• emilperska
    10k
    Ne treba se zamarati sucima..

Hladno, smireno i proračunato!

Igra se još 4 kola. Svi su teški kurac. Do kraja svibnja kiksat ćemo najmanje i X stvarno nije loš rezultat.

Napisano je gore, a uvjeren sam da su postoci u stvarnosti i veći. S X-om imamo preko 60% šanse za naslov uz pobjede u 3 preostala kola. A uvjeren sam da taj model nije uzimao u obzir kriminalnu igru jogurta i Rijeke unazad 5 kola gdje se s loptom ne mogu sastavit i još igraju međusobno.

Mi imamo 16 pobjeda u dosadašnjih 32 kola. To je više i od Rijeke i Hajduka, problem je u porazima i neriješenima. Razno razne Osijeke, Gorice, Lokomotive gdje možda i nismo bili toliko kriminalno loši nego jednostavno nismo bili dovoljno dobri za pobjedu, smo jurili neke pobjede u 2. poluvremenu, a nismo bili tada sposobni za to. Sa samo 2X iz 1 Gorice (trebalo biti barem X), 2 Osijeka (nezasluženi porazi), 1 Slavena (vodili), 1 Lokse (ganjali pobjedu s 10 ozljeđenih igrača) priča bi bila skroz drugačija. A da ne govorim o ta 2 poraza s jogurtom od kojih nismo trebali izgubit nijedan (drugi doduše nismo zaslužili ni dobiti, ali da su nas nadigrali nisu).

Hoću reći još jednom, smireno smireno smireno. Neriješeno nije smak svijeta, kroz 4 kola će se sve iznevelirati..
  • emilperska
    10k

Mali nas je u 2 susreta s Hajdukom koštao 2 poraza. S jedne strane izgubili smo potencijalnu klasu iako je u momentu da će teško ikoga riješiti klasom, a kamoli jogurt, s druge strane možda mu se otvori.

Ipak, s obzirom na njegove poklonjene golove Hajduku (2x), Osijeku (ne znam da li je 1x ili 2x) i ovo zadnje Gorici, možda je i bolje da ne igra i da to uz neke makinacije u formaciji odrade Rog, Kačavenda, Hoxha, Moharrami jer će utakmica biti maksimalno čvrsta i muška, a Baturina je svoje partije protiv jogurta daleko bolje odrađivao na Maksimiru nego na Poljudu.
  • Paggini
    46.6k
    A ništa, ako nema Batija, Pjaca desno, Stojke 10 i vrijeme je da Arber "Big Shot Hox" Hoxha odluči još jedno prvenstvo. :cool:
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Ak Baturina nemre ja bih jednostavno samo gurnuo Kacavendu umjesto njega. Mislim da nam je najbolji vezni sa klupe opcenito a i profilno za ovakvo smece od tekme pase. (Jos) divlji igrac sa nevjerojatnom energijom.

Krila ne bih dirao jer Hoxha dobro dode kao zamjena kasnije. Pa zbog toga ne bi micao ni Stojkovica sa krila na desetku.
  • emilperska
    10k
    Jakir ih je prošle godine satrao s nekom kombinacijom od 3 iza..

Ne bih isključio da zaigramo s 3 stopera, RPG i Moha bekovi i naprijed Mišić, Sučić, Stojke, Pjaca i Kanga..
  • Paggini
    46.6k
    Neva

Rpg Theo Torrente Ristovski

Kacavenda Misic

Pjaca Stojkovic Hoxha

Kanga

Ovako bi ja, Rileta lijevo u ovom slučaju, pa da mu Hoxha pomaže defanzivno, Diallo na RPGa će biti black on black violence, Kangu unutra da izrovari protiv Prpića neki kurac, Stojković da igra flastera na Rakitića (koliko god da je drlog, ako mu se ostavi prostora će napraviti sranje s dva tri pasa), Kačavenda kao box to box doberman, ne sumnjam da će izginuti i onda kao zamjene (pod uvjetom da mogu) Sucic umjesto Misica ili Kacavende, Petko umjesto Kange, Baturina umjesto Stojkovića, Kulenović umjesto Pjace pa s dva napadača i još jednu po volji stručnog senatorskog štaba, Moha - Rile, pa RPGa lijevo?
  • emilperska
    10k
    Kangu unutra da izrovari protiv Prpića neki kuracPaggini

