• emilperska
    18.9k
    već zato jer je kriminalac koji se skriva u međugorju čitav život upravljao putem joysticka krunom jurčićem. — masacusec

Onda je ZM bio jako uspješan trener kad je mogao tako uspješno upravljat trenerom. Da bar je Zajec tako "upravljao" Cannavarom, ne bi se skrivali po šumama 24.5.
  • Dzoni
    8.3k
    Pogledao sam par podcasta s njim, siguran sam da posjeduje nogometno znanje i sigurno je solidan trener, ali razina na kojoj se natječe trenutno je realno njegov maksimum.
  • emilperska
    18.9k

Finale afričke LP?
    Kada je Vaha bio tu, izdrkavalo se na to..

Naš dragi Biščan trenira u Aziji daleko od razine tamošnje LP, a kamoli da vodi u finale iste nekog..

Po meni neusporedivo gori trener od Krune..
  • Dzoni
    8.3k
    Ja znam da nisam, niti rejtam osobito jako to natjecanje. Ima dosta dobrih ekipa posvuda u Africi, ali to je razina Konferencijske lige, ali bez svih ekipa iz top 7, top 8 liga
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Pa nije uzeo Al Ahly nego klub bez trofeja, uzeo trofej, pa slijedece sezone vodi u ligi i ima finale LP..
  • Droljo
    32.5k
    klub bez trofeja — Efes Pilsen
    Klub je star 'par' godina i među bogatijim je u Africi. Saudijska lova pod zadnje.
  • vjeko1701
    30.3k
    Kada je Vaha bio tu, izdrkavalo se na to.. — emilperska

Nije, primarno se pričalo o tome kaj je radio u francuskoj ligi.
  • nemapredaje
    6.9k

Eh, da je nama osvojit konferencijsku ligu
  • Carrasco
    7.3k
    Ako uspijemo najveće zasluge idu igračima kojima je u 8 mjeseci promijenjeno 4 trenera. Mi skoro nikakvih automatizama u igri nemamo, sve izvlačimo na individualnu kvalitetu.

Još nešto, vidi se koliko iedna lopta znači, da je npr. ušlo nešto u Gorici, a da nije na Poljudu, skroz bi druga priča bila. Ne bi se zviždalo u Gorici, a na Poljudu bi igrači bili pičke, a ne junaci.
  • marcio amoroso
    54.4k

U Gorici su igrali pičkasto i to ne bi promijenilo sto lopti. Da imamo 20 bodova prednosti onako se ne igra za Dinamo.
  • Carrasco
    7.3k
    rezultat mijenja dojam, da je u gorici bilo 1-0 za nas ne bi se pricalo da su igrali pickasto... jucer bi se pricalo da smo igrali pickasto da smo primili gol za 2-2
  • marcio amoroso
    54.4k
    rezultat mijenja dojam, da je u gorici bilo 1-0 za nas ne bi se pricalo da su igrali pickasto... jucer bi se pricalo da smo igrali pickasto da smo primili gol za 2-2 — Carrasco

Jučer su igrači pokazali agresiju od prve minute. Pokazali su da im je stalo. U Gorici je bila šetnja i to nikakav gol ne može poništiti. Može onima koji uopće ne gledaju utakmicu nego samo rezultat ili onima koji nemaju pojma o nogometu.
  • Carrasco
    7.3k
    Da, da... vidio bi komentare da smo primili gol za 2-2... uzmi u obzir onu utakmicu u Maksimiru. Skroz drugačiji komentari bi bili da Krovinović nije zabio ono...

Da smo u Gorici pobijedili pričali bi o dominaciji i opsadi gola.
  • marcio amoroso
    54.4k
    Da smo u Gorici pobijedili pričali bi o dominaciji i opsadi gola. — Carrasco

Ja znam šta sam pričao za vrijeme utakmice dok nismo primili gol u Gorici. Ima wap grupa pa i dokaza. A znam šta sam pričao i jučer dok je bilo 0-0.

Neki se reduciraju isključivo na rezultat i golove, to je skroz ok. Ja nisam jedan od tih.
  • Jaro
    13k
    Rezultat maskira mnogo toga. Ova sezona je dokaz toga - proslosezonski niz i titula su zamaskirali sav ocaj ranije i kraljeznica momcadi i trener su ostali. U slucaju ovosezonske titule, ponoviti isto bi bio pucanj u vlastitu sljepoocnicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet