• emilperska
    9.9k
    već zato jer je kriminalac koji se skriva u međugorju čitav život upravljao putem joysticka krunom jurčićem.masacusec

Onda je ZM bio jako uspješan trener kad je mogao tako uspješno upravljat trenerom. Da bar je Zajec tako "upravljao" Cannavarom, ne bi se skrivali po šumama 24.5.
  • Dzoni
    1.2k
    Pogledao sam par podcasta s njim, siguran sam da posjeduje nogometno znanje i sigurno je solidan trener, ali razina na kojoj se natječe trenutno je realno njegov maksimum.
  • emilperska
    9.9k

Finale afričke LP?
    Kada je Vaha bio tu, izdrkavalo se na to..

Naš dragi Biščan trenira u Aziji daleko od razine tamošnje LP, a kamoli da vodi u finale iste nekog..

Po meni neusporedivo gori trener od Krune..
  • Dzoni
    1.2k
    Ja znam da nisam, niti rejtam osobito jako to natjecanje. Ima dosta dobrih ekipa posvuda u Africi, ali to je razina Konferencijske lige, ali bez svih ekipa iz top 7, top 8 liga
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Pa nije uzeo Al Ahly nego klub bez trofeja, uzeo trofej, pa slijedece sezone vodi u ligi i ima finale LP..
  • Droljo
    15.1k
    klub bez trofejaEfes Pilsen
    Klub je star 'par' godina i među bogatijim je u Africi. Saudijska lova pod zadnje.
  • vjeko1701
    14.1k
    Kada je Vaha bio tu, izdrkavalo se na to..emilperska

Nije, primarno se pričalo o tome kaj je radio u francuskoj ligi.
  • nemapredaje
    4.9k

Eh, da je nama osvojit konferencijsku ligu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.