• Danko
    2k
    SN:
    "Naravno, najzanimljiviji je Layecov izbor za suca koji će u akciju u subotu, 3. svibnja od 16 sati u Splitu, gdje će Hajduk u derbiju svih derbija ugostiti Dinamo. Čini nam se da je Francuzov prvi izbor za tu utakmicu 36-godišnji Dario Bel!"
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Trazit izuzece Bela, ne pada mi na pamet niti jedna utakmica gdje mu nisam psovo majku celavu.
  • NKDZ86
    3.7k
    ko god sudi, želim bacanje na svaku loptu, pobijedu!
  • gaTeDZG
    1k
    Trka, dueli, muda do poda i bit spreman na ciganštinu. Nadmoćniji suparnik!
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Gledao onaj podcast 8 24 i Kvasina kaze da ne vidi tko osim Kolarica i Ercega moze suditi derbi, a ja si posprdno pomislim pa Bel :lol:
  • Guinness
    2.8k
    Trazit izuzece Bela, ne pada mi na pamet niti jedna utakmica gdje mu nisam psovo majku celavu.Efes Pilsen

Prva pomisao mi je utakmica u Gorici jesenas i kako je ubio tu utakmicu. Ne kažem da bi dobili da nije bilo njega, ali ono je bila mučno za gledati kako se čovjek totalno pogubio, kao da je prvi put na terenu.
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Rujevica je isto njegovo maslo. Kartonijada na jednoj strani samo, a ta Gorica i nedostatak kartona, nadoknada.. I sta ocekivat na njihovo mijaukanje?
  • Laugreano
    3.9k
    Dario Bel
    GNK Dinamo Zagreb 35ut 58 žutih 2 crvena 5 penala
    HNK Hajduk Split 32ut 41 žuti 1crveni 11 penala
  • Olmic
    4.5k
    Stavio bi Ercega za suca
  • Krizy
    54.9k

Pff, ne može derbi suditi dobar sudac.
  • gaTeDZG
    1k
    Jan Mlakar definitivno otpao za subotu
  • IceMan
    2.9k

Sjeti se samo prvog žutog za Kangu.
    Al tad Jeličić nije u nesvijest padao kao u nedjelju za Theophilea.
  • Davieboy86
    436
    Ocito je da najvise nas srednji red energetski (mentalno) nije na razini koja sa od njih ocekuje. To je valjda svima vidljivo iz aviona.Najvise mislim na Sucica te Baturinu i zato mi se vise gade te floskule tipa :” Baturina je igrac koji mora igrati!” To su za pravog trenera price za djecu. Uvjeren sam da vecina dinamovog puka slicno razmislja ali nitko se kao ne usudi naglas reci.Sto se Sucica tice ili ga ja ozljeda dosta usporila ili je mentalno vec u Interu. Vjerovatno kombinacija svega toga. Zato Sandro dragi stavi na titu igrace koji jedu energijom jer jedino energija donosi pobjedu. Tehnicki i kvalitetom smo sigurno bolji ali ako izostaju zelja , trka i htijenje sa Batijem i Petrom se necemo bas usreciti. Dokazano vec vise puta ove sezone. Ocekujem zato Kacavendu umjesto Sucica , Stojkovica na Batijevom mjestu i lijevo krilo Hoxhu. A kasnije dodatni impuls Martina i Petra. Sandro povedi nas jer drugog izbora nazalost nemam!
  • Bryan
    29

Prošle sezone smo ih dobili igrajući 352. Ako vidim Ristovskog na desnom beku piši kući papa
    Makar i RPG zadnjih par kola se skoro nijednom nije vratio na vrijeme u obranu kad izgubimo loptu i curi nam opasno po toj strani.
  • striko
    2.1k
    Baturina upitan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.