• prefontaine
    1.9k

Odmah sam pomislio: "Puši k***c, kurvo stara e"
  • IlKa
    46
    Još sam se šalio bio par postova prije da nam samo ne bi neki stanar s odvjetnikom Nobilom to još stopirao
  • Mali Zeus
    16.6k
    Pa babu se pitalo na izborima.
    Najbolje da se sve pita kako koju babu na ulici, čujte gospođo možemo mi tu graditi ili vam tu pes piša i sere pa ipak nemremo.
  • scooniepenn
    4.2k

Ovo sam 10 puta puštao, čudesno. Kad takve stvari čujem trenutno se otrijeznim i izađem iz svog mikro svijeta u kojem su ljudi barem iznadprosječno kapacitirani i ne prosipaju takve nebuloze. :rofl:
  • shameless86
    108
    a šnjevka je vec odavno preizgradena,srusene male kuce,nikle betonske zgrade..al problem je stadion sad odjednom koji je godinama tamo..samo bu sad izgledao top
  • scooniepenn
    4.2k

Inače, Kranjčevićeva mi je na par stotina metara udaljenosti pa kao netko tko je cijeli svoj život proveo u tom kvartu mogu definitivno reći da Nova Kranjča i druga scena HNK nisu ništa drugo nego arhitekturalni elementi koji će pozitivno promijeniti vizuru moje Trešnje.
  • mali M
    7.4k
    osobu koja je umrla prije tek 20 godina i bio je papa.vjeko1701

Misliš na SVETOG IVANA PAVLA II? koji je svetac kao i sveti Jakov? Znaš li čime je zaslužio titulu sveca?

Reci mi da ne voliš Crkvu bez da mi kažeš da ne voliš Crkvu :lol: :lol: :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Neka baba na 1:55 sere: "nisu ljude pitali, tako nešto graditi u sred centra, u sred zgrada" :rofl:Geonosis3

Majke ti, baba priča kao da su odlučili graditi stadion na Cvjetnom trgu, a ne doslovno ovdje, u ovom elitnom potezu:

Capturefafaefea.png

Capturegghfhsdfhrhs.png

Capturescavdvavadvd.png

Zato nam i grad izgleda ovako kako izgleda zadnjih 20 godina, jer ljudima ne smetaju moderne favele koje Pionir i građevinska mafija diže na svaka dva metra, ali zato im ne smeta kad im kvart izgleda kao predgrađe Kišinjeva.
  • shameless86
    108
    ma slažem se..i ja sam odrastao u tom djelu zagreba..par min od remize ..ovo ce promijeniti pozitivno taj dio kvarta
  • Mali Zeus
    16.6k
    A taj isti 'centar' na koji se baba referira je zašaran, fasade propadaju i svakih pet metara vidiš fleku di se pes popišao.
  • DrawTube
    6.7k
    Bila mi je Kranjca usput pa sam nabrzinu opalio 2 slike, isprike na lošoj kvaliteti

20250430-135058.jpg
    Pogled s Adzijine

Pogled s Kranjceviceve
    20250430-135730.jpg

Strojevi komadaju beton kao da je karton, skoro svi zavoji velodroma su unisteni a sa Zapada su skinute sve stolice
  • Toni90d
    1.7k
    Kakva je opcija za prodaju karata "gostujućeg sektora" ako protivnik nema navijače (Slaven, Lokomotiva)? Hoće ići u prodaju našim navijačima? Je li postoji opcija da se za tu tribinu ulaznice prodaju iako dolaze Gorica Boysi (kako se već zovu), jer su miroljubivi i ne ulaze u sukobe.
  • mali M
    7.4k
    ma i ova bakica kaj se buni, zbilja mi nije jasno.. kao da na mjestu dječije bolnice rade stadion. Na mjestu stadiona rade noviji stadion.. Kaj tu ljude žulja neće mi nikad biti jasno.. To je ona ekipa "neka rađe grade bolnice i vrtiće"...
  • R13S61
    320
    Probajte s nekim izvan svog nogometnog društva popričati o stadionu, pa ćete vidjeti da velika većina razmišlja kao ta baba. I to ne samo oko lokacije, nego općenito izgradnje bilo kakvog stadiona u Zagrebu. Jednostavno većinu boli k za stadion i ulaganje u to smatra bacanjem novaca.
    Zato mi nikada nije bila jasna ovdje često spominjana teza o otvaranju gradilišta samo zbog izbora i slično. U Zagrebu stadion ne donosi glasove, nego na toj temi gubiš glasove!

Imali smo 20god na vlasti kralja svih populista koji bi sve napravio za par postotaka glasova. Da stadion u Zagrebu donosi glasove taj bi davno bio završio Maksimir...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.