• Pacho
    583
    Cestitke ekipi sa Zone, ukljucujuci par moderatora, koja je od ljeta jebala u mozak sve koji su isticali da se u klubu igraju s vatrom ostavljanjem rupetina u rosteru, nejasnom strukturom kluba i jos 100 stvari. Naravno, gotovo svi su nedavno uskocili na vagon "hejtera i pljuvaca".

"Nisam znao da je zavrsio prijelazni rok", "Nisam znao da je prvenstvo gotovo", itd.

Emil, Haza, Daliban i jos nekolicina su apsolutno bili u pravu.
  • Paggini
    45.4k

Imali smo svoje mišljenje, ti si imao svoje, nismo se slagali, u čemu je problem točno?
  • Crusades
    15.9k
    Problem je kaj nema onog...
  • Benito
    1.2k
    da jer zona dinamo je klub pa je presudno sad dal su bili u pravu ili ne...oni su dovodili igrače
  • Pacho
    583

Nema problema. Samo bi volio da ubuduce shvacamo da ako netko kritizira ne znaci da "samo trazi negativu", "truje" i sta vec ne. A znamo dobro da bi se Emilu i ekipi sjatila horda takvih na svaki upis.

I da se razumijemo, ne ubrajam sebe u tu grupu koja dobro i konstruktivno kritizira.
  • Pacho
    583

Nismo presudni u svakom slucaju pa opet pisemo.
  • Paggini
    45.4k
    znamo dobro da bi se Emilu i ekipi sjatila horda takvih na svaki upis.Pacho

Imas 1 čovjeka koji izrazi svoje mišljenje, na to dođe 10 ljudi koji se ne slažu.

Jbg, ako imas manjinsko mišljenje na neku temu, takva je reakcija.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Daliban je bio najveci nogometni znalac na ovom forumu. Lik bubne, svi se cudimo i smijemo i na kraju lik ispadne u pravu.
  • Pacho
    583

Zato sam i stavio na nepopularna misljenja :grin:
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Nakon danasnje predstave tetkica, odmah bi potpisao Rijekin naslov i totalni remont nas.

Vise od gubitka titule me strah da bi osvajanjem naslova 90% lošega zaboravili i da bi samo jednu sezonu prolongirali gubitak naslova.
  • marin23
    12
    Još ima nade
  • Vratite nam Istok
    524
    Vise od gubitka titule me strah da bi osvajanjem naslova 90% lošega zaboravili i da bi samo jednu sezonu prolongirali gubitak naslova.Str1nger Bell

Pa to se realno dogodilo prošle sezone, samo smo se tad busali šampionskim gardom i karakterom, a ne ogromnom srećom.
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Bit cemo prvaci, smirite se
  • prefontaine
    1.7k
    Majku vam preplaćenu vašu, na koga ja živce gubim...

Zvone, zovi Garciju, s ovim vucibatinama potpisuj raskid ugovora, isplati im sve do zadnjeg centa samo nek se gone što dalje od Maksimira. A onda sjedi s Gonzalom, napravite analizu kakav profil igrača mu treba za njegov stil igre i dovodi to da napokon na nešto ličimo.

Ako kojom kurcevom srećom i budemo prvaci, to će biti sramota nad sramotama.
  • rokikaciga
    923
    Ja još vjerujem.rokikaciga

Još više vjerujem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.