• NVKOD
    4.5k
    Možda bi se mogla otvoriti posebna diskusija gdje bi se samo stavljale slike rušenja i izgradnje stadiona tako da imamo kronološki kad se što napravilo.

Imam osjećaj da bi se fotke izgubile u svim ovim stranicama...
  • prefontaine
    1.9k
    Dosta moćnih kadrova ima...
  • IlKa
    46

Trebao si pustiti i zadnje drvo kako ga ruše :-) Fora su ti mali bageri, sve ruše. I fora da rade već i onaj dio gdje će biti parking, nadam se da će parking raditi prije, da se može tamo parkirati
  • prefontaine
    1.9k
    Fora su ti mali bageri, sve rušeIlKa
    meni je najjače na 2:05 kako se muči s onom malom ogradicom :rofl:
  • Mali Zeus
    16.6k
    Bemti kao da gledam Terminatora.
  • Geonosis3
    72
    Neka baba na 1:55 sere: "nisu ljude pitali, tako nešto graditi u sred centra, u sred zgrada" :rofl:
  • prefontaine
    1.9k

Odmah sam pomislio: "Puši k***c, kurvo stara e"
  • IlKa
    46
    Još sam se šalio bio par postova prije da nam samo ne bi neki stanar s odvjetnikom Nobilom to još stopirao
  • Mali Zeus
    16.6k
    Pa babu se pitalo na izborima.
    Najbolje da se sve pita kako koju babu na ulici, čujte gospođo možemo mi tu graditi ili vam tu pes piša i sere pa ipak nemremo.
  • scooniepenn
    4.2k

Ovo sam 10 puta puštao, čudesno. Kad takve stvari čujem trenutno se otrijeznim i izađem iz svog mikro svijeta u kojem su ljudi barem iznadprosječno kapacitirani i ne prosipaju takve nebuloze. :rofl:
  • shameless86
    104
    a šnjevka je vec odavno preizgradena,srusene male kuce,nikle betonske zgrade..al problem je stadion sad odjednom koji je godinama tamo..samo bu sad izgledao top
  • scooniepenn
    4.2k

Inače, Kranjčevićeva mi je na par stotina metara udaljenosti pa kao netko tko je cijeli svoj život proveo u tom kvartu mogu definitivno reći da Nova Kranjča i druga scena HNK nisu ništa drugo nego arhitekturalni elementi koji će pozitivno promijeniti vizuru moje Trešnje.
  • mali M
    7.4k
    osobu koja je umrla prije tek 20 godina i bio je papa.vjeko1701

Misliš na SVETOG IVANA PAVLA II? koji je svetac kao i sveti Jakov? Znaš li čime je zaslužio titulu sveca?

Reci mi da ne voliš Crkvu bez da mi kažeš da ne voliš Crkvu :lol: :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.