• NVKOD
    4.5k
    Možda bi se mogla otvoriti posebna diskusija gdje bi se samo stavljale slike rušenja i izgradnje stadiona tako da imamo kronološki kad se što napravilo.

Imam osjećaj da bi se fotke izgubile u svim ovim stranicama...
  • prefontaine
    1.9k
    Dosta moćnih kadrova ima...
  • IlKa
    46

Trebao si pustiti i zadnje drvo kako ga ruše :-) Fora su ti mali bageri, sve ruše. I fora da rade već i onaj dio gdje će biti parking, nadam se da će parking raditi prije, da se može tamo parkirati
  • prefontaine
    1.9k
    Fora su ti mali bageri, sve rušeIlKa
    meni je najjače na 2:05 kako se muči s onom malom ogradicom :rofl:
  • Mali Zeus
    16.6k
    Bemti kao da gledam Terminatora.
  • Geonosis3
    72
    Neka baba na 1:55 sere: "nisu ljude pitali, tako nešto graditi u sred centra, u sred zgrada" :rofl:
  • prefontaine
    1.9k

Odmah sam pomislio: "Puši k***c, kurvo stara e"
  • IlKa
    46
    Još sam se šalio bio par postova prije da nam samo ne bi neki stanar s odvjetnikom Nobilom to još stopirao
  • Mali Zeus
    16.6k
    Pa babu se pitalo na izborima.
    Najbolje da se sve pita kako koju babu na ulici, čujte gospođo možemo mi tu graditi ili vam tu pes piša i sere pa ipak nemremo.
  • scooniepenn
    4.2k

Ovo sam 10 puta puštao, čudesno. Kad takve stvari čujem trenutno se otrijeznim i izađem iz svog mikro svijeta u kojem su ljudi barem iznadprosječno kapacitirani i ne prosipaju takve nebuloze. :rofl:
  • shameless86
    104
    a šnjevka je vec odavno preizgradena,srusene male kuce,nikle betonske zgrade..al problem je stadion sad odjednom koji je godinama tamo..samo bu sad izgledao top
  • scooniepenn
    4.2k

Inače, Kranjčevićeva mi je na par stotina metara udaljenosti pa kao netko tko je cijeli svoj život proveo u tom kvartu mogu definitivno reći da Nova Kranjča i druga scena HNK nisu ništa drugo nego arhitekturalni elementi koji će pozitivno promijeniti vizuru moje Trešnje.
  • mali M
    7.4k
    osobu koja je umrla prije tek 20 godina i bio je papa.vjeko1701

Misliš na SVETOG IVANA PAVLA II? koji je svetac kao i sveti Jakov? Znaš li čime je zaslužio titulu sveca?

Reci mi da ne voliš Crkvu bez da mi kažeš da ne voliš Crkvu :lol: :lol: :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Neka baba na 1:55 sere: "nisu ljude pitali, tako nešto graditi u sred centra, u sred zgrada" :rofl:Geonosis3

Majke ti, baba priča kao da su odlučili graditi stadion na Cvjetnom trgu, a ne doslovno ovdje, u ovom elitnom potezu:

Capturefafaefea.png

Capturegghfhsdfhrhs.png

Capturescavdvavadvd.png

Zato nam i grad izgleda ovako kako izgleda zadnjih 20 godina, jer ljudima ne smetaju moderne favele koje Pionir i građevinska mafija diže na svaka dva metra, ali zato im ne smeta kad im kvart izgleda kao predgrađe Kišinjeva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.