakva kriterija. Odlična nomiancija za kmečavca tjedna.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Da se toliko bave svojim klubom, a manje time tko, šta i kako u Dinamu, našim financijama, transferima, možda bi shvatili da su preko 20 milijuna u dugu prema knjigama, možda bi ih zanimalo koliki je to dug van knjiga, možda bi ih malo i zabrinulo da svake godine naš hajdug pobere 2 milijuna eura od članarina što pretvori u dionice kojima je vlasnik torcida, možda bi se pitali "čekaj malo, pa torcida je vlasnik hajduga???", možda bi ih zanimalo zašto tommy ne smije ući u klub i kupiti dionice, a možda, a možda...Paggini

To mi je super, oni su spremni sve oko nas komentirati, kad smo bili kad ne za čisti dinamo, tko radi transfere tko ne, sumnjive situacije, DP, tko je glavni tko ne, a kad ideš preispitivati situaciju kod njih onda veliki no no, to rade zločesti zg novinari, ne smije se niš pitati, ništa komentirati, kod njih je sve super i tako se samo destabilizira Hajduk i to ciljano!
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    da kao do ove godine Boysima nije bio u interesu čisti Dinamo.Omake

Majko draga, ima li itko u tom navijačkom puku sa barem jednom, ne tražim puno, barem jednom zdravom moždanom stanicom? Jer koliko čovjek mora biti slijep ili ideološki lobotomiran da i dalje vjeruje u bajku kako je Hajduk od samog početka predvodnik borbe za "čisti HNS" i "pošteni HNL"?

Prije 20 godina, dok su oni slavili svoju Sanaderovu titulu i radili koreografije i fešte, u Zagrebu su BBB-i već prozivali Zdravka Mamića i njegove prljave igre s klubom i Savezom. Riskirali su zabrane, batine, ignoriranje javnosti, ali su krenuli u borbu onda kad je bilo najteže bez podrške medija, bez političke zaleđine, i bez šuplje mitomanije.

I sad dođe netko, nakon 20 godina jebene borbe, nakon bojkota, nakon represije, nakon što se izborila demokratizacija kluba, nakon svih govana koje smo morali pojesti da bi došli do ovdje, da Boysima nije bio do ove godine u interesu čisti DInamo.

Koliko apsolutno malouman moraš biti da izjaviš to. To više nema veze sa navijaštvom, sa navijačkom pristranošću, obojanošću, to baš ima veze sa apsolutnom mentalnom retardacijom.
  • ElDorado
    3.6k
    nije taj Buvač navijač Rijeke?
  • Omake
    7.9k
    mislim da je
  • Mali Zeus
    16.8k
    Tko je uopće taj neki Dinko, Dino, Danko kurac palac kaj god da bi nam njegovo mišljenje trebalo biti relevantno?
  • mlinchica
    3k
    Najluđa stvar koju sam čula - sudac je napravio 8 koraka kod postavljanja pozicije živog zida Dinama, za slobodni udarac Ivana Rakitića.
    A zna se ( :lol: ) da se postavlja na 9 i nekaj metara.
    I da znate još, golim okom se to moglo vidjeti s istoka!
    Onda su još išli brojati korake da se uvjere u tu, još jednu, zavjeru “onih gore”… :roll:
  • Mali Zeus
    16.8k
    Onda su još išli brojati korake da se uvjere u tu, još jednu, zavjeru “onih gore”… :roll:mlinchica

Razočaran sam što u studiju maxtva nisu to išli brojati. Svojedobno se tako nešto brojalo na Skysportsu mislim, baš udaljenost od život zida.
  • Paggini
    47.8k
    s Iza PjaceOmake

Jučer sam pogledao malo ovo glasilo Našeg Hajduka i želudac mi se okretao.

Stvari i momenti koje oni izgovore su stvarno za fizičko nasilje, a tu primarno mislim na kanalizaciju koja izlazi iz usta onog notornog kafanskog komunista Vrdoljaka i njegovog bolesnika i kompatriota Danka. Plazibat mi je dosta zanimljiv komentator i ne ulazi toliko u ove dubioze, kao ni mali Ivan, ali ova dvojica gnojnih čireva...

Znači ljuti su na HNS, ljuti su na Jakobušića jer je išao sastančit s HNSom i otad je još gora situacija po hajdug (hint: otad je nevjerojatna situacija gdje dobivaju hrpetinu upitnih penala, a livaja ne dobiva nikakve kartone), pa su se onda usudili u svoja tifusarska usta staviti ime Zvone Bobana pa su ljuti jer će Zvone Boban imati utjecaj u HNSu jer je ime. Naime, samo bi oni trebali imat utjecaj u HNSu. Naravno, tom ljudskom odronu, Vrdoljaku, ne odgovara Boban jer eto, radio je u Svicarskoj i Italiji i od tamo je kritizirao Mamića i HNS. To naravno ne vrijedi jer zašto nije krititirao iz Hrvatske kao naš heroj Vrdoljak, koji je istrpio tu borbu na svojim leđima dok je studirao 6,7 godina na FPZGu i kreveljio se sa Draženom Lalićem.

Herojski, za razliku od kukavice Bobana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.