• Liks90
    2.9k
    stvar je jasna. Zagreb je Milijunski grad sad…treba stadion, ovo je nužno za Maksimir. Neda mi se vise. Sretno s projektom :)
  • crophantom
    149
    A ja ti životom garantiram da neće. Oko sebe imam 10tak ljudi koji su rekli da će na normalnom stadionu kupit godišnju za Loksu, jer nisu rodom iz ZG, ne navijaju Dinamo, al prate HNL, no ne žele ic pokisnut i smrznut se ko telci na ovoj Kranjči... isto i ja, neću ic navijat za Loksu, ali ic ću u nekom normalnom, komfornom okruženju pogledati Loksa Istra u 12. Mjesecu. Sad mi ne pada na pamet skrolati vremensku prognozu da bi iso to gledati.
    Edit: da ne govorim koliko u ZG ima ljudi iz drugih krajeva HR. Ako popularnost HNLa nastavi rasti ovim tempom, misliš da neće više ljudi ic na Osijek, Istru, Varaždin, Šibenik? I to su isto građani grada Zagreba.
    Ako sad Loksa ima prosjek 1000 i nešto ljudi, mos mislit kako će prosjek na novom biti 100 do 200.
  • Sajla
    8.2k
    sve je to divno i krasno, ali to znači da ću jednog dana morati birati mjesto kod kupovine godišnje na Kranjči i kaj ako mi se u blizini uvale neki debili? nemojte se zafrkavati nego počnite razmišljati o tome da se mi sa zone kaj ne idemo na navijačku tribinu malo organiziramo u vezi toga ;)
  • GOAT
    2.5k
    Nova kranjca ce imati vecu posjecenost jer ce dosta ljudi otici vidjeti kako novi stadion izgleda, nekome se mozda bude svidjelo okruzenje i kako ekipa igra pa ode jos koji puta ili predlozi frendu i meni je to super sto se tice vracanja ljudi na tribine.

Na tim stadionima ce igrati buducnost domaceg nogometa, svakako je bolje da imaju postene uvjete za igru i razvijanje, takoder liga ce nam izgledati puuuno ozbiljnije i skuplje. Sve ce to privuci i trenere i igrace i skaute.
  • flexXy
    2.8k
    Sve ce to privuci i trenere i igrace i skaute.GOAT

Ne vidim neki iskorak poljske lige zbog infrastrukture. I dalje im je domet dovest prosjecnog hnl igraca koji igra na rusevinama
  • criticus
    3.4k
    uh o ovom nisam razmislja... stop s gradnjom dok se ne dogovorimo!
  • GOAT
    2.5k
    I dalje im je domet dovest prosjecnog hnl igraca koji igra na rusevinamaflexXy

Jer je prosjecan Hrvatski nogometas bolji od njihovog cak i u ovim uvjetima. Sasvim normalno je da ce kod nas kupovati i razvijati kad vec mi nismo sposobni zadrzati igrace. Normalno da ce otici igrati gdje ih vise plate, gdje vise ljudi dode na stadion itd

Vise prodanih karata > vise sponzora > vece place > bolji igraci u teoriji naravno ali meni se svidaju nasi izgledi. Talentirana smo i sportska nacija, daj nam infrastrukturu jer su to osnove.
  • NVKOD
    4.5k
    Screenshot-20250428-142528-Chrome.jpg

There's a new kid on the block.
  • jedan u nizu
    12.8k
    Znam da ste vjerojatno raspravili sto puta al me zanima koliko je ta žičara bila potrebna? Jel ju koristite vi iz zg-a?Droljo

Ja sam ju koristio 2-3 puta u onom razdoblju kada se placala, a nakon toga jos 3-4.

Naravno da mi se svida sto je besplatna, na taj nacin odlazak na sljeme uvijek bude opcija.
    Ak se mozes naci s nekim na kavu na jarunu, zasto nebi na Sljemenu? Ak dolazis negdje iz grada, isto ti je do Jaruna ili do Gracana, a do gore je besplatno. Pogled top, priroda jos bolja, super za laganu kavicu ili odlazak na grah ili strukle.
    Definitivno cu nastaviti ici par puta godisnje.

Uostalom, i placao bi da se placa, placao sam i prije, a jednog dana ako ukinu povlasticu nece me obeshrabriti od odlaska gore.

Ne znam oce li se ikada isplatiti, ali kod takvih nekih projekata niti ne treba biti isplativo ili da se zaraduje na tome.
    Mislim, ne zaraduje se nista kada se obnovi pola prometnica u gradu, jer to ljudi smatraju nuznom potrebom, pa zasto bi i nesto poput zicare moralo biti isplativo?
    (dakako da svi zelimo da je to kostalo puno manje, ali sad kad je gotova sta cemo drugo nego ju koristiti :D )
  • Droljo
    15.2k
    Ne znam oce li se ikada isplatiti, ali kod takvih nekih projekata niti ne treba biti isplativo ili da se zaraduje na tome.
    Mislim, ne zaraduje se nista kada se obnovi pola prometnica u gradu, jer to ljudi smatraju nuznom potrebom, pa zasto bi i nesto poput zicare moralo biti isplativo?
    (dakako da svi zelimo da je to kostalo puno manje, ali sad kad je gotova sta cemo drugo nego ju koristiti :D
    jedan u nizu

Slično ili isto kao i sa stadionom.
  • SAS1987
    17.1k
    Znam da ga (zasad) kontrolira Medić ali da imam novac i da želim investirati u neki nogometni klub bi to svakako bio NK Zagreb.

Glavni grad talentirane nogometne nacije, klub velike tradicije oko koje možeš jednostavno sagradit solidnu navijacku bazu, kamp (Zagrebello) a uz to se gradi i stadion idealne kapacitete za drugi klub Zagreba.
  • NKDZ86
    3.7k
    ali Manenica i cvike i Boban i ista obleka od kad je došao :rofl: a Puhalo ko vrtni patuljak
  • Liks90
    2.9k
    Imam video radova hahah kak mogu Poslat? :grin:
  • crophantom
    149
    upload na youtube i šalji link :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.