• Liks90
    2.9k
    Evo objavile novine hahah
  • ElDorado
    3.4k
    koštala je preko 500 milijuna ne znam točno. To je bila čista veš mašina. Imaš dokumentarac od par sati gdje se lik potrudio snimati sve faze izgradnje i sve prevare pri gradnji. Žičara je bila potrebna ali ne na tom mjestu usred naselja (znači tunelom do stare postaje ima 10ak minuta šetnje) i ne tako golema s gondolama koje nemaju niti mnoga velika skijališta. Megalomanski, nerentabilni glupi projekt. Trebalo je napraviti normalnu, manju žičaru na mjestu stare. Tamo je bilo mjesta i za podzemnu garažu i izdvojena je od naselja.

Što se tiče stadiona Zagreb ga svakako treba. Moja jedina dvojba je da li Kranjča ili Kajzerica. No kako bi inače tu niknuo novi stakleni shopping centar puno mi je draže da je tu stadion do kojeg se može pješice. I ne razumijem nitko tko piše da je glupost to ne argumentira.
  • shameless86
    84
    jel su to mreže na golovima jos uvijek? :lol:
  • NKDZ86
    3.7k
    to da radnici pod pauzom mogu bacit nogač
  • Centaršut Stefana Ristovskog
    8
    Ovi što rade već ocrtavaju teren za kriket.
  • MateG
    18
    Zid ispred istoka je ošao, dio stolica s obje strane… volim ove vidljive pomake
  • Mali Zeus
    16.5k
    Joj kad počnu stavljati one stolice u duginim bojama.
  • Nolifer
    10.6k
    Ovi što rade već ocrtavaju teren za kriket.Centaršut Stefana Ristovskog

Samo da umjesto kranjce i nogometa nebude stadion za kriket, velis? :joke: :lol:
  • shameless86
    84
    vidio sam da su i kamion sa dildačima dofurali :lol:
  • Centaršut Stefana Ristovskog
    8
    Mogao bi to uskoro biti najpopularniji sport u Zagrebu
  • Mali Zeus
    16.5k
    ↪Mali Zeus vidio sam da su i kamion sa dildačima dofurali :lol:shameless86

Bilo je i vrijeme.
  • CUCAK
    468
    nadam se da kad se krene s istim radovima na Maksimiru da ćemo biti turbo pripremljeni, tj. da svaka stolica (cigla, komad ograde, dijelovi loža i ostalih prostorija) koja bude skinuta ide na neko skladište s kojeg će se moći odmah kupiti... ili cak unaprijed da se slozi neki web shop s rezervacijama ili tako nesto, misim da bi se doslovno svaka sitnica mogla prodati
  • Mladi Starac
    280
    to bi bilo super!
    tipa da godišnjaci mogu kupit svoj stolac... to bi bilo top!
  • NKDZ86
    3.7k
    pxl-280425-131927227-20250428122535.webp
    tu Boban ko da je na Misu došao :rofl:
    a zamjenica u ekstazi ko pionirka

Medijima se obratio i predsjednik Dinama Velimir Zajec: - Bit ću sretan i kad počne Maksimir. Hvala Tomaševiću i premijeru. Volio bi da ova suradnja koja je potpisana bude izvediva, da naši ljudi i navijači dolaze na jedan kulturan i lijep stadion.

kaj je Maksimir nekulturan stadion :lol:
  • vjeko1701
    14.2k
    Ja prvi stojim u redu za travu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.