• prefontaine
    1.9k

Hvala na pojašnjenju :up:
  • nemapredaje
    5k
    Ja samo znam da kad god sam išao u Split nikad nismo pobjedili.

Ovaj put ne idem :smile:
  • GOAT
    2.5k
    Evo kolega je vec objasnio ali ukratko neki nogometni content creator. Koliko sam upratio čovjek vecinu vremena prati drugu i trecu njemacku ligu ali sve u svemu okej lik jer nije clickbaiter i potiče zanimljive rasprave

Pađini reagiraj haha jel ide ona mala?
  • Sibirski plavac
    5k
    Fiago je jedan od boljih nogometnih content creatora. Lik navija za HSV i redovno pizdi kako svake godine uspiju sjebat automatsku promociju u Bundesligu. :rofl: Ima i dobar podcast sa jednim Nizozemcem ( Football Ultras Podcast) gdje pričaju uglavnom o navijačima širom svijeta, ili prognoziraju bitne tekme.
    Kao što je netko već napisao, uglavnom gube domaćini kada ih on dođe gledat. Nadam se da će se tradicija nastaviti. :cool:
  • Paggini
    46.6k
    Pađini reagiraj haha jel ide ona mala?GOAT

A bogati kak da stavi sliku sa stadiona u utorak?
  • nemapredaje
    5k

Uleti joj u inbox:

“Jel ideš na Poljud?”
  • Paggini
    46.6k
    "E beba, disi disi, pita ekipa sa Zone jel ides na derbi?

Hžv"
  • GOAT
    2.5k
    “Jel ideš na Poljud?”nemapredaje

Uplasit ce ju to, pomislit ce da ju uhodi svake subote (sto nije daleko od istine :lol: )

Pitaj malu hoće na kavu u subotu oko 4 i ako odbije to nas stavlja na prvo mjesto tablice a ako prihvati onda ga ti stavljas i eto nemas sta izgubit
  • Paggini
    46.6k

"E fkt si top butra hahaha, šta ima, jesi vidjela ovo kak nisu Dinamu svirali drugi zuti za ovaj faul na Fruku, pa nemos vjerovat kak ih se gura... Kad si free za cugu da popričamo o HNSu i tako???

Hžv"
  • IceMan
    2.9k

Hvala ti na tvojoj žrtvi. :cheer:

:)
  • jedan u nizu
    12.9k
    "E fkt si top butra hahaha, šta ima, jesi vidjela ovo kak nisu Dinamu svirali drugi zuti za ovaj faul na Fruku, pa nemos vjerovat kak ih se gura... Kad si free za cugu da popričamo o HNSu i tako???

Hžv"
    Paggini

I jos bubnes ocemo na cugu u sub u 16h, kada kaze ''ne moze, utakmica je'', onda samo upitas jel ide ili samo gleda na tv

easy
  • nemapredaje
    5k

Ak slučajno kaže da ne ide onda ju @Paggini fino pozove da zajedno idu.

Jer cijela priča je u tome da ona mora ići na tekmu.
  • Omake
    7.6k
    Take one for the team! @Paggini
  • El Madrigal
    326
    Ekipa, rekli bi oni dolje "vrime je"!
    Uvjeren sam da ih moramo jednom dobiti. Vrijeme je. Ne može proći sezona, da ih jednom ne dobijemo. Volio bih 3:0, znam da su ta vremena prošla, ali može i 1:0 u 91. minuti. Sretno Dinamo! I dalje ne ovisimo sami o sebi, ali moramo dati 1000 posto!
    Sretno ekipi koja putuje u Split! DZIS
  • M94
    1.7k
    Dobijamo, sve sam vise uvjeren.
    Ovi dolje su opet do sudaca dosli kao glavnih krivaca za neuspjeh iako imaju nikad bolje suđenje, dapace, cak ih se gura u nekim situacijama.
    Ajmo mi na terenu pricat i pokazat ko je najbolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.