Svakako protiv 2.stopera koji nije Uremović..
    Uremović ga je pojeo na Maksimiru pa su ga zarotirali da na malog Prpića ide i izgledalo je solidno..
  • NitkoBitan
    25.6k
    Meni se cini da ce Baturina uc u drugom poluvremenu ali bi Perkovic trebao pripazit da mu to ne bude posljednja zamjena kako se ne bi dogodio slucaj Ademi u Gorici, odnosno nepotrebno igranje sa igracem manje jer nemas vise zamjena.
  • Zagi
    9.6k
    Promjena vremena i Baturina otpada. Očekivano.
  • ElDorado
    3.4k
    Kak nije svako zlo za zlo možda početi bez Baturine a sa Kačom donese više energije, trke i duela. Protiv Rijeke je bio jako dobar kad je ušao
  • Miro Vugrinec
    7.9k
    Mali nas je u 2 susreta s Hajdukom koštao 2 poraza. S jedne strane izgubili smo potencijalnu klasu iako je u momentu da će teško ikoga riješiti klasom, a kamoli jogurt, s druge strane možda mu se otvori.

Ipak, s obzirom na njegove poklonjene golove Hajduku (2x), Osijeku (ne znam da li je 1x ili 2x) i ovo zadnje Gorici, možda je i bolje da ne igra i da to uz neke makinacije u formaciji odrade Rog, Kačavenda, Hoxha, Moharrami jer će utakmica biti maksimalno čvrsta i muška, a Baturina je svoje partije protiv jogurta daleko bolje odrađivao na Maksimiru nego na Poljudu.
    emilperska

Kolko si ti zatrovan mržnjom prema Baturini to dugo vidio nisam. Kažeš zeznuo 2 derbija, a nećeš reci da je prosli derbi zabio gol i asist. Nećeš reci da je od svih igrača u ekipi daleko najviše derbija rješio. Nije u najboljoj formi svojoj Martin i slažem se da može puno vise, ali ovi Spektakli sto neki ljudi pišu to je stvarno ili mržnja prema nekome ili neznanje. Igrali bi mi i Stojke i sucic i Pjaca, kao i Bati, Al nijedan od nabrojanih nije u boljoj formi od Baturine kojeg vi micete na klupu. Samo je Pjaca odradio bolje tekmu protiv Rijeke od nejga sto se tiče ofenzivaca, a inače u ovoj polusezoni i on i Stojke i Sucic su i slabije odigrali nego "prevara" Baturina koji istina nije odigrao kako može, ali gle čuda nije ni ostalih 20 graca naše ekipe. A i u tom slabijem svom izdanju ima najbolji omjer golova i asista drugu polusezonu od svih igrača u ekipi
  • NORTE
    15.2k
    Kacavenda Misic

Pjaca Stojkovic Hoxha
    Paggini

Da mi je netko pričao da dinamovci ne žele Sučića i Baturinu u momčadi u derbiju...
  • dinamo u srcu
    2k
    Poljud rasprodan. Sretno plavi idemo po pobjedu. Jako smo blizu i dosli smo u situaciju da barem jednog konkurenta prestignemo, a mozda i oba. Poslije Splita. Vjerujem u tri pobjede na Maksimiru i slavlje na trgu.
  • Paggini
    46.6k
    Želim ja Baturinu, ali ako ne može, ne može. A Sučiću fali puno, puno defanzivne energije cijelu sezonu - ne ulazi u duele na zemlji ni u skokovima, ne zatvara defanzivnu tranziciju i općenito mu je zadnjih par utakmica donošenje odluka jako upitno bilo. Mislim, njegovo trčkaranje na Maksimiru prvi derbi je ostavilo sav prostor Prpiću da ubaci Livaji.

Osobno bih u ovom trenutku radije Kačavendu slao u prvoj, a Sučić u 60. da donese energiju kad se ovi ispušu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.