• Miro Vugrinec
    7.9k
    Želim ja Baturinu, ali ako ne može, ne može. A Sučiću fali puno, puno defanzivne energije cijelu sezonu - ne ulazi u duele na zemlji ni u skokovima, ne zatvara defanzivnu tranziciju i općenito mu je zadnjih par utakmica donošenje odluka jako upitno bilo. Mislim, njegovo trčkaranje na Maksimiru prvi derbi je ostavilo sav prostor Prpiću da ubaci Livaji.

Osobno bih u ovom trenutku radije Kačavendu slao u prvoj, a Sučić u 60. da donese energiju kad se ovi ispušu
    Paggini

Ma ne referiram se na tebe, ti nisi napisao komentar pun mržnje i netočnih info. Ti si napisao taj sastav pod pretpostavkom da je ozlijeđen. Al ovaj empilperska sustavno gleda kako izvrijedat Baturinu i nazvat ga prevarom. Frajer hladno spomene 2 derbija da je "zeznuo" mala prevara, a neće spomenut da je daleko najviše derbija rješio i dao gol i asist na ZADNJEM DERBIJU.
    Jedno je argumentirano pisanje, a drugo je selektivno pamćenje i pljuvanje nekog iz osobnih frustracija
  • Eduardo
    24k
    Kod Batija je po meni problem u sljedećem - ne u tome što je loš jer nije, nego u tome što još uvijek nije postao ono što su svi očekivali da će postati. U biti, Baturina je više žrtva nerealnih očekivanja pojedinaca i hypea koji ga prati iz mlađih uzrasta, nego što je neka prava "prevara".

I onda kad dođe jedna ovakva sezona kod frustriranih navijača dođe do toga da se dio natječe u tome tko će ga posprdnije nazvati i tko će se više posrati po njemu.
  • emilperska
    10k
    empilperska sustavno gleda kako izvrijedat BaturinuMiro Vugrinec

Kad mu izađeš iz šupka možda progledaš..

Nije Baturina direktno prodao 5 golova u jako bitnim utakmicama?

Od članaka na Germanijaku i SN se nece prodati tamo gdje ti želiš, nego ćemo svi proklinjat dan kad ga nismo prodali u Fiorentinu nakon Qarabaga..

Zašto ne spominjes kad si već upućen u sve što je Nenad Bjelica mislio o svemu?
  • Paggini
    46.6k
    Baturina je više žrtva nerealnih očekivanja pojedinaca i hypea koji ga prati iz mlađih uzrasta, nego što je neka prava "prevara".Eduardo

Ne znam koliko su nerealna očekivanja kad protiv Milana, Salzburga, Poljske s repkom, Monaca pa i Qarabaga odigra kao da je igrač od 50 milijuna eura, a protiv Gorice, Varaždina i ostalih odigra kao da je je igrač kojeg molimo da netko uzme na posudbu i preuzme plaću.

E sad, jel sad on nas prevario s tim nizom briljantnih predstava pa mi imamo nerealna očekivanja ili?
  • don
    12.7k
    ako moderatura nema ništa protiv, svaki dan do derbija ću postavit molitvu, vaćan se za zadnje slamčice spasa :sweat:
  • ElDorado
    3.4k
    Kako Sučić igra mi je potpuno čudno. On u Dinamu i on u repki su dva poptuno različita igrača. Protiv Rijeke nije niti jednu točnu dubinsku loptu dao. Duel mu je nikakav, povratna trka nula bodova. Zapravo cijele sezone je uglavnom loš.
  • Eduardo
    24k
    kad već pada nivo komunikacije, on mu izađe iz šu*ka, ti mu se skineš s ku*ca i u miru nastavimo s temom... može?

mislim da je to zato što je još uvijek "nedovršen" igrač. Ima talent, ali nema konzistentnost. I to je ono što razlikuje ozbiljne klase od igrača koji samo povremeno zablistaju... realnost je da taj "niz briljantnih predstava" nisu pravilo, nego iznimka, bljeskovi potencijala koji još nije ni blizu stabiliziran, ali opet daleko od toga da je sve ispod tog nivoa "podbačaj", "lijenost", "nema volje".

ako moderatura nema ništa protiv, svaki dan do derbija ću postavit molitvudon

Ne može.
  • Crni86
    9.7k
    bati nije stasao kao igrac, nema konstantu te i dalje ima djecje bolesti.

Dobro je bilo napisano prosle sezone da je puno lakse igrat kad imas uz sebe ivanuseca, orsu, petka itd od kojih svi ocekuju da rijese tekmu, ti kaj god napravis dobro si napravio.

Prosle sezone je Martin pokazao znakove zivota i puno bolje je izgledao na pocetku sezone gdje je uz sebe imao ivanuseca, kad mu je leda cuvao sutalo. Ali opet je u prvom planu stršao Bruno Petkovic. I puno lakse se nosit sa pritiskom kad opet nisi ona prva zvijezda vodilja.

Baturina je i prvi dio sezone bio jako dobar, cak bi reko i izvanredan. U prvom planu si imao petka, sve je teklo odlicno, i nije bilo takvog pritiska. Ozlijedom petka, losjim rezultatima se polako ugasio i Baturina. A bas u tom periodu svi su ocekivali da on bude ta lokomotiva u nedostatku najboljeg igraca. I to je ta razlika, izmedu jebenog igraca i onog koji ce bit prosjecan. Bati ak ne sredi “glavu” ce nazalost biti samo prosjecan igrac bez obzira na izvanredan talent.

Ja bi ga cas usporedio sa Ivanusecom od kojeg smo dobivali bljeskove. Nikad neku konstantu sve do zadnje polusezone prije odlaska. Netko stasa prije, netko poslije…
  • Ivdzo11
    6.1k
    Martin Baturina (22) najvredniji igrač Dinama, osjetio je zatezanje, a sumnja se na upalu aduktora. Trener Sandro Perković poštedit će ga većih napora, a Martin će biti spreman za derbi!
  • rioda
    8.1k
    Je li ikad igrač koji je bio upitan na kraju stvarno i propustio utakmicu?
  • ArtVandelay
    91
    Nema nikaj ljepse nego maznut tovare u splitu iako dobar dio godine provedem na jugu. Ovaj put bi bilo posebno slatko jer bi mogli osvojit ligu bas zbog ove pobjede. Nadam se da ce bit podjebavanja na ljeto, posebno s moje strane!
  • GOAT
    2.5k
    Domaca momcad uvijek izgubi kad ovaj dođe
  • tp1997
    1.3k
    Zna li se ide li ona kolegica s posla što ju jedan forumaš zna a nosi tovarima nesreću :lol:
  • Hnlovac
    2k
    Fiago, svabo koji inače radi relativno dobar nogometni sadržaj za insta/yt , ono fun fact videi i slično, rubrika jeste li znali, te zna obilazit stadione i radit vlogove

Nije toliko naporan kao oni slinavi engleski vloggeri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.