• emilperska
    9.8k
    Sa ovim nikakvim nogometom oni ne mogu pobjedit svoju rezervnu ekipu na treningu.Noel

Naša igra je minimalno bolja, a imamo 4 boda manje 5 kola prije kraja.

Ovaj vikend će se znati sve ugl u kojem smjeru ide. Ako Hajduk dobije. Imaju 4 boda više od 12 mogućih, bolji međusobni omjer i zadnje kolo protiv bankrotiranog drugoligaša. Game over za nas.
  • Krizy
    54.8k
    Hahaha bome ih muzu momački.
    No dobro, Dinamo je jedini europski klub koji gledaju na školjci
    GpZkLImWkAAdyRP?format=jpg&name=large
  • NORTE
    15k
    Hahaha bome ih muzu momački.
    No dobro, Dinamo je jedini europski klub koji gledaju na školjci
    Krizy

Nije čudno jer je potražnja za ovu utakmicu koja možda odlučuje prvaka ipak puno veća od kapaciteta.
    Prva rasprodana tekma (izuzev zadnjeg derbija 1:0) od turističke sezone valjda.
  • Felip
    447
    Dinamo je jedini europski klub koji gledaju na školjciKrizy

Daj Bože da se onda konačno i postavimo tako europski, kao mnogostruko uspješniji, ugledniji i priznatiji klub u europskim okvirima.
  • IvanKupres
    72

Znači protiv nas Gorica igra kad se bori za opstanak, a na Ajduk će ić maksimalno sčilani jer im je osiguran ostanak u lizi. Koliko se ta đubrad krumpa to je strašno
  • Infinity
    17.9k
    Nemojmo stvoriti jos jednu teoriju zavjere. Gorica je jos jedna ekipa koja je ove sezone uzela Hajduku vise bodova nego Dinamo.

Ocekivalo se da ce im Varazdin pustiti, pa su ih dobili. Istra se isto tako jako cesto spominje u kontekstu tovarskih sluga, pa ih Hajduk nije dobio ni jednom u cetiri ovosezonska susreta.

I nama se prigovara Lokomotiva, kao i vec kupljeni Mudrazija, pa nas je Lokomotiva dobila golovima Mudrazije. I pazi, igramo jos jednom s tom Lokomotivom. Pustit ce nam? Hoce malo sutra. Ni Gorica nece pustiti Hajduku. Da netko nekome pusta, netko bi vec imao 80 bodova, a mi u iscekivanju prvaka koji mozda ni 60 nece imati.

Hajduk i Rijeka nisu sposobni dobiti sve utakmice do kraja, a nama je uz nase pobjede dovoljno da oni odigraju negdje nerijeseno. Nema potrebe da se bavimo njima ako cemo mi pobjedjivati.
  • Jurki
    16.9k
    Znači protiv nas Gorica igra kad se bori za opstanak, a na Ajduk će ić maksimalno sčilani jer im je osiguran ostanak u lizi. Koliko se ta đubrad krumpa to je strašnoIvanKupres

A kaj su se igraci Gorice trebali nama izmicati pa da mi damo gol??
    Za ovu situaciju smo si sami krivi.
    Ako zelis dobiti utakmicu.. a imas bolju momcad.. ak je pristup pravi pobijedit ces ih pa makar ovi doslovno jeli travu.
    Nismo zasluzili u toj utakmici nista vise nego kaj smo dobili.
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    Bilo kakve teorije zavjere o bratsko/sestrinsko/služničkim odnosima su mi ove sezone apsolutno bespredmetne u kontekstu rezultata na terenu. Svatko je svakoga išamaral već do sada.
  • Jurki
    16.9k
    upravo to.. istu pizdariju tvrde tovari da je nama Loksa pustila.. da su dosli na utakmicu spustenih gaca.

Broje se napravljeni fauli, zuti kartoni, angazman na utakmici kojega je nemoguce brojcano utvrditi.
    A kad su igrali protiv njih u Splitu da su se igraci Lokse bacali na glavu.
    Da Loksa moze svaku utakmicu odigrati na razini ko protiv tovara.. imali bi puuuno vise bodova nego kaj imaju.
    Samo jebiga tesko je to nekome objasniti tko to ne moze skuziti.
    Stvarno su takve tvrdnje bezvezene.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Loksa protiv nas igra na Maksu, pa kad je SD izbacila clanak o regularnosti bilo je sprdanja. Sad kad Gorica plovi mirnim vodama zahvaljuci, izmedu ostalog i nama samima, je opet problem.
    Dajte najte..
  • gaTeDZG
    960
    Hvala Bogu pa svoj antinogomet ne analiziraju tako podrobno kao naš, možda bi i izgledali kao sjena nekad solidnog fudbalskog kluba.
  • Jurki
    16.9k
    svjesni su oni itekak krsa od nogometa koji igraju.. samo se na to šuti.
    Mislim, kaj reci kad ti suci u jednoj godini poklone 20 bodova..
  • Krizy
    54.8k
    Sanjao sam pobjedu Osijeka nad tovarima (1:0) :rofl:
  • jedan u nizu
    12.8k
    Sanjao sam pobjedu Osijeka nad tovarima (1:0) :rofl:Krizy

ja sam nakon Istre (3:0) sanjao da sam igrao tu utakmicu, usao kasnije, gubili 2:0, asistirao Petkovicu, a zatim u sudackoj nadoknadi zabio dva gola, a zadnji naravno uz zvuk sirene.
    Ludilo i slavlje na terenu.

I sada, tjednima nakon toga se najezim koliko mi je stvarno izgledalo. :grimace:
  • barbax
    315
    Ja sam noćas sanjao tekmu protiv Rijeke. Zabio je Balaban za Dinamo iz blizine i silovito. Mrežu skoro isčupao. Otkud on u glavi, ne znam. Nisam čuo za njega godinama :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